Jobs in Mechelen

Ben je op zoek naar een job in regio Mechelen? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Mechelen. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Monteur Autoruiten

Kampenhout, België

Klantenservice: Als aanspreekpunt voor klanten geef je passend advies en zorg je ervoor dat ze veilig weer de weg op kunnen.Reparatie en kalibratie: Je repareert autoruiten en kalibreert de ingebouwde camera's na het vervangen van de voorruit bij diverse voertuigen.Teamwork: Je werkt nauw samen met collega's om een soepele dienstverlening voor klanten te garanderen.Opleiding en ontwikkeling: Geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden de benodigde trainingen om je tot een expert in autoruitmontage te ontwikkelen.Veilige en duurzame werkomgeving: Je draagt bij aan een veilige, kwaliteitsgerichte en duurzame werkomgeving volgens de richtlijnen van onze organisatie.
InterimAutoVoltijdsVast contract
Dringend

Medisch Assistent

Kampenhout, België

Bij Vivaldis zijn we op zoek naar een Medical Assistant om te ondersteunen in diverse projecten. We bieden je een uitdagende en heel afwisselende job waarin je zeker en vast veel zal bijleren:   Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende oproepen.Verrichten van diverse administratieve werkzaamheden.Compliance van documenten controleren.Assistentie met vertalingen, opmaak presentaties, opmaak offertes.Ondersteuning bij geneesmiddelenbewaking en kwaliteitssysteem.Documenteren en behandelen van medische vragen en bijwerkingen.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Klantenservice Administrateur

Zaventem, België

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klantenservice Administrateur. Je maakt deel uit van ons administratief team en speelt een cruciale rol in het beheren van debiteuren en ondersteunen van ons boekhoudkundig team in het Verenigd Koninkrijk. Als Klantenservice Administrateur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:   Je bent onderdeel van het administratieve team, je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het afhandelen van debiteuren en het ondersteunen van de rol van het boekhoudteam in het Verenigd KoninkrijkJe behandeld inkomende telefoons en e-mails, dit doe je op een zelfzekere en beleefde manierJe verwerkt de orders in het interne softwaresysteem (Sage200), hiervoor ga je nauwkeurig te werkJe staat in voor de behandeling van oude debiteuren en kredietcontroleJe onderhoudt het contact met het externe verkoopteam met betrekking tot bestellingen of vragen van klantenJe maakt gebruik van interne systemen om advies te geven en/of leveringsdatum mee te geven over de artikelen die niet op voorraad zijnJe handelt de vragen van klanten af, inclusief technische ondersteuningJe rapporteert aan de General Manager
OfficeDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Winkelmedewerker Opticien

Heist-op-den-Berg, België

Op zoek naar een Nieuwe Uitdaging? Word Winkelmedewerker bij onze partner een opticien in Heist op den Berg!  Ben jij klaar voor een nieuwe job? Onze klant, een welbekende opticien in Heist op den Berg, zoekt enthousiaste winkelmedewerkers. Geen Ervaring in de Optische Wereld? Geen Zorgen! Wij bieden een interne opleiding in Vilvoorde. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, we verwelkomen iedereen die gemotiveerd is om te leren. Jouw Taken: Klantenservice en Oogmetingen Je zult klanten vriendelijk te woord staan, assisteren waar nodig en oogmetingen uitvoeren. Bij onze partner ligt de focus op kwaliteit, niet op kwantiteit. Geen druk om de duurste monturen of glazen te verkopen. Als jij op zoek bent naar een betekenisvolle rol in een klantgerichte omgeving en waarde hecht aan kwaliteit, dan is dit jouw kans!Lees dan zeker verder! 
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Planner Dispatcher

Muizen

Wij bij Vivaldis zijn op zoek naar een dynamische en leergierige Planner-Dispatcher voor een klant in de transport- en logistieke sector. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en de planning van transporten. Je streeft naar een efficiënte coördinatie en bent de spil tussen chauffeurs en klanten. Als Planner Dispatcher is geen enkele dag hetzelfde en draag je bij aan de optimale werking van onze transportdienst.   Takenpakket:   Het plannen en coördineren van transportdiensten.Communicatie onderhouden met chauffeurs en klanten.Zorgen voor naleving van transportplanning volgens de vastgestelde schema’s.Oplossen van problemen en onvoorziene situaties tijdens de operaties.Analyseren van transportgegevens en voorstellen van verbeteringen.
InterimTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Mechanieker heftrucks

Mechelen, België

Wij zijn op zoek naar een service technieker van heftrucks regio Mechelen en Vlaams-brabant.   Als service technieker sta je in voor:  Het verrichten van revisiewerkzaamheden en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan Hyster heftrucks en overig transport toestellenNa een gedegen inwerkperiode bent u zelfstandig werkzaam bij klanten in uw regioU beschikt hiervoor over een servicewagen. Ander groot rollend materieel zal je ook eens moeten maken.
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Machinist BOUW

