Jobs in Leuven

Ben je op zoek naar een job in regio Leuven? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Leuven. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Vertegenwoordiger

Leuven, België

Weet jij iedereen te overtuigen met je commercieel talent?  Ben jij gepassioneerd door sales?  Schrikt koude prospectie je zeker niet af?   3 X YES? Wij zoeken jou!  Voor onze klant, gespecialiseerd in betaalterminals, zijn wij op zoek naar een gedreven vertegenwoordiger voor de regio Vlaams-Brabant.  Benieuwd naar hoe je dag er zal uitzien? Je staat in voor het zelfstandig benaderen van B2B contacten (de lokale handelaar). Je plant bezoeken in bij prospecten. Als vertegenwoordiger bepaal je de behoeften van de klant en speelt er op in.In elke situatie kan je correct advies geven en een oplossing op maat uitwerken. Je gaat je eigen klantennetwerk uitbouwen. 
OfficeDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Service Advisor

Haasrode, Oud-Heverlee, België

Voor onze vestiging in Haasrode zijn we op zoek naar een parts/service advisor om ons team te versterken.  Je veelzijdige takenpakket omvat onder andere:   Het opstellen van schattingen/offertes voor aanvullende reparatiesFactureren van geleverde onderdelenControleren en registreren van ontvangen onderdelenVoorbereiden van onderdelen voor geplande werkzaamhedenKlanten ontvangenGezamenlijk doornemen van de werkzaamhedenVolgen van reparatievoortgangFactureren van uitgevoerde werkzaamhedenAanvragen van goedkeuringen bij leasemaatschappijenBeheren van de planning voor vervangwagensEn nog veel meer bijkomende taken  
OfficeAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Monteur Autoruiten

Kampenhout, België

Klantenservice: Als aanspreekpunt voor klanten geef je passend advies en zorg je ervoor dat ze veilig weer de weg op kunnen.Reparatie en kalibratie: Je repareert autoruiten en kalibreert de ingebouwde camera's na het vervangen van de voorruit bij diverse voertuigen.Teamwork: Je werkt nauw samen met collega's om een soepele dienstverlening voor klanten te garanderen.Opleiding en ontwikkeling: Geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden de benodigde trainingen om je tot een expert in autoruitmontage te ontwikkelen.Veilige en duurzame werkomgeving: Je draagt bij aan een veilige, kwaliteitsgerichte en duurzame werkomgeving volgens de richtlijnen van onze organisatie.
InterimAutoVoltijdsVast contract
Dringend

Medisch Assistent

Kampenhout, België

Bij Vivaldis zijn we op zoek naar een Medical Assistant om te ondersteunen in diverse projecten. We bieden je een uitdagende en heel afwisselende job waarin je zeker en vast veel zal bijleren:   Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende oproepen.Verrichten van diverse administratieve werkzaamheden.Compliance van documenten controleren.Assistentie met vertalingen, opmaak presentaties, opmaak offertes.Ondersteuning bij geneesmiddelenbewaking en kwaliteitssysteem.Documenteren en behandelen van medische vragen en bijwerkingen.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Klantenservice Administrateur

Zaventem, België

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klantenservice Administrateur. Je maakt deel uit van ons administratief team en speelt een cruciale rol in het beheren van debiteuren en ondersteunen van ons boekhoudkundig team in het Verenigd Koninkrijk. Als Klantenservice Administrateur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:   Je bent onderdeel van het administratieve team, je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het afhandelen van debiteuren en het ondersteunen van de rol van het boekhoudteam in het Verenigd KoninkrijkJe behandeld inkomende telefoons en e-mails, dit doe je op een zelfzekere en beleefde manierJe verwerkt de orders in het interne softwaresysteem (Sage200), hiervoor ga je nauwkeurig te werkJe staat in voor de behandeling van oude debiteuren en kredietcontroleJe onderhoudt het contact met het externe verkoopteam met betrekking tot bestellingen of vragen van klantenJe maakt gebruik van interne systemen om advies te geven en/of leveringsdatum mee te geven over de artikelen die niet op voorraad zijnJe handelt de vragen van klanten af, inclusief technische ondersteuningJe rapporteert aan de General Manager
OfficeDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Monteur Cv En Sanitair

Leuven, België

Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een technicus/ hersteller sanitaire installaties en centrale verwarming. Je staat in voor het herstellen van sanitaire installaties, gasinstallaties en stookolie-installaties (verwarmingsketels).Je werkt voor onze klanten (particulieren) in de regio van Leuven.  Zoek je een andere job in de bouw? Dan mag je ons zeker bellen en mailen: 015151890 of mechelen@ vivaldisconstruct.be
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Monteur Cv En Sanitair

Leuven, België

Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar een installateur cv en sanitair. Je zal in staan voor de volledige installatie van een verwarmingssysteem of sanitaire installatie, dit van plaatsing tot inwerkstelling volgens alle regels.Verder zal je ook herstelwerkzaamheden uitvoeren.
ConstructMarketingVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Medewerker naverkoop

Leuven, België

Sta je graag in voor een excellente afterservice?Kennis van auto's?Administratief sterk? Voor een garage gelegen te Leuven zijn we op zoek naar een medewerker voor de dienst naverkoop. Je krijgt een flexibel en uitgebreid takenpakket: Opvolgen van werkorders van aanmaak tot afsluitVoorbereidend werk zodat de techniekers vlot kunnen werken.Ondersteunen bij troubleshooting en diagnoses.Administratief werk met betrekking tot waarborg.Indien nodig bij drukte: Technische werkzaamheden aan wagens, vervangen van remmen, banden.
OfficeAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Administratief bediende

Leuven, België

Onze klant in Leuven, een advocatenkantoor, is op zoek naar een administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit:  Je staat in voor de administratieve ondersteuning aan de vennoten van het kantoor; Je helpt met de administratieve voorbereiding van voornamelijk faillissementsdossiers; Verwerken van mails en post; Aanspreekpunt van bezoekers en cliënten bij diverse vragen; Diverse ondersteunende administratieve taken. 
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Legal advisor

Leuven, België

Ben jij een juridische expert met een passie voor economisch-, verbintenissen- en vennootschapsrecht? Vind je het leuk om je tanden te zetten in complexe vraagstukken en denk je graag in oplossingen?   Dan is de functie van legal advisor perfect voor jou. In deze rol bied je op maat gesneden advies aan een gevarieerd klantenbestand, waaronder kmo’s, non-profitorganisaties, vrije beroepen en landbouwbedrijven.   Je verstrekt op maat gemaakte adviezen aan onze diverse klantenkring.Je taken omvatten het opstellen van adviezen, oprichting en begeleiding van vennootschappen, juridische ondersteuning bij vennootschapsrechtelijke kwesties, en het opstellen van diverse overeenkomsten zoals consultancy-, huur- en leningsovereenkomsten.Je werkt nauw samen met het adviesteam en verbindt verschillende vakgebieden.Je neemt actief deel aan (digitale) vergaderingen van ons juridisch team, toewijzing van interessante dossiers en deelname aan externe seminars.  
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Legal advisor estate planning

Leuven, België

Met het oog op uitbreiding van ons legal team zijn we op zoek naar een enthousiaste legal advisor estate planning in regio Vlaams-Brabant/Limburg (o.m. gelegen te Leuven, Bekkevoort, Sint-Truiden en Tongeren).   Hoe ziet je takenpakket eruit?   Advies op maat geven aan een zeer divers cliënteel.Je werkt samen met experts in estate planning, belastingadvies, juridisch advies en corporate finance.Je adviseert onze cliënten in de organisatie en overdracht van hun vermogen, met oog voor de familiale wensen, de belangen van de onderneming(en) en de financiële en fiscale gevolgen ervan voor alle betrokkenen.Naast advies op maat, sta je ook mee in voor de concrete uitwerking via de redactie van de diverse akten.Je beheert zelfstandig jouw dossiers, maar kan terugvallen op het team estate planning klankbord en overlegJe bent vertrouwd met het geven van klantenpresentaties en interne opleidingen.Samen met de advisors bezoek je de kantoren in regio Vlaams-Brabant/Limburg.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Junior dossierbeheerder

Leuven, België

Zijn cijfers jouw ding en wil je heel wat bijleren over accountancy?   Dan is een job als junior accountant (starter) – junior dossierbeheerder, noemen we dat hier – iets voor jou. Je uitvalsbasis is ons kantoor in Leuven.   Je nieuwe job in ‘t kort   Jaarrekeningen opmaken, fiscale aangiften voorbereiden (btw, PB, VenB), prognoses van voorafbetalingen maken: we nemen je mee in volledige klantendossiers.Als de accountant afwezig is, vang jij de klanten op. Ze kunnen ook bij jou met hun vragen over fiscale administratie terecht.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dossierbeheerder

Leuven, België

Ben jij een dossierbeheerder pur sang, met al enkele jaren op de teller? Vlot in de omgang en cijfergericht? Dan is een job als ervaren accountant – Senior consultant accountancy & fiscaliteit, noemen we dat hier – iets voor jou. Ons kantoor in Leuven wordt je uitvalsbasis, maar je bezoekt ook klanten in de regio Vlaams-Brabant.   Je nieuwe job in ‘t kort   je bent een echte vertrouwensfiguur voor onze klanten.Je ontfermt je over een uitgebreide portefeuille aan klantendossiers.Je neemt zelf de touwtjes stevig in handen maar werkt actief en efficiënt samen met de junior collega’s op kantoor.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Corporate Finance Advisor

Leuven, België

Met het oog op uitbreiding van ons corporate finance team zijn we op zoek naar een enthousiaste corporate finance advisor in regio Vlaams-Brabant.   Hoe ziet je dag er uit:   Je bent verantwoordelijk voor M&A-transacties van A tot Z.(Projectmanagement, voorbereiding koop- of verkoopproces, analyse en waardebepaling,...)Je begeleidt cliënten bij financierings- en investeringsoperatie.Je levert financieel-strategisch advies aan ons cliënteel dat zeer divers is.Je zal actief meewerken aan de implementatie van nieuwe projecten en producten waarbij je inbreng in interne werkgroepen sterk gewaardeerd wordt.Daarnaast zal je regelmatig deelnemen aan externe netwerkevents en klantenpresentaties.Je maakt deel uit van een multidisciplinair adviesteam. 
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

btw advisor

Leuven, België

Met het oog op uitbreiding van ons tax team zijn we op zoek naar een enthousiaste btw advisor in regio Vlaams-Brabant/Limburg.   Je nieuwe job in ‘t kort   Je levert btw-advies op maat aan ons cliënteel dat zeer divers is.Je werkt tevens in tandem met onze collega’s van accountancy voor het beantwoorden van allerhande btw-vragen.Je adviseert ondernemingen rechtstreeks over grotere btw-gerelateerde projecten, zoals het aanvragen van rulings, btw-audit, analyse en optimalisatie van btw-structuur, enz.Je werkt nauw samen met jouw collega’s van het multidisciplinair adviesteam.Je neemt deel aan de (digitale) meetings van ons btw-team met het oog op kennisdeling, verdeling van interessante dossiers en deelname aan externe seminars.  
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Juridisch Bediende

Leuven, België

Voor een Gerechtsdeurwaarderskantoor, te Leuven, zijn wij op zoek naar een gemotiveerd Juridisch medewerker. Het takenpakket:   Je staat in voor de opmaak van inleidende aktes zowel in burgerlijke zaken als in strafzakenJe maakt dossiers op op basis van de uitvoerbare titelsJe volgt dossiers op via de agendaAdministratieve takenJe hebt contact met de tegenpartijen, zowel telefonisch als geschreven
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode