Interim

Over Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.

Lasser met unicornhoorn op

Droomjobs bestaan niet. Mensen met veel goesting wél.

Hoe we dat doen?

Het liefst vertellen we hier hoe we mensen, bedrijven en Vivaldis doen groeien door voor elk toptalent dé droomjob te vinden. Dat kunnen we helaas niet. Simpelweg omdat droomjobs niet bestaan. Mensen met veel goesting en moed om ervoor te gaan, die bestaan wél. En die weten we te vinden ook.

Hoe we die net vinden, valt niet te beschrijven in een paar regels. We werken nu eenmaal met mensen en elke kandidaat, elk bedrijf en elke Vivaldis-medewerker heeft zo zijn eigen hier-word-ik-vrolijk-van formule. Daarom krijgt iedereen bij Vivaldis de speelruimte om zelf zijn eigen gelukselementen bij elkaar te voegen én in te zetten. Wil je hier meer over weten dan we prijsgeven in deze alinea? Scroll dan zeker eens door onze beroepengids.

Groenarbeider

Het gras is altijd groener waar je het zelf mag zaaien.

Vivaldis is uitgeroepen tot Leading Employer!
Leading Employer

Vivaldis is uitgeroepen tot Leading Employer!

Tromgeroffel… 🥁 Wij hebben iets fantastisch aan te kondigen, want Vivaldis is voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot Leading Employer! 🎉 Slechts 1% van alle werkgevers ontvangt deze titel van leading employer of ja, simpel gezegd eigenlijk de beste werkplaats om te werken! 

En hier zijn we dan, fier als een gieter, met een glanzende nieuwe trofee die onze inspanningen erkent! Deze prijs, gebaseerd op een reeks verscheidene parameters, is een mooie bekroning van onze inzet om marktleider te zijn in werkmotivatie. We gaan er dan ook alles aan doen om deze titel te behouden én dat gaat ons wel lukken! Een dikke merci aan iedereen die dit met ons viert! 🏆🥳

Onze geschiedenis

In 1991 opende het allereerste Vivaldis-kantoor. Toen wisten we al dat werk zoeken iets is dat nooit eindigt, zelfs al heb je een vaste baan. Dus staat de teller ondertussen op meer dan 80 kantoren verspreid over België en zitten er nog een aantal in de pijplijn. Net wat je verwacht van een interimkantoor met ‘Werk is wat je er van maakt’ als motto.

Véhicules utilitaires jaunes Beetle Vivaldi's Interim

Hoofdkantoor - de Club

32 jaar na de opening van ons eerste Vivaldis kantoor, vestigen wij ons nieuwe hoofdkantoor in de bruisende Lange Klarenstraat (nummer 19) in Antwerpen. We kijken er ontzettend naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze nieuwe 'Club', waar we samen kunnen bouwen aan een toekomst vol kansen en uitdagingen! 🚀

Een foto van de gevel van het hoofdkantoor van Vivaldis

Ontdek een wereld vol carrièrekansen bij Vivaldis!

Klaar om je professionele horizon te verbreden? Onze ervaren carrière-experten staan voor je klaar.

Contacteer ons