Mechelen, België

Voor een grote klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Machinist regio Vlaams-Brabant/Mechelen/ Antwerpen Je staat in samen met de werfleider/ploegbaas voor het plaatsen en de afwerking betonnen lijnelementen dit door een gelijkbekistingsmachine.Je staat in voor het bedienen, onderhouden en instellen van de machine.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Autoverkoper

Mechelen

Voor een klant uit Mechelen zijn wij op zoek naar een Sales advisor. Het bedrijf is actief in de autosector en heeft zowel nieuwe als tweedehands wagens.   Wat zouden je taken zijn? Je zorgt ervoor dat klanten een super ervaring hebben. Of het nu een tweedehands sportmodel is of voor een gloednieuwe gezinswagen, jij geeft vanuit je expertise en liefde voor auto’s altijd gepast advies.Je ondersteunt op een correcte en professionele manier de verkoopafdeling.Jij presenteert de complexe wereld van automotive aan de klant op de meest eenvoudige manier.Je gidst de klant door het aanbod en stelt ook de juiste accessoires, financieringen, onderhoudscontracten en verzekeringen voor.Je volgt verkoopdossiers op en handelt deze netjes af.Je neemt ook het afleveren van de wagen voor je rekening en zorgt ervoor dat de klant volledig wordt geïnformeerd en waarbij hij/zij met een tevreden gevoel zijn wagen in ontvangst neemt.
InterimAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Mechanieker

Muizen

Vivaldis is actief op zoek naar een ervaren Mechanieker voor onze klant in Mechelen. Word deel van een toonaangevende speler binnen de transportsector en lever een cruciale bijdrage aan het onderhoud en de reparatie van transportmiddelen.   Jobomschrijving:   Repareren van chassis en lassen van chassis van transportmiddelen.Uitvoeren van periodiek en preventief onderhoud aan diverse voertuigen.Diagnostiseren van storingen en uitvoeren van de nodige reparaties.Samenwerken met een team van vakkundige techniekers.Naleven van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsstandaarden.
InterimTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Gevelwerker

Haven, Antwerpen, België

Wij zijn op zoek naar een gevelwerker!  Je gaat aan de slag met het renoveren van gevels: Schuren, plamuren, schilderen, reinigen Grote gevels restaureren, repareren, vernieuwen! Werken op hoogte: Heb je geen hoogtevrees? Dan is deze functie niets voor jou! Je hoeft hier nog geen kennis van te hebben, alles word je aangeleerd in een training ter plaatse. 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Ervaren metser

Mechelen

Voor onze klant, actief in de bouwsector, hoofdzakelijk woningbouw,  zijn wij op zoek naar een ervaren METSER (MV/). Je hebt ervaring met het metsen en lijmen van gevelstenen.Je kan mortel maken. Je kan zelfstandig planlezen.... 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Metser

Mechelen

Voor onze klant, een Bouwbedrijf in Mechelen, zijn we op zoek naar een metser. Je taken zullen bestaan uit metselen van snelbouw, gevelsteen, binnenmuren.Plaatsen van beton welfsels, dorpels.Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Keukenplaatser

Zemst

Voor onze klant zoeken wij een keuken plaatser in de regio van Mechelen/Zemst. Je staat in voor het plaatsen van keukens bij de klanten zelf.Je hebt de nodige kennis, bent handig.Je controleert de goederen voordat je deze installeert.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dakwerker

Mechelen, België

Ben jij een gemotiveerde dakwerker? Dan is Vivaldis op zoek naar jou om ons team te versterken! Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor de regio Mechelen / Sint-Katelijne- Waver. In deze rol als dakwerker ben je verantwoordelijk voor diverse dakwerkzaamheden met een focus op kwaliteit en vakmanschap.   Jou takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van renovaties en nieuwbouw van platte daken.Het plaatsen en renoveren van hellende daken.Installatie van dakisolatie.Plaatsen van dakgoten (bakgoten, hanggoten…).Uitvoeren van gevelbekleding.Herstellen van allerlei soorten dakschade. ...
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Elektricien – Substations

Mechelen

Ben jij een ervaren elektricien met passie voor het werken aan substations? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde en veiligheidsbewuste Elektricien – Substations voor een voltijdse functie.In deze rol ben je verantwoordelijk voor:Het uitvoeren van elektrische installaties en onderhoudswerkzaamheden aan substations.Het garanderen van een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s.Het zelfstandig aanpakken van taken en het samenwerken binnen een team.Het verplaatsen van werklocaties naar nieuwe projecten binnen de regio zodra werkzaamheden zijn voltooid.
InterimHoldingsVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Technieker heftrucks

Mechelen

Voor een internationale firma gespecialiseerd in de verkoop of het onderhoud van rollend materieel zijn we op zoek naar een service monteur. Je zal werken in de regio Mechelen. Onderhouden en repareren van elektrische heftrucks, magazijntrucks en andere interne transportmiddelen;Samen met je collega van de binnendienst je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden plannen;Afstellen van de trucks met een laptop;Opsporen en verhelpen van storingen;Opstellen van een werkrapport na afloop van de werkzaamheden;Klanten adviseren en informeren over de uitgevoerde werkzaamheden.
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode