We zijn er voor u, alleen net even anders.

Het zijn bizarre tijden waarin het moeilijk is om een soort van normaliteit in stand te houden wanneer men geconfronteerd wordt met een dergelijke onzekerheid.

Wij hopen dat u en uw gezinnen in goede gezondheid verkeren en wensen veel sterkte aan diegenen die door het virus getroffen werden.

Ook voor Vivaldis Interim zijn het uitdagende tijden. Naast de gezondheid van het Vivaldis-team en hun familileden, ligt onze voornaamste prioriteit in het garanderen van de continuïteit van onze diensten voor de bedrijven en hun uitzendkrachten.

Onze core business bestaat eruit om mensen samen te brengen in een professionele context. En het is net dat wat vandaag aan banden gelegd wordt.

Als wendbare organisatie hebben we ons hier bij Vivaldis zeer snel op georganiseerd en nemen we maatregelen om de Coronacrisis mee te helpen indijken en om onze gemeenschappen en bedrijven te beschermen tegen de gevolgen van de onverminderde verspreiding van de ziekte.

Als ondernemer wil je blijven groeien. Als gemotiveerde kandidaat/medewerker wil je zo snel mogelijk weer aan de slag.

Om dit mogelijk te maken blijven alle medewerkers ernaar streven om het consistente niveau van service te leveren, hetzij vanop een kantoor (in veilige omstandigheden) hetzij aan de hand van telewerk.  Je kan je vertrouwde consulent dus best via telefoon of mail contacteren.

Alvast een oprechte ‘dank je wel’ voor het vertrouwen.

Zorg goed voor jezelf en je naasten!

 

 

Updates over de bouwsector ten tijde van COVID19

Ontdek het hier!

Ontdek de voordelen van MyVivaldis

Solliciteren kan soms als een echte dagtaak aanvoelen. Non-stop langs vacatures scrollen, je cv opstellen, motivatiebrieven neerpennen en als een waakhond je mailbox in de gaten houden. Vivaldis heeft voor jou dé oplossing om je van deze last te verlossen: onze gloednieuwe “MyVivaldis”.

Maak jouw account aan

Werk is wat je er van maakt!

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat doen we als team, met één doel: jou aan een job of een collega helpen die zodanig goed bij je past dat je overdreven veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven is een job iets wat jij er van maakt. Vivaldis geeft je een zetje, zeg maar, de rest doe je helemaal zelf.

Over Vivaldis

Werken bij Vivaldis

Is #TGIF je favoriete hashtag en leef je van weekend naar weekend? Dan klik je beter nu al op het kruisje bovenaan je scherm. Want een echte Vivaldis’er staat ook op weekdagen met veel goesting op, kijkt meer naar opportuniteiten dan naar de klok en wil vooral voor zoveel mogelijk mensen hét verschil maken. Vivaldis, da's het vrijdagavondgevoel op een maandagochtend! #TGIM

Werken bij Vivaldis

Ga voor een spontane sollicitatie!

Heb jij 101 jobideeën, maar weet je niet wat er écht bij je past? Drop hier jouw CV en laat het puzzelen aan ons over. 

Spontaan solliciteren