Jobs in Mechelen

Ben je op zoek naar een job in regio Mechelen? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Mechelen. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Personeelsdienstmedewerker

Kontich, België

Voor een bedrijf in Kontich zijn we op zoek naar administratief medewerker voor de personeelsdienst. Jouw taken? De payroll van ons bedrijf van A tot Z.Het foutloos inbrengen van onze tijdsregistratie.Je houdt de administratie bij van verlof en ziekte, de maaltijdcheques, de tijdelijke werkloosheid, arbeidsongevallen.Opstellen van nieuwe contracten .Vragen beantwoorden van werknemers .Assisteren in de werving van nieuwe werknemers .Beheer wagenpark
OfficeBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Juridisch administratief bediende

Antwerpen, België

Voor een advocatenkantoor gelegen in Berchem zijn wij op zoek naar een Juridisch administratief bediende.  Als administratief medewerker ben je het organisatorisch hart van ons advocatenkantoor. Agenda’s overzichtelijk beheren, deadlines stipt halen, briefwisseling optimaal verwerken, transacties nauwgezet opvolgen, procedurestukken elektronisch neerleggen, … Bovendien ontferm je je graag over het papierwerk: nieuwe dossiers aanmaken, huidige klantenfiles onderhouden of oude documentatie klasseren.Kortom, je vervult een sleutelrol binnen onze organisatie.Het is dankzij jouw administratieve skills, dat onze advocaten excelleren.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Teamleader Techniekers

Mechelen, België

Voor een bedrijf dat zich specialiseert in het herstellen van groot rollend materieel, zijn we op zoek naar een Teamleader om de techniekers aan te sturen. Je staat in voor het aansturen van je team, je bent hun aanspreekpunt en hun grootste motivator.Je beheert de operationele planning en garandeert zo dat de onderhouden tijdig gebeuren in het wagenpark.Je zorgt voor de organisatie op de werkvloer, werkt mee met de collega's en controleert de voortgang van de werkzaamheden.Je zorgt ervoor dat het rollend materieel zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden.Je staat in nauw contact met je collega's, het hoofd van de werkplaats,  de diverse afdelingen en leveranciers.Omdat je een goed overzicht bewaard over de interne organisatie kan je mogelijke problemen snel oplossen.Je zorgt ervoor dat de veiligheids- en milieuvoorschriften worden nageleefd.Je voert kwaliteitscontroles uit.Je zal de werkvoorbereider ondersteunen bij het technisch nazicht van de ongevallen en bij het opmaken van de nodige schadebestekken. Ook zal je de onderhandelingen voeren met de experts ivm de voertuigschade.Door middel van opleidingen houdt je je kennis up-to-date.
InterimIntercommunalesVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Ervaren metser

Mechelen

Voor onze klant, actief in de bouwsector, hoofdzakelijk woningbouw,  zijn wij op zoek naar een ervaren METSER (MV/). Je hebt ervaring met het metsen en lijmen van gevelstenen.Je kan mortel maken. Je kan zelfstandig planlezen.... 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Service technieker

Mechelen

Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een servicetechnieker dat al jaren een toonaangevend bedrijf is in de bouw en service van benzinestations. Je werkt, na een inloop periode, zelfstandig aan de installaties bij hun klanten.Je spoort storingen op en verhelpt deze.Je herstelt brandstofpompen, meetsystemen, betaalterminals,...Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van benzinepompen.Je verzorgt de kalibratie van benzinepomp met de nodige nauwkeurigheid.Je werkt in een flexibel uurrooster en staat in voor de wachtdienst (beurtrol).
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Grondwerker

Londerzeel

Voor een bedrijf in LONDERZEEL zijn we op zoek naar een GRONDWERKER Je staat in voor de aanleg en het onderhoud van openbare en privé ruimtes. Je werkt mee aan de aanleg van parken, openbare ruimtes, pleinen en straten. De werven situeren zich voornamelijk in gemeenten en steden en nooit op autosnelwegen. Zo zul je bij de aanvang van de werken, en op basis van een plan, signalisatie aanbrengen.Bovendien leg je buizen en boord stenen en voer je aansluitingen uit. Je bent ook betrokken bij klinker-, riolerings-, grond- en funderingswerken.
ConstructLandbouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Ateliermedewerker Lassen

Mechelen

Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte poorten regio Mechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Ateliermedewerker/Lasser. Je zorgt mee voor de fabricatie van kwalitatieve klassieke en moderne hekken en poorten in ons atelier.Je voert herstellingen uit aan poorten bij de klanten ter plaatse.Je zorgt voor orde en netheid van je werkplek.Algemene metaalbewerking: lassen, boren, schuren, zagen, frezen, plooien van staal inox en aluminiumConstructies maken en samenstellen in staal en aluminium.Voorbereidend werk uitvoeren.Plannen en technische tekeningen lezen en uitvoeren.
InterimMaterialenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Bandenmonteur

Mechelen, België

Voor onze klant, een bandencentrale, zijn wij op zoek naar een bandenmonteur regio Mechelen Als bandenmonteur Sta je in voor het vervangen, balanceren en herstellen van banden van diverse voertuigen (personenwagens, bestelwagens en eventueel ook vrachtwagens en landbouwvoertuigen).De job kan nog uitgebreid worden naar montage alloygators (velgrandbeschermers), klein onderhoud auto's, uitlijnen en eventuele depannages.Je draagt zorg voor het vriendelijke contact met  klanten en collega's.Samen met de collega's zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.
InterimAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Commercieel bediende - Deeltijds (20h)

