Bouw jobs

Ben je op zoek naar een job in de bouw? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in de bouwsector. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Mechanieker

Heusden-Zolder, België

Voor onze klant te Heusden-Zolder, een grote speler in de wegenbouw, zijn we op zoek naar een allround mechanieker/ beheerder van het wagenpark. Ben jij de mechanieker die wij zoeken? Solliciteer nu of bel 011/634816. Jou taken:  Onderhoud en herstellingen aan bestelwagens Organiseren van de keuringen Beheer van het wagenpark Administratie behoort ook tot je takenpakket! 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Ploegbaas ruwbouw

Herentals, België

Kan jij als metser je steentje bijdragen?Vivaldis Construct Geel zoekt ................ ploegbaas voor ruwbouwwerken!Waar moet je zijn? Herentals.Bedrijf is gespecialiseerd in ruwbouw werken en doet voornamelijk villabouw.Werven zijn provincie Antwerpen, Mechelen, Bonheiden. Wat moet je doen? Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg arbeiders dat bestaat uit metsers en bekisters.Meewerken hoort ook tot je takenpakket.Als ploegbaas zorg je voor een goede en vlotte communicatie met de werfleider.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Bandenkraanmachinist

Geel, België

Ben jij de graaf held die wij zoeken?Vivaldis Construct Geel zoekt........ bandenkraanmachinist!Waar kom je terecht? Geel.Het bedrijf doet aan algemene grondwerken, afbraak, infrastructuur- en rioleringswerken, transport, uitzonderlijk vervoer en funderingstechnieken.  Wat moet je doen? Als machinist zal je instaan voor algemene bouwkundige werken waarvoor een kraan nodig is.Leggen en aanvullen van riolering.Sleuven graven. Fijn nivelleren.Meedenken naar oplossingen (uitvoeringsmethodes, ...).Machine opstellen.Kuisen van de machine.  
ConstructDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Gyprocplaatser - BOUW - Hasselt

Hasselt, België

Voor onze klant in Hasselt, gespecialiseerd in gyprocwerken, zijn wij op zoek naar een ervaren gyprocplaatser.Ben je bij de eerste zin al enthousiast? Solliciteer NU of bel ons op het nummer 011/634816! Je staat in voor het plaatsen + afwerken van gyproc. Je gaat systeemplafonds plaatsen. 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

schrijnwerker houtskeletbouw

Ieper, België

Ben jij een specialiseert in houtskeletbouw ? En sanitaire installaties ? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een schrijnwerker voor ons team in de houtskeletbouw.   Jij staat in voor...   Het plaatsen van houtskeletbouwSchrijn-, plafonnerings- alsook gyprocwerken behoren tot je takenpakketDit voor zowel woningen alsook aanbouw en uniekere projecten.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Parketlegger - BOUW ingeschreven

Hechtel-Eksel, België

Voor een klant in Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een parketlegger. Je gaat parket plaatsen en trappen bekleden.Daarnaast ook pvc, laminaat, houten terrassen, ...Je werkt zowel bij particulieren en grotere projecten (winkels, kantoren, ...) Interesse? Solliciteer via lommel@vivaldisconstruct. be of 011 49 58 56
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Installateur hvac

Geetbets

Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een monteur/installateur voor het plaatsen van zowel sanitaire voorzieningen als hvac. Je takenpakket bestaat uit: monteren en demonteren van sanitaire toestellen, verwarmingselementen plaatsen, ketels helpen plaatsen, kappen, slijpen, boren, .... Verder zal je af en toe ook instaan voor het plaatsen van koeling, ventilatie en elektriciteit. Onze klant is meer dan 30 jaar actief binnen de sector! 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Ervaren metser - BOUW - Dilsen-Stokkem

Dilsen-Stokkem

Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een ervaren metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in volledige ruwbouwwerken (betonwerken, metswerken, bekistingen,...). Zij staan in voor de bouw en verbouwingen van particulieren woningen.Solliciteer nu op genk@vivaldisconstruct. be of bel naar 089/511458 Je staat in voor het metsen van volledige binnen- en buitenmurenLijmen van volledige gevels Af en toe help je ook mee in de betonwerken 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dakwerker platte en helende daken

Ekeren, Antwerpen

Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker om renovatiewerken aan bestaande daken uit te voeren.  Wat staat jou te wachten als dakwerker? 🏠 Je werkt op platte en hellende dakenJe plaatst pannen en leienJe plaatst roofing en EPDMJe plaatst dakgotenJe geeft je kennis door aan de minder ervaren collega's 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Schilder

Heist-op-den-Berg, België

Voor een bedrijf te Heist op den Berg, zijn we op zoek naar een ervaren, meteen-inzetbaar schilder: Je zal instaan voor schilderwerken bij particulierenJe voert voorbereidende werken uit (schuren, plamuren, ontvetten, ...)Je staat ook in voor een feilloze afwerking (primer, grondlaag, afwerklaag, ...) Ook kaleiwerken zullen aan bod komenJe voert projecten binnen en buiten uit
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Handlanger / Monteur industriebouw - BOUW - Regio Peer

Peer

Voor onze klant in Peer, gespecialiseerd in grote staalconstructies, zijn we op zoek naar een handlanger / monteur voor de industriebouw.Heb jij totaal geen hoogtevrees? Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je bijleren? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteer vandaag nog via houthalen@vivaldisconstruct .be of 011/634816. Als handlanger / monteur industriebouw:  Sta je in voor het plaatsen van staalconstructies, dak- en wandbekledingen, sandwichpanelen, ...Werk je altijd op hoogte op grotere projecten 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Plaatser regio Eeklo

Eeklo

Voor onze klant regio Eeklo  zijn we actief op zoek naar een gemotiveerde plaatser. Hoe ziet jouw dag eruit? U staat in voor het monteren van meubelenPlaatsen van tegels, deuren en wandenAls plaatser ben je eveneens verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingVoor de aflevering draag je er zorg voor dat je de klant tevreden met een grote smile achterlaat.
ConstructDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Handlanger grondwerker

Beveren, België

Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovatie- en restauratiewerken zijn we op zoek naar een ervaren grondwerker voor huisaansluitingen.   Jouw taken als grondwerker 📜 Je staat in voor het aansluiten van huisaansluitingen.Je voert algemene grondwerken uit.Je legt klinkers aan. Je gaat aandammen en verdichten.Je brengt aanboorzadels aan. Je werkt in een team van ongeveer 10 collega's 🤗
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Schrijnwerker

Olen, België

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Vivaldis Construct Geel zoekt........ schrijnwerker/plaatser interieur!   Wat moet je zijn? Olen  Wat moet je doen? Gespecialiseerd in binnen- en buitenschrijnwerk. Van stijl-, brand- en akoestische deuren tot sfeervolle houten wandbekleding. Van houten gevelbekleding tot volledige winkelinrichting. Doen ook totaalprojecten voor particulieren. Als gepassioneerd schrijnwerker/plaatser ben je dagelijks aan de slag op locatie, zowel binnen als buiten. Je plaatst: binnendeuren, trappen, gordijnkasten, kleine gyproc-werken, gevelbekleding, klein meubilair, plinten, afkastingen in MDF. 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Elektricien ingeschreven in de bouw

Pelt, België

Voor een toffe firma in Pelt zijn we op zoek naar een elektricien.Interesse? Contacteer ons via 011 49 58 56 of lommel @vivaldisconstruct .be  Je gaat nieuwe KMO-parken mee helpen voorzien van nutsvoorzieningen (elektriciteit, telenet, telecom, waterleidingen, ... ).Je gaat coax en glasvezelkabels leggen, sleuven graven, ...Domotica en branddetectie installeren behoord ook tot je takenpakket als elektricien.
ConstructBouwVoltijdsTijdelijk

Metser diender handlanger bouw

Zwijndrecht, België

Voor regio Zwijndrecht📍zijn we op zoek naar een metser/ diender 🧱 Jouw taken als metser/ diender/ handlanger 📜 Je werkt voornamelijk in petrochemische bedrijven.Je assisteert de metsers op de werkplaats.Je maakt cement, mortel en beton.Je helpt met kleine bekistingswerken.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode