Jobs in Antwerpen

Ben je op zoek naar een job in regio Antwerpen? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Antwerpen. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Werkvoorbereider – technisch tekenaar

Ekeren, Antwerpen, België

Wij zijn een vooraanstaand bedrijf dat op maat gemaakte, hoogwaardige oplossingen levert voor diverse sectoren, waaronder horeca, selfservice & retail. We adviseren, begeleiden en creëren totaalconcepten op basis van klantwensen en -behoeften, altijd met een focus op efficiëntie, functionaliteit en indeling. Als Werkvoorbereider – Technisch Tekenaar ben je intern verantwoordelijk voor het operationeel-technische traject van offerteaanvraag tot en met de oplevering van een dossier/project. Je fungeert als een cruciale schakel tussen de ontwerpafdeling, verkoop en het productieatelier. Een van je kernverantwoordelijkheden is het omzetten van plannen naar productieklare technische detailtekeningen met behulp van SolidWorks en Vcarve.
TechnicsDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chauffeur Rijbewijs D / Schoolvervoer / Ekeren

Ekeren, Antwerpen, België

Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar chauffeurs met rijbewijs D voor regio Ekeren 25u/week 🚌   Als buschauffeur vervoert u kinderen van en naar school. Het gaat om een rit 's morgens naar school en 's namiddags weer naar huis.U pikt eerst de begeleider op aan de school en begint dan aan uw toer.U voert ritten uit in Ekeren en omstreken.Je neemt de bus mee naar huis zodat je geen extra tijd verliest onderweg.Je werkt deeltijds.Indien u enkel schoolritten uitvoert, werkt u van maandag tot vrijdag en in de schoolvakanties hoeft u niet te werken.   
InterimToerismeVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onthaalmedewerker automotive / Onthaal

Ekeren, Antwerpen, België

Voor een garage in Ekeren, zijn wij op zoek naar een Onthaalmedewerker.   De receptie maakt deel uit van de service/naverkoop.   Samen met je collega's zorg je voor volgende receptietaken: Je bent het gezicht en de stem van ons bedrijf en verzorgt de receptietaken.Je bent het eerste aanspreekpunt in de dienst naverkoop en je gaat klanten adviseren en begeleiden.Je bespreekt hun vragen of situaties.Je bepaalt de acties om tot de juiste oplossingen te komen en stelt werkorders op.Je beslist welke collega of dienst onze klant verder kan helpen en maakt hiervoor de nodige afspraken.Je zorgt voor administratieve ondersteuning van de verschillende afdelingen.Je beantwoordt telefonische oproepen op een klantvriendelijke manier.
OfficeAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dakwerker platte en helende daken

Ekeren, Antwerpen

Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker om renovatiewerken aan bestaande daken uit te voeren.  Wat staat jou te wachten als dakwerker? 🏠 Je werkt op platte en hellende dakenJe plaatst pannen en leienJe plaatst roofing en EPDMJe plaatst dakgotenJe geeft je kennis door aan de minder ervaren collega's 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onderhoudstechnieker met bedrijfswagen

Ekeren, Antwerpen, België

Als Onderhoudstechnieker bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het minimaliseren van stilstanden van productiemachines door middel van snelle en efficiënte interventies. Je bent proactief in het plannen van onderhoudswerkzaamheden om onvoorziene problemen te voorkomen. Met jouw uitgebreide kennis van productiemachines en apparatuur ben je in staat om snel en effectief te handelen, waarbij je niet aarzelt om hulp van collega's in te roepen wanneer dat nodig is. Daarnaast behoort het uitvoeren van spoedreparaties tijdens extra weekendwerk en/of wachtdiensten tot jouw takenpakket, waarbij je direct in actie komt met behulp van je bedrijfswagen.
TechnicsBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Winkelmedewerker

Ekeren, Antwerpen, België

Voor onze klant uit Ekeren zijn wij op zoek naar een winkelbediende die gepassioneerd is om wat hij/zij doet!  Functie? Je adviseert klanten bij de aankoop van machines zoals grasmaaiers,....Je handelt deze aankoop administratief verder af. ✍🏼Je zal de aangekochte machines klaarmaken testen & klaarmaken voor gebruik.Je ontvangt betalingen.💰Je monteert nieuwe machines, voorziet deze ook van brandstof.Je zorgt voor een nette en ordelijke winkel.Je volgt het mailverkeer op en staat in contact met de klanten. 📩
InterimDiversenVoltijdsVast contract

Mechanieker Bouw/Tuinmachines

Ekeren

Voor onze klant in Ekeren gespecialiseerd in machines voor tuin en parken zijn wij op zoek naar een mecanicien.We zijn specifiek op zoek naar een kandidaat met passie voor techniek en die zich voornamelijk met het onderhoud en de herstellingen van kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, bladblazers,... kan bezighouden.
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Autoverkoper

Ekeren, Antwerpen, België

Voor een garage gelegen in Ekeren zijn wij op zoek naar een Autoverkoper.      Je takenpakket bestaat uit:   Klanten bijstaan bij hun keuze Advies verlenen over financiële oplossingen, onderhoudscontracten, afbetalingsplan.... Afleveren van wagens Te koop aanbieden van tweedehandswagensUp-to-date houden van de showroomOpvolging van contracten Events vertegenwoordigen 
OfficeAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Optometrist

Antwerpen, België

Voor een specialist in contactlenzen in het hartje van Antwerpen zoeken wij een optometrist!  Als optometrist ben jij verantwoordelijk voor: Zelfstandig oogopmetingen kunnen doen bij klantenJe adviseert onze klantenJe bent bereid om op zaterdag te werken Deeltijd of voltijds willen werken  
OfficeDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dakwerker platte daken

2660 Antwerpen

Voor een klant, gespecialiseerd in platte daken, zijn wij op zoek naar een dakwerker.Waaruit bestaat jouw takenpakket? Het afbreken van bestaande daken en dakonderdelen.Het plaatsen van isolatie, verschillende soorten dakbedekking en randafwerking.Ook het plaatsen van groendaken behoort tot jouw taken.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Arbeider ecologische isolatie

Antwerpen

Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een arbeider voor het plaatsen van ecologische isolatie (onder meer op daken). Je zal verschillende taken uitvoeren, waaronder het inblazen van ecologische isolatie (cellulosevlokken): Dakwerken.Binnen-en buitenafwerking.Gevelbekleding plaatsen.Fermacell plaatsen.Luchtdichting (Blowerdoor).
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Machinist minigraver

Antwerpen, België

Voor een bouwbedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een meewerkend machinist minigraver, voor het uitvoeren van graafwerkzaamheden voor waterleidingen / rioleringswerken regio Antwerpen.    Hoe ziet jouw werkdag als machinist minigraver eruit? Besturen van de minigraver (60%)Manueel aanleggen en aansluiten van rioleringen, en ondersteunen bij interventies (40%)  
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Grondwerker

Antwerpen, België

Voor onze klant te Wuustwezel, zijn we op zoek naar grondwerkers regio Antwerpen.   Samen met je collega’s van het rioleringsteam voert u dagelijks rioleringswerken uit op onze werven. Dit gaat van kleine diameter in kunststof, tot grote betonbuizen en kokers. Takenpakket: Aanpikken van buizen en putten.Verdichten van sleuven.Maken van huisaansluitingen.Gescheiden afkoppelen van woningen.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Wegenwerker

Antwerpen, België

Voor een firma te Wuustwezel, zijn we op zoek naar wegenwerkers regio Antwerpen.   Takenpakket: Uitvoeren van grondwerken.Nivelleren en egaliseren van de ondergrond voor de aanleg van wegen.Funderingswerken.Verhardingswerken.Plaatsen van boordstenen.Huisaansluitingen.Plaatsen straatkolken.…
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chauffeur C grondzuiger

Antwerpen, België

Voor onze klant zijn we op zoek naar een chauffeur C grondzuigwagen. Wat mag je verwachten? Je staat in voor de bediening van de grondzuigwagen. Door middel van een afstandsbediening verwijder je grond op plaatsen waar de hydraulische graafkraan bijvoorbeeld niet kan komen en verplaats je grond naar gevraagde locaties.Je haalt energie uit het de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt in deze job.Variatie, variatie! Elke dag in jouw job ziet er anders uit. Vandaag meehelpen op een werf in Antwerpen en morgen in Gent? Daar haal je voldoening uit!
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Bediende project administratie

Antwerpen, België

Voor een bouwbedrijf in Beveren📍 die gespecialiseerd is in utiliteitsbouw zijn we op zoek naar een ervaren bediende voor de projectadministratie.Jouw taken 📜 als administratief bediende in projectadministratie op de werven in regio Antwerpen ⬇️ Je staat in voor het opmaken en beheren van verschillende werfdocumenten.Je volgt de administratie rond bestellingen, overzichtslijsten en veiligheid op.Je zorgt voor redactie van briefwisseling in samenwerking met de werfverantwoordelijke.Je verwerkt het technisch uitvoeringsdossier.Je beheert digitale klassementplatformen.Je zorgt voor de opstart en beheer van het as-built dossier.Je staat in voor de opvolging van materiaalbestellingen. Je hebt oog voor details.Je bent een administratieve duizendpoot.
InterimBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode