Jobs in Antwerpen

Ben je op zoek naar een job in regio Antwerpen? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Antwerpen. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Documentation officer

2000 Antwerpen, België

Voor onze klant gelegen op het Eilandje in Antwerpen Centrum, kijken we uit naar een documentation officer.   Onze klant heeft ruime ervaring als scheeps- en havenagent. Ze leveren een waaier aan diensten aan met betrekking tot de maritieme industrie.   Een greep uit het takenpakket: Je stelt de nodige documenten op voor de scheepsdocumentatie, dit zowel voor import als exportzendingen.Je verzorgt dagelijks de communicatie over de verschepingen.Je communiceert dagelijks met je collega's, klanten of opdrachtgevers voor de beste afspraken of goederen.Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de dossiers: je zet de puntjes op de i.  
InterimTransportVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Project Manager Akoestiek

Zwijndrecht, België

Voor onze klant gelegen in Zwijndrecht, één van de wereldleiders in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen, die niets liever doet dan de meest creatieve uitdagingen aangaan in standenbouw, decor- en podiumontwerp, zijn we opzoek naar een Project Manager Akoestiek.   Je gaat steeds op zoek naar nieuwe manieren om akoestiek en esthetiek samen te brengen tot echte “ear”-catchers. Je focus ligt daarbij vooral op klanten in Vlaanderen.  Van advies tot installatie, samen met de rest van het team en in samenspraak met de klant bedenk je graag de meest creatieve akoestische oplossingen.Van grote concerthallen en theaters tot zeer specifieke kantoor- en interieurtoepassingen, jij voelt je op alle markten thuis!Vragen van klanten behandel je van A tot Z en met de nodige ondersteuning van collega’s of andere afdelingen tover je ze om in een duidelijke offerte.  Je creëert realistische verwachtingspatronen op basis van de akoestische know-how en de beschikbare oplossingen.Vergaderingen op locatie of technische bezoeken schrikken je niet af, integendeel je voelt je zowel op kantoor als op de baan als een vis in het water.Beurzen, netwerkevents of onderzoeksprojecten zie je als een opportuniteit om warme contacten op te bouwen.  
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Bediende boekhouding

Beveren, België

Voor een Boekhoudkantoor gelegen in Beveren zijn wij op zoek naar een bediende in de boekhouding. Jouw taken: Je staat in voor het inboeken van aankoop en verkoop facturen.Je staat in voor het inboeken van financiële verrichtingen.Je helpt mee met het voorbereiden van btw-aangiftes.Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten.Je takenpakket zal uitbreiden naar gelang je kennis.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Juridisch administratief bediende

Antwerpen, België

Voor een advocatenkantoor gelegen in Berchem zijn wij op zoek naar een Juridisch administratief bediende.  Als administratief medewerker ben je het organisatorisch hart van ons advocatenkantoor. Agenda’s overzichtelijk beheren, deadlines stipt halen, briefwisseling optimaal verwerken, transacties nauwgezet opvolgen, procedurestukken elektronisch neerleggen, … Bovendien ontferm je je graag over het papierwerk: nieuwe dossiers aanmaken, huidige klantenfiles onderhouden of oude documentatie klasseren.Kortom, je vervult een sleutelrol binnen onze organisatie.Het is dankzij jouw administratieve skills, dat onze advocaten excelleren.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Personeelsdienstmedewerker

Kontich, België

Voor een bedrijf in Kontich zijn we op zoek naar administratief medewerker voor de personeelsdienst. Jouw taken? De payroll van ons bedrijf van A tot Z.Het foutloos inbrengen van onze tijdsregistratie.Je houdt de administratie bij van verlof en ziekte, de maaltijdcheques, de tijdelijke werkloosheid, arbeidsongevallen.Opstellen van nieuwe contracten .Vragen beantwoorden van werknemers .Assisteren in de werving van nieuwe werknemers .Beheer wagenpark
OfficeBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dakwerker platte en helende daken

Ekeren, Antwerpen

Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker om renovatiewerken aan bestaande daken uit te voeren.  Wat staat jou te wachten als dakwerker? 🏠 Je werkt op platte en hellende dakenJe plaatst pannen en leienJe plaatst roofing en EPDMJe plaatst dakgotenJe geeft je kennis door aan de minder ervaren collega's 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onderhoudstechnieker met bedrijfswagen

Ekeren, Antwerpen, België

Als Onderhoudstechnieker bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het minimaliseren van stilstanden van productiemachines door middel van snelle en efficiënte interventies. Je bent proactief in het plannen van onderhoudswerkzaamheden om onvoorziene problemen te voorkomen. Met jouw uitgebreide kennis van productiemachines en apparatuur ben je in staat om snel en effectief te handelen, waarbij je niet aarzelt om hulp van collega's in te roepen wanneer dat nodig is. Daarnaast behoort het uitvoeren van spoedreparaties tijdens extra weekendwerk en/of wachtdiensten tot jouw takenpakket, waarbij je direct in actie komt met behulp van je bedrijfswagen.
TechnicsBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onthaalmedewerker automotive

Ekeren, Antwerpen, België

Voor een garage in Ekeren, zijn wij op zoek naar een Onthaaledewerker.De receptie maakt deel uit van de service/naverkoop.Samen met je collega's zorg je voor volgende receptietaken:Je bent het gezicht en de stem van ons bedrijf en verzorgt de receptietaken.Je bent het eerste aanspreekpunt in de dienst naverkoop en je gaat klanten adviseren en begeleiden.Je bespreekt hun vragen of situaties.Je bepaalt de acties om tot de juiste oplossingen te komen en stelt werkorders op.Je beslist welke collega of dienst onze klant verder kan helpen en maakt hiervoor de nodige afspraken.Je zorgt voor administratieve ondersteuning van de verschillende afdelingen.Je beantwoordt telefonische oproepen op een klantvriendelijke manier.
OfficeAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Autoverkoper

Ekeren, Antwerpen, België

Voor een garage gelegen in Ekeren zijn wij op zoek naar een Autoverkoper.  Klanten bijstaan bij hun keuze Advies verlenen over financiële oplossingen, onderhoudscontracten, afbetalingsplan.... Afleveren van wagens Te koop aanbieden van tweedehandswagensUp-to-date houden van de showroomOpvolging van contracten Events vertegenwoordigen 
OfficeAutoVoltijdsVast contract

Diagnose technieker

Ekeren, Antwerpen, België

Voor een bedrijf in Ekeren zijn we opzoek naar een ervaren diagnose technieker. Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende zaken: Storingen aan elektronische uitrustingen opsporen en best mogelijke oplossing bedenken.Je interpreteert foutmeldingen.Je sluit diverse mogelijke oorzaken uit bij storingen in de elektrische kring (kabelbreuk, slecht contact, …).Aan de hand van meetresultaten onderneem je de nodige actiesJe past de Veiligheidsregels correct toe. Interesse? Aarzel niet en solliciteer nu onmiddellijk of beter nog : bel naar 03 485 61 51 en vraag naar Savannah of Koen!
InterimMetaalVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Winkelmedewerker

Ekeren, Antwerpen, België

Voor onze klant uit Ekeren zijn wij op zoek naar een winkelbediende die gepassioneerd is om wat hij/zij doet!  Functie? Je adviseert klanten bij de aankoop van machines zoals grasmaaiers,....Je handelt deze aankoop administratief verder af. ✍🏼Je zal de aangekochte machines klaarmaken testen & klaarmaken voor gebruik.Je ontvangt betalingen.💰Je monteert nieuwe machines, voorziet deze ook van brandstof.Je zorgt voor een nette en ordelijke winkel.Je volgt het mailverkeer op en staat in contact met de klanten. 📩
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Chauffeur Rijbewijs D / Schoolvervoer

Ekeren, Antwerpen, België

Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar chauffeurs met rijbewijs D voor regio Ekeren 25u/week 🚌   Als buschauffeur vervoert u kinderen van en naar school. Het gaat om een rit 's morgens naar school en 's namiddags weer naar huisU pikt eerst de begeleider op aan school en begint dan aan uw toerU voert ritten uit in Ekeren en omstrekenJe neemt de bus mee naar huis zodat je geen extra tijd verliest onderwegJe werkt deeltijdsIndien u enkel schoolritten uitvoert, werkt u van maandag tot vrijdag en in de schoolvakanties hoeft u niet te werken.   
InterimToerismeVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Fijnschilder

Antwerpen

Voor een bedrijf met werven in het Ekeren zijn we op zoek naar een fijnschilder met snelle opstart.  Je zal instaan voor algemene schilderwerken.Je zal werken in een team met goede schilders. 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Mechanieker Bouw/Tuinmachines

Ekeren

Voor onze klant in Ekeren gespecialiseerd in machines voor tuin en parken zijn wij op zoek naar een mecanicien.We zijn specifiek op zoek naar een kandidaat met passie voor techniek en die zich voornamelijk met het onderhoud en de herstellingen van kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, bladblazers,... kan bezighouden.
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Werkvoorbereider – technisch tekenaar

Ekeren, Antwerpen, België

Wij zijn een vooraanstaand bedrijf dat op maat gemaakte, hoogwaardige oplossingen levert voor diverse sectoren, waaronder horeca, selfservice & retail. We adviseren, begeleiden en creëren totaalconcepten op basis van klantwensen en -behoeften, altijd met een focus op efficiëntie, functionaliteit en indeling. Als Werkvoorbereider – Technisch Tekenaar ben je intern verantwoordelijk voor het operationeel-technische traject van offerteaanvraag tot en met de oplevering van een dossier/project. Je fungeert als een cruciale schakel tussen de ontwerpafdeling, verkoop en het productieatelier. Een van je kernverantwoordelijkheden is het omzetten van plannen naar productieklare technische detailtekeningen met behulp van SolidWorks en Vcarve.
TechnicsDienstenVoltijdsVast contract

Elektricien

Lommel, België

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektricien op werven of op één vaste site? Contacteer ons dan snel om de mogelijkheden te bespreken. Lommel@ vivaldisinterim. be of 011 55 23 41! Voor onze klant te Balen zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde elektriciens. Er zijn verschillende vacatures mogelijk.  Je staat in voor de installatie van zonnepanelen en thuisbatterijenJe zal werken in particuliere woningen alsook bedrijven
InterimBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode