Jobs in Genk

Ben je op zoek naar een job in regio Genk? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Genk. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Boekhouder

Genk, België

Heb je interesse in onderstaande vacature? Contacteer Vivaldis Finance op 013 48 01 87 of solliciteer online.Voor een klant, gespecialiseerd in licht-, audio-en video-oplossingen in de evenementensector, zijn wij op zoek naar een boekhouder.Zo zou jouw dag als boekhouder er uit zien in dit bedrijf: Uitvoeren van de dagelijkse boekingen: aan- en verkoopfacturen, kas-en bankafschriften...Opvolging van de crediteuren en debiteurenAangiftes zoals btw, IC, Intrastat en RecupelOndersteunen bij het opmaken van de maand- en jaarafsluitingenIn samenspraak met de CFO maak je budgetten opJe helpt ook bij het gebruik van het nieuwe ERP-pakket (Odoo)
FinanceElektroVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Elektrotechnisch tekenaar

Genk, België

Ben jij de elektronisch tekenaar die wij zoeken?Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!Voor een klant, gelegen te Genk en gespecialiseerd in bordenbouw (ontwerp en de assemblage van stuur-, verdeel- en vermogen borden en hoog performante laagspanningskasten), zijn we op zoek naar een elektrotechnisch tekenaar.Je takenpakket bestaat uit: Je ontwerpt elektrische bedradingsschema’s en staat in voor de technische opvolging van het gehele project: van de voorbereiding, over de uitvoering tot aan de afhandeling van het project. Dit alles in nauwe samenwerking met je teamleden en de bordenbouwers.Je communiceert helder en duidelijk met de project engineers over de voortgang, knelpunten en uitdagingen van je project.Je rapporteert aan de project engineers en de coach projects en werkt nauw samen met je teamleden en de bordenbouwers.
OfficeElektroVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Werken bij Vivaldis
Vivaldis Interim

Uitzendconsulent

Genk, België

Uitzendconsulent met een commerciële drive of career consultant op zoek naar een warme plek om te werken? Bij Vivaldis ontdek je wat het is om een job te doen die je graag doet. Klaar om een job te doen waar je écht van houdt?   Ons kantoor in Genk zoekt een nieuwe collega om samen met Laura en Debora te werken!   Bij Vivaldis geniet je van je werk. Deze Joie de Vivaldis straal jij ook uit op technische arbeiders, productiekrachten, magazijniers, inpakkers en andere arbeiders waarmee je kennismaakt.,... Zo lopen ook zij op wolkjes omdat ze via Vivaldis hun nieuwe job gevonden hebben. Bij ons begeleid je uitzendkrachten door het hele aanwervingstraject van A tot Z… Dagelijks ben jij op zoek naar gedreven kandidaat-uitzendkrachten en leert hen kennen tijdens een eerste inschrijvingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdek je hun troeven en pols je naar ervaring en competenties. De perfecte kandidaat gespot? Dan ga jij aan de slag en stelt deze persoon bij zoveel mogelijk geschikte bedrijven voor. Natuurlijk volg je deze voorstelling van dichtbij op. …behandel jij alle administratie van Z tot A … Natuurlijk ga je ook verder voor je uitzendkracht: je maakt hun contract op, zorgt voor de wekelijkse uitbetaling van de lonen en zorgt voor een 100% correcte administratieve opvolging. …en dan ga jij dubbel terug checken waar jij je klant nog extra mee kan helpen! De band met onze klanten is heilig voor ons: daarom voer je dagelijks gesprekken met hen en zorg je ervoor dat ze je telefoonnummer vanbuiten kennen.Tijdens regelmatige bedrijfsbezoeken versterken we niet enkel de band met onze klanten, maar zorg jij er ook voor dat je grondig inzicht verwerft in de bedrijfscultuur én spirit. Enkel zo vertellen we het juiste verhaal aan onze kandidaten!Jouw doel? Zo proactief en accuraat zijn dat klanten eigenlijk niet meer weten hoe ze hun nieuwe collega’s ooit zonder jou vonden.
InternDienstenVoltijdsVast contract

Vrachtwagenmechanieker

Genk

Voor een klant gelegen te Genk zijn we opzoek naar een vrachtwagen mechanieker.   Een merkonafhankelijke garage waar u terecht kan voor het onderhoud en de herstellingen van uw trucks en trailers.  Bieden 24 uur pechservice, voeren de werken ter plaatse uit en werken met onderhoudscontracten. Je hebt meerdere jaren ervaring als mechaniekerJe hebt bij voorkeur een relevante opleidingJe hebt kennis van elektriciteit en elektronica
InterimAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Vertegenwoordiger in Genk

Genk, België

Weet jij iedereen te overtuigen met jouw commerciële flair?Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!Onze klant te Genk, gespecialiseerd in ramen, deuren en schrijnwerk zoekt een vertegenwoordiger.Als accountmanager / vertegenwoordiger heb je volgend takenpakket: Je staat in voor de verkoop van ramen en deurenJe begeleidt de klanten en geeft hun technisch adviesJe staat in voor de prospectie en het behoud van bestaande klantenJe zal instaan voor de opmetingenOffertes opmaken en opvolgen
Technics BediendenBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Operator

Genk, België

Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een Operator.Dit bedrijf is gespecialiseerd in creëren op maat van paletten, kisten, kratten, industriële karton-verpakkingen, al dat niet gecombineerd met innovatieve beschermingsmaterialen en/of krimpfolie.Wat behoort juist tot je takenpakket: Machinaal bewerken van massief hout en plaatmateriaal voor de productie van pallets, kasten, kratten, laadbodems;Bedienen van afkortzaag, schaafmachine, paneelzaag, freesmachine, lintzaag, kettingzaag;Ontstapelen, opleggen en afnemen van hout, wegstapelen, omsnoeren, markeren en etiketteren.
InterimDiversenVoltijdsTijdelijk

Technieker borstelwagen

Genk

Voor één van onze klanten regio Genk,  betrouwbare partner in de ombouw en inrichting van personen- en bedrijfswagens zijn we op zoek naar een servicetechnieker. Binnen het serviceteam ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan afvalinzamelvoertuigen en straatveegmachines;Je skills kunnen worden ingezet in onze werkplaats in Genk of bij de klanten op locatie;In deze zelfstandige functie krijg je te maken met diverse technieken zoals hydrauliek, elektronica en de modernste besturingssystemen.
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Monteur houskeletbouw - BOUW - Regio Genk

Genk

Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar een polyvalent bouwarbeider/ monteur houtskeletbouw.  Je staat in voor het maken van van modulaire woningenJe maakt volledige woningen van A tot Z in het atelier 
ConstructImmobiliënVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Mechanieker

GENK

Voor één van onze klanten regio Genk zijn we op zoek naar een technieker.  Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de machines; Je vervangt remblokken; Je zorgt voor een juist oliepeil;Je staat in voor herstellingen waar nodig; Je vervangt lagers, motoren, tandwielen,... 
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Technisch commercieel bediende

Genk

Blaas jij iedereen omver met jouw commerciële flair?Dan is dit de ideale job voor jou!Solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!Voor onze klant gespecialiseerd in hout gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een technisch commercieel bediende. Je takenpakket als technisch commercieel bediende bestaat uit: Je ontvangt klanten in de toonzaalOffertes opmaken en opvolgenJe bent creatief en in staat de behoeften van uw potentiële klant te analyseren.Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant Je neemt bestellingen op en staat in de voor administratieve verwerking.Telefonie en mailing
Technics BediendenHoutVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Onderhoudstechnieker met bedrijfswagen

Heverlee

Voor een klant, gespecialiseerd in het uitsturen van technische profielen, zijn we op zoek naar een technieker.Als technieker zal je instaan voor taken zoals: Snel en efficiënt oplossen van defecten van productielijnen (elektrisch en mechanisch) om de beschikbaarheid van het machinepark te maximaliseren Oplossingsgerichte acties ondernemen om storingen op te lossenInformatie uitwisselen betreffende de lopende technische problemenVerbeteringen uitvoerenControles uitvoerenGereedschap in goede staat houdenPreventieve onderhoudswerken uitvoeren (inspecties, vervangingen, revisies). Dit in samenspraak met de teamleader en collega'sEtc. 
TechnicsMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Arbeider ruwbouw

Genk, België

Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar een polyvalent bouwarbeider voor werkzaamheden in de ruwbouw  Je wordt tewerkgesteld op werven die voornamelijk regio Limburg gelegen zijn. Je zal instaan voor metselwerken, gevelwerken, prefab elementen plaatsen, beton storten, bekistingen, ...  Wil jij hier graag aan de slag gaan? Bel ons dan op 089 51 14 58!
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Call-Center Medewerker

Genk, België

Voor een callcenter te Genk zijn we op zoek naar een call agent. Je takenpakket:  Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten volgens de instructies van de klant en dit in meerdere talen; Je behandelt voornamelijk oproepen voor artsen, specialisten (oogarts, chirurgie...) Je rapporteert in het innovatief systeem van het bedrijf en in het systeem van de klant; Je verleent steeds een correcte service met een smile op maat van de klant. 
OfficeMarketingDeeltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Metser bouw Genk

Genk, België

Voor onze klant in Genk gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie-projecten (woningbouw, villabouw, etc.), zijn we op zoek naar een ervaren metser. Ben jij op zoek naar een leuke job als metser? Lees dan snel verder & solliciteer vandaag nog via genk@vivaldisconstruct. be of bel naar 089/511458! Je takenpakket ziet er als volgt uit Je voert diverse metselwerken uit bij de constructie van projecten.Je werk zowel aan snelbouw als gevelsteenJe kan lijmen en metsen Je kan kleine bekistingen maken Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Monteur stallenbouw

Genk, België

Voor een heel aangenaam, familiaal bedrijf, gespecialiseerd in industriële systeembouw, zijn we op zoek naar een monteur. Als monteur sta je in voor volgend takenpakket:  Onder het toeziend oog van de ploegbaas trek je de metaalconstructie recht en plaats je de prefabbetonwanden. Daarnaast verzorg je ook de voorbereiding voor het dak.Je plaatst de houten gordingen in de liggers. Het voordeel van systeembouw is dat je snel resultaat ziet. Op enkele weken tijd is het volledige gebouw opgetrokken en start je op de volgende werf. De meeste projecten worden gerealiseerd in de regio Limburg, Vlaams Brabant, Antwerpen en Nederlands Limburg in een straal van 100km rond Genk.Werk je graag in teamverband en steek je graag de handen uit de mouwen dan is deze job misschien iets voor jou. Je hoeft geen plan te kunnen lezen. De ploegbaas geeft jou de nodige instructies.  
InterimBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Debiteurenbeheerder - FINANCE

Genk, België

Interesse in deze vacature? Neem contact op met Vivaldis Finance Paal via 013 48 01 87 of via mail naar paal@vivaldisfinance. be Voor onze klant, gespecialiseerd in kredietmanagement op maat en gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een debiteurenbeheerder / credit controller.Als cashflow specialist heb je volgend takenpakket: Je beheert je eigen klantenportefeuille en controleert of de facturen tijdig betaald wordenJe bouwt een constructieve relatie op met je klantenJe screent nieuwe en bestaande klanten en formuleert kredietadviezenJe bewaakt de toegestane kredietlimieten en zorgt voor correct adviesJe helpt mee met het versturen van betalingsherinneringen en beantwoordt de vragen van de klantenJe staat in voor de opvolging van advocaten- en deurwaardersdossiers
FinanceDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode