Rock & roll mechanieker

Technics

Productieprocessen worden als maar vaker geautomatiseerd. Maar ook deze machines moeten onderhouden en bestuurd worden. Daarom zijn technische vakmensen zo belangrijk. Zonder techniekers valt de productie stil. Ben je zelf een technisch talent en zoek je nog een job? Lees dan snel verder!

Onze techniekers laten de boel draaien

In de productiehal, het kloppende hart van het bedrijf, voel jij je helemaal thuis. Als onderhouds- of servicetechnieker zorg jij ervoor dat het hier nooit stil wordt en de machine goed geolied blijft. Want stilstand betekent productiviteitsverlies, leveringen die niet kunnen gebeuren of de planning moet helemaal aangepast worden. Wordt die nachtmerrie toch werkelijkheid en is er een storing? Dan ben jij de reddende engel die je werkgever uit de nood helpt.

Jouw partner in de technische sector

Vivaldis gaat al even mee, sinds 1991 om precies te zijn. Van dag één hielpen wij technici aan een leuke job. Daarom weten wij ook waar de beste werkgevers zitten. Hier hebben we zelfs een aparte niche voor opgericht, Vivaldis Technics. Wij kennen dus als geen ander de jobinhoud, vaardigheden en loonsverwachtingen van een felbegeerde technieker zoals jij.

Technieker op interimbasis, of liever vast?

Werk jij graag als onderhