Interview gesprek met iemand in een ananaspak

Office

Elk kantoor heeft zijn sterren nodig. Denk aan marketingfuncties, salesprofielen, finance mensen, customer service medewerkers... jouw talent maakt het verschil. Ben je op zoek naar een plek waar je kunt stralen? Lees dan vooral verder!

Onze bedienden laten de boel draaien

Marketing, sales, finance, customer service… Zonder zou een dienstverlenend bedrijf niet veel voorstellen. Of zonder de bedienden die de boel doen draaien toch. Net omdat elk bedrijf deze afdelingen heeft, is het voor jou cruciaal het juiste bedrijf te kiezen. Niet evident om eentje te kiezen dat écht bij je past, voor the long run dus. Laat dat nu net onze specialiteit zijn.

De juiste bediende op de juiste bureaustoel

We zeiden het al, elk bedrijf rust op dezelfde pijlers. Een bedrijfscultuur daarentegen is uniek. We zagen al zo veel kmo’s de revue passeren, dat we met gesloten ogen kunnen zeggen welke medewerker er met veel goesting op welke bureaustoel gaat zitten. Ervaring in de kmo-wereld is dan wel onze troef, het is niet dát waar we naar op zoek zijn als we diep in iemands ogen kijken. Goesting om er iets van te maken, dat wél.

Office jobs op interimbasis, of liever meteen vast?

Bachelors en masters op interimbasis? Het kan! Al hoeft dat niet perse per week of per maand te zijn. We matchen ook hogeropgeleiden aan vaste jobs en zoeken zelfs jobs op maat voor freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis geeft je het zetje dat je nodig hebt en opent de voor jou gekozen deuren. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van een lekkere kop koffie en een goed gesprek.

Duik in jouw carrièremogelijkheden bij Vivaldis Office

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging als bediende? Klaar om je talenten te ontplooien?

Naar alle office jobs!

Voel jij je niet thuis in een kantooromgeving?

No worries, we zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren. Ontdek ze allemaal in onze beroepengids. 👇