Werknemers van Vivaldis

Sollicitatieproces

Waanzinnig! Jij ziet het leven door een knalgele bril en besloot de sprong te wagen. Maar wat gebeurt er na het indienen van jouw CV? Wij lichten alvast een tipje van de sluier over de volgende stappen van je sollicitatieproces.

Een medewerker van Vivaldis met een laptop in de hand

1. Je solliciteert bij Vivaldis

Top, we hebben je cv goed ontvangen! Wie weet ben jij wel onze nieuwe collega 👀 Onze interne recruiters doen alvast een vreugdedansje én checken jouw profiel om te kijken of we een match made in heaven zijn.

3 medewerkers van Vivaldis bij elkaar

2. Telefonisch gesprek & eerste kennismaking

Onze recruiters Sara, Maxine en Lotte zitten op het puntje van hun stoel. Binnen enkele dagen krijg jij een kort introductie telefoontje van hen en plannen we een eerste kennismaking in. Ze vertellen je met veel enthousiasme over de jobinhoud en over de Vivaldis cultuur. Natuurlijk krijg je ook de tijd en ruimte om jouw vragen te stellen! Zie jij de functie en het team helemaal zitten? Onze recruiters zullen er alles aan doen om jou zoveel mogelijk Joie de Vivaldis over te brengen. 🙌

What's in it for you?

Ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Ontdek onze 5 troeven
2 medewerkers van Vivaldis die op elkaars laptop kijken

3. Invullen van 2 korte testen

Je krijgt een uitnodiging om 2 korte assessments te maken. Don't worry, het is zeker geen rocket science. 🚀 Je vult een redeneringstest en een persoonlijkheidsvragenlijst in. Bij Vivaldis telt er meer dan enkel mooie titeltjes op je cv. Wij gaan een stap verder: wij kijken wie je bent als persoon, je capaciteiten en natuurlijk of je past binnen de cultuur van Vivaldis.

5 medewerkers van Vivaldis bij elkaar

4. Face-to-face gesprek met HR-collega

Oké, tijd om elkaar eens te ontmoeten! 🤩 Sara, Maxine of Lotte nodigen je uit voor een face-to-face gesprek. Om jou zoveel mogelijk voeling te geven met je toekomstige functie en werkgever nodigen we ook de coach van jouw regio uit. En daar dubbel en dik bovenop regelen we ook nog eens een ontmoeting met de collega’s van je nieuwe kantoor. Zo word jij meteen ondergedompeld in het warme bad van jouw toekomstig Vivaldis team.

Medewerker van Vivaldis met een contractmap in de handen

5. Contractvoorstel

Vliegen de vonken ervan af? Wanneer er voor zowel jou als ons een match is, laten we er geen gras over groeien en doen we je een voorstel.

Een medewerker van Vivaldis met 2 pompoms in haar handen

6. Contractondertekening

Akkoord met het aanbod? Super, laten we er direct invliegen! Het Vivaldis team staat te popelen om jou op te vangen in ons warm kantoor. We halen alles uit de kast om jou welkom te laten voelen zodat jij al op jouw eerste dag een flitsende start kan maken! Start jouw nieuw avontuur met Joie de Vivaldis! 💛

Ook goesting om te knallen?

Ontdek snel onze interne vacatures!

Ga naar vacatures