Een werknemer in een toren autobanden

Werk is wat je er van maakt

Charlotte
Charlotte
Op zoek naar een job?

Hey, ik ben Charlotte, jouw virtuele assistent.
Ik help je bij de zoektocht naar jouw ideale job!

Een foto van de gevel van kantoor Vivaldis Technics Genk
Kantoren overal in België

Onze kantoren

We begrijpen dat één maat niet voor iedereen past. Daarom hebben we kantoren die zich specialiseren in verschillende werkgebieden. We zijn er, zoals velen denken, niet alleen voor tijdelijke jobs, maar vooral ook voor diegenen die op zoek zijn naar vaste contracten en een stabiele toekomst.

Ontdek de voordelen van MyVivaldis

Solliciteren kan soms als een echte dagtaak aanvoelen. Non-stop langs vacatures scrollen, je cv opstellen, motivatiebrieven neerpennen en als een waakhond je mailbox in de gaten houden. Vivaldis heeft voor jou dé oplossing om je van deze last te verlossen: onze gloednieuwe “MyVivaldis”.

Maak jouw account aan
Interim
Over Vivaldis

Werk is wat je er van maakt!

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.

Werknemers van Vivaldis
Werken bij Vivaldis

Samen zorgen we ervoor dat jouw job je happy place is

Welkom bij Vivaldis: waar we het leven elke dag bekijken door een knalgele bril. Wij zijn een team dat bruist van energie om al onze doelen te bereiken en smijten ons elke dag met een driedubbele dosis aan enthousiasme. Oneindig trots op ons werk als team en klaar om altijd maar weer die next steps te zetten in onze persoonlijke en professionele groei. Dát is Joie de Vivaldis.

Ga voor een spontane sollicitatie

Heb jij 101 jobideeën, maar weet je niet wat er écht bij je past? Drop hier jouw CV en laat het puzzelen aan ons over.

Solliciteer spontaan

Laat je inspireren en lees onze recente blogs

Schrijf je in op onze nieuwsbrief