Jobs in Gent

Ben je op zoek naar een job in regio Gent? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Gent. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Area Sales Manager regio Gent

Gent, België

Voor onze klant te Gent, erkend in sector van motoren zoeken wij een Area Sales Manager.Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor de commerciële activiteitenHet uitbouwen van klantenrelaties kan jij als de besteJe bouwt een netwerk van klanten uit door prospectie, je onderhandelt en sluit verkoopcontracten afJe speelt in op de commerciële opportuniteiten, maakt correcte offertes op Je organiseert beurzen en tentoonstellingen in jouw regioJe rapporteert aan de Sales Manager
OfficeMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Productiemedewerker

Gent, België

Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een zeer gemotiveerde productiemedewerker voor het assembleren van metalen kasten/kastjes Daguren: ma-don van 7u00 tot 16u15, vrij van 7u00 tot 14u05Je takenpakket als productiemedewerker: ​​​​​​Je staat in voor assemblage van metalen kasten + je voert ook soms kleine machinale handelingen uit,Je zal ook bochten of rechte stukken assembleren op deze metalen kast Je hebt je eigen werkpost, je bent zelf verantwoordelijk voor de netheid, en je eigen veiligheid Je verwerkt de orders aan de hand van een label, de materialen liggen reeds klaar! Nadat je klaar bent met assembleren plaats je de kast op een palet en de magazijniers doen de rest! Dit is geen standaard repetitief werk maar bij grote bestellingen kan het wel zijn dat je vaker dezelfde kast dient te assembleren Geen nood, het zijn niet enkel grote bestellingen maar ook kleinere, er zit dus wel variatie in! Fit is soms fysiek werk (buizen kunnen tot 30 kg wegen) wees je hier bewust van! 
InterimBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chauffeur C regio Gent

Gent

Voor onze klant regio Gent, actief in de groothandel van allerhande bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een chauffeur C.Als chauffeur C sta je in voor: Het laden en lossen van de vrachtwagenHet vervoeren van bouwmaterialen naar de verschillende werven
InterimMaterialenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Projectleider

Gent, België

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment?Dat is waar jij als projectleider elke dag naar streeft!Voor onze klant in Gent een bouwbedrijf, zoeken we een projectleider.  Je takenpakket zal bestaan uit: Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget.Je bewaakt de voortgang en budgetten om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijd en kosten worden afgerond.Als projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de aankopen en werk je een planning uit in overleg met de Aankoopdienst.Samen met de rest van het werfteam, bewaak je de veiligheid op de werf en ontwikkel je de nodige procedures om de veiligheid te verhogen.Je motiveert teamleden en zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen, zoals architecten, ingenieurs en onderaannemers.Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers, bewaakt de klanttevredenheid en zorgt voor een heldere communicatie gedurende het hele project.Je identificeert en beheert proactief eventuele risico's en problemen die zich tijdens het project kunnen voordoen en zorgt voor tijdige oplossingen.
Technics BediendenBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Monteur meubels Gent

Gent, België

Voor onze klant in Gent zijn we dringend op zoek naar een Monteur van Meubels. Je moet niet elk weekend werken!! De ene week wel, de andere week niet. Schema: Je bent steeds op zondag & dinsdag thuis, en je werkt één op de twee zaterdagen. Uren: 8u tot 17u15 (dit kan soms vroeger of later zijn) Je kan werken in volgens dit schema:   Jouw functie als monteur: Als meubelplaatser ben je verantwoordelijk voor ‘the finishing touch’ bij onze klanten.Je komt rechtstreeks in contact met onze klanten waarbij orde, nauwkeurigheid en netheid dan ook zeer belangrijk zijn.Samen met je collega breng je de assemblage van de meubelen tot een goed einde.Je werkt zelfstandig in een open en flexibele werksfeer.
InterimTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

HR officer regio Gent

Gent, België

Voor onze klant, een detacheringsbedrijf, zijn we op zoek naar een HR Officer voor regio Gent.  Je takenpakket is zeer gevarieerd en kan per project o.a. bestaan uit:  Interne vacatures uitschrijvenZoeken naar de geschikte kandidaat via allerlei kanalenEens je een passende CV gevonden hebt, sta je in voor de screening van de kandidaat ( telefonisch en F2F)Na de screening geef je hier uitgebreid feedback over aan de leidinggevende van het team dat op zoek is Samenwerken met uitzendkantorenJe zorgt steeds voor een correcte opvolgingJe kan ook ingezet worden op andere projecten zoals: Payroll, Sociaal-juridische ondersteuning, ..
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chauffeur C regio Gent

Zwijnaarde, Gent, België

Onze klant is op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C/CE om containers op te halen.Dit betreft zowel rol- als afzet containers. Als chauffeur C/CE ben je verantwoordelijk voor het ophalen van rol of afzetcontainers bij jouw klanten.Deze containers bevatten industrieel afval en jouw klanten liggen in de ruime regio rond Gent
InterimMilieuVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

HR Business Partner

Gent, België

Voor een onze klant, technische groothandel in regio Gent, zoeken we een HR Business Partner.   Ben JIJ wie wij zoeken? 🔎   Als ervaren HR Business Partner ga je instaan voor volgende taken: Vanzelfsprekend; het volledige rekruteringsproces van A-Z voor zowel bedienden als arbeiders. Denk aan het origineel opstellen van de vacatureteksten, het zoeken van de juiste persoon op de juiste plaats, door middel en aan goede screening tijdens een persoonlijke ontmoeting met de kandidaten. Je werkt de rekruteringsacties uit, steeds met oog op de huidige tendens op de markt. Dit doe je zelfstandig maar evengoed door in het contact staan met rekruteringspartners. Je zet mee jouw schouders onder de employer branding.Opstarten, ondersteunen en opvolgen van de nieuwe medewerkers, dit ook door tussentijdse evaluaties. Je detecteert eventuele opleidingsnoden en staat in voor de uitwerking van opleidings- en vormingsacties.Oog voor en interesse naar de employer branding, je wil mee hier jouw schouders onder zetten.Je weet jezelf te profileren als vertrouwenspersoon van de interne medewerkers; zo draag je mee aan werktevredenheid en een positieve werksfeer. Voeren van functionerings- en groeigesprekken, aanspreekpunt tussen de managers en de medewerkers.Vragen rond loonverwerking en payroll? Jij weet het antwoord.Tewerkstelling vanuit de beide sites; zowel Gent als Doornik.
OfficeMaterialenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Boekhoudkundig medewerker

Gent, België

Voor een notariskantoor in Gent, zoeken we een boekhoudkundig medewerker! Ben jij gepassioneerd door cijfers en financiën? Lees dan zeker verder!Wat ga je doen? Samen met een collega zal je verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse boekhouding: betalingen, facturatie, en het verwerken van facturen van leveranciers Afhankelijk van jouw ervaring sta je ook in voor complexere taken zoals btw-aangifte, balans, debiteuren, jaarafsluiting,..
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onderhoudsmecanicien

Gent, België

Voor onze klant gevestigd in de Gentse Zeehaven (Sint Kruis Winkel) zoeken we een mecanicien in ploegen. Volgorde: vroege/late/nacht/vroege/late/dag More info: uurloon: €20,56 bruto Ploegenpremies: vroege 5% = 21,58 bruto - late 15% = 23,64 bruto - nacht 50% = 30,84 brutomaaltijdcheques van 8 euro (1,09 eigen bijdrage)betaalde (verlof) ADV dagen Bij vast indienstname (na 6 maanden interimperiode)GroepsverzekeringHospitalisatieverzekering13e maandPremie juni (berekend op prestaties voorgaand jaar)Benzinebons Takenpakket als mecanicien in ploegen: Mechanisch onderhoud van de installaties, transportbanden; Oplossen van mechanische storingen;Las- en brandwerkzaamheden;Fieldwerk in een zwaar industriële omgeving.  
InterimTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Customer Service Executive

Gent, België

Bij onze toonaangevende logistieke dienstverlener zoeken we een gepassioneerde Customer Service Executive te Gent met een focus op onze Control Tower.   In deze veelzijdige rol ben je het hart van onze operatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de smooth running van onze logistieke processen. Dit is dé kans om een centrale figuur te worden in het faciliteren van efficiënte en kosteneffectieve transportoplossingen.   Wat zijn mijn taken? Proactieve orderbehandeling en -verwerking in relevante systemenOnderhoud en ontwikkeling van klantrelatiesAdministratieve ondersteuning van de transportplanningEfficiënte afhandeling van klanten-orders en tijdige probleemoplossingToezien op naleving van wettelijke vereisten en kwaliteitsnormen  
OfficeTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

HR Business Partner

Gent, België

Voor onze klant in 📍 de Gentse zeehaven, gaan we op zoek naar een ervaren HR Business Partner!   Benieuwd naar jouw takenpakket binnen deze uitdagende omgeving? Je staat als HR Business Partner in voor onder andere: Het meewerken aan verschillende projecten, organiseren van opleidingen en de onboarding van nieuwe collega'sHet rekruteren en selecteren van bedienden en arbeidersRekruteringscampagnes mee helpen opstellen (via socials) en het bezoeken van jobbeurzenOptimaliseren van HR-projecten- en processen.Coaching van leidinggevenden over HR-gerelateerde topics bv loopbaangesprekken
OfficeHoldingsVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Hvac technieker regio Oost-Vlaanderen

Aalter, België

Wij zoeken een HVAC TECHNIEKER.    Jouw takenpakket bij ons als HVAC technieker, binnen HVAC installaties van verschillende gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen, industrie..):    Je zal instaan voor het preventief onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van verwarmings-, koel- en lucht technische installaties in gebouwen en industrieën.Je staat in voor het bestellen van materialen voor dringende interventies. Een gedetailleerd rapport opmaken van jouw interventies schrikt jou niet af.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Elektro mechanieker regio Gent

Gent, België

Voor een bedrijf in Gent die gespecialiseerd is in elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud in de industrie, constructiewerk, installaties HVAC, plaatsen van schrijnwerk en industriële verhuizingen, zoeken wij een gedreven enthousiaste Elektromecanicien.Je avontuur als elektromechanieker: Opsporen en herstellen van elektrische en mechanische storingen van het machinepark. Verzekeren van de goede werking van het machinepark door middel van preventief en curatief onderhoud.Optimaliseren van de productieprocessen en het elektrisch onderhoud doen van de automatisering van de productie-units.Programmeren en instellen van PLC - gestuurde machines.Zelfstandig uitvoeren van kleine onderhoudswerken naast de lopende werkplanning.Opsporen naar oorzaken van storingen en actief zoeken naar oplossingen om dergelijke storingen in de toekomst te vermijden.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Industrieel elektricien

Gent, België

Wil jij aan de slag in de outsourcing? Elektriciteit kent geen geheimen voor jou? Je beschikt over een rijbewijs B? Lees dan snel verder! Voor een familiaal outsourcingsbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn we vandaag op zoek naar een elektricien!Jouw takenpakket?    Elektrische storingen oplossen op een machineparkDe elektrische voorzieningen in bedrijven en fabrieken zijn jouw werkEen diagnose stellen van storingen aan installaties en defecte onderdelen herstellenJe installeert nieuwe elektrische industriële installatiesJe vernieuwt bestaande elektrische installatiesJe vernieuwt bestaande elektrische installatiesJe plaatst industriële elektrische componenten, zoals schakelaars, signalerings- en bedieningsapparatuur, meet- en regelapparatuur, motoren, machines, ... en sluit deze aanJe legt buizen en/of kabels    
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Kwaliteit manager

Gent, België

Voor onze klant regio Gent, gaan we op zoek naar een kwaliteitsmanager voor de het team van de Quality Control.   Benieuwd naar jouw takenpakket als kwaliteitsmanager van de kwaliteitscontrole? Je bent het hoofd van het kwaliteitsteam dat uit 4 mensen bestaat, jij weet jouw collega's te enthousiasmeren en coachen. Je staat in direct contact met de Quality Manager en bent plaatsvervangend in diens afwezigheid.Jij zorgt ervoor dat de kwaliteitsprocedures voor inkomende en gefabriceerde goederen worden nageleefd.Je bevordert de kwaliteitscontrole in de hele afdeling en verzorgt trainingen rond voederveiligheid.Deelnemen aan crisissituaties en het uitvoeren van oorzaakanalyses om nadelige effecten en incidenten te voorkomen.Onderzoeken van productklachten: analyse, corrigerende en preventieve maatregelen en onderhouden van contact met de klantenservice/verkoop om (ernstige) klachten op te lossen.Je ontwikkelt en beheert relaties met klanten met betrekking tot kwaliteitscontrole.Organiseren en begeleiden van interne audits, rapporteren van de resultaten en (vervolg)acties opvolgen.
InterimLandbouwVoltijdsVast contract