Vilvoorde

Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een Commercieel Bediende. Ben je een organisatietalent en wil je graag wat meer ervaring opdoen, solliciteer dan zeker op onderstaande vacature.Je zal instaan voor de volgende taken: Je houd adviesgesprekken over opleidingen en dient de klant te overtuigen. Je onderhoudt telefonische contacten met klanten en plant hiervoor instructeurs in. Het opvolgen van de afspraken en betalingen die door de klant dienen te gebeuren. Je behandelt dagelijks de openstaande dossiers en doet de opvolging van de klanten mailboxen.Je staat in voor het indienen van transportaanvragen, transportdocumenten en andere administratieve taken
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Servicetechnieker

Mechelen

Ben jij een technische plantrekker? Hou je er van om zelfstandig op de baan te zijn? Dan ben jij misschien dé servicetechnieker die we zoeken. Onze klant is een dienstverlenend bedrijf met projecten in de openbare sector. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud van diverse technische installaties, elektriciteit, HVAC, sanitair, in de openbare sector (bv. zwembaden, kantoorgebouwen, ...)Je zorgt voor het preventief en correctief onderhoud van apparatuur op verschillende werven.Je ontvangt dagelijks een planning en organiseert je dag op een verantwoordelijke manier.Je bezoekt regelmatig de installaties om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert.Je volgt de technische voorschriften op opgenomen in het bestek en voert bijkomende werken uit.Je staat in voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde interventies en kijkt de opmerkingen na.Je vraagt offertes op voor herstellingen en materialen en plaatst bestellingen in verhouding met de vooropgestelde budgetten.
InterimMilieuVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Magazijnier Diepvries

Mechelen, België

Voor onze klant, een groothandel in de (diepvries)voeding regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Magazijnier. Aan de hand van de bestelbonnen maak je de orders klaar.Je zal orderpicken in ons diepvries-, koeling- en droogmagazijn.Je maakt de bestellingen klaar zodat onze chauffeurs hier vlot mee kunnen vertrekken.Je zal de koelwagens mee laden en lossen.Je staat ervoor open om te werken in een koude / diepvries omgeving.Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn.
InterimVoedingVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chef kok

Mechelen, België

Heb jij al meerdere jaren ervaring als Chef kok? Ben je stressbestendig?   Voor een horeca-brasseriezaak te Mechelen zijn we op zoek naar een Chef kok. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de chef.Je staat in voor de warme en koude keuken.Je neemt de service volledig over wanneer de chef afwezig is.Je maakt de gerechten klaar.
InterimVrije tijdVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Winkelmedewerker decoratiezaak

Mechelen, België

Voor onze klant, een decoratiezaak gelegen te Mechelen, zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker. Een professionele afwerking start met professioneel advies en dat is waar zij het verschil in maken. Als talentvol en gedreven verkoper begeleidt je de klant doorheen het hele aankoopproces: analyse van de behoefte, adviseren van producten en kleur, verf mengen, afrekenen en inladen van de goederen.Takenpakket Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing.Je adviseert klanten in de winkel over kleur, beleving, esthetiek en technische vraagstukken.Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af.Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel.Je zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken.Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date.
InterimBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Interieurschrijnwerker

Mechelen, België

Is creatief je tweede naam? Voor een klant, een dynamische ondernemingen dat gespecialiseerd is in het produceren van commerciële en residentiële interieurs, zijn wij op zoek naar een ervaren interieur schrijnwerker, een handige-Harry met gezond verstand.   Ben jij hiervoor uit het goeie hout gesneden, Contacteer ons voor meer info op mechelen@vivaldisinterim.be of op 015 29 07 51   Wat houden jouw taken in?  Je krijgt je project toegewezen waarvoor je instaat voor de aanmaak van interieurs.Je zal leren werken met onze houtbewerkingsmachines (CNC, opdeelzaag, kantenlijmer, enz.)Onze technische tekenaars maken plannen op die je zal lezen en correct uitvoeren.Je zoekt mee naar een creatieve oplossing bij het plaatsen van interieurs.Je werkt in ons eigen atelier maar zal indien mogelijk ook ter plaatsen mee opbouwen.Kortweg zal je je eigen creaties maken en plaatsen zoals de klant wenst.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Servictetechnieker

Mechelen, België

Heb je een technische opleiding succesvol afgerond of heb je al ruime ervaring als technieker en wil je werken als Service Technieker? Onze klant gevestigd in Antwerpen, maar werkzaam in heel België is op zoek naar service techniekers:   Je bent verantwoordelijk om de verschillende toestellen (heftrucks, transpalletten, reachtrucks, enz.) klaar te maken voor aflevering bij onze klanten. Wat ga je doen: Nieuwe heftrucks klaarmaken voor aflevering.Verrichten van onderhoudswerken en reparaties.Analyseren en oplossen van technisch problemen.Zorg voor de veiligheid en netheid in de werkplaats.Rapporteren doe je aan de werkplaatsverantwoordelijke.Je vertrekt steeds vanuit je woonplaats naar de klanten
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Diagnosetechnieker

Mechelen, België

Voor een autogarage te Mechelen, zijn we op zoek naar een Diagnosetechnieker.Je takenpakket: ​​​​Je gaat als diagnosetechnieker op zoek naar de oorzaak van mogelijke defecten op het vlak van elektronica en motormanagement, dit met behulp van de meest actuele tools..Je overlegt met de collega's welke onderdelen er moeten worden vervangen.Je voert her-programmaties uit.Je bent een doorzetter en gaat tot het uiterste om te achterhalen waar het probleem precies zit.
InterimAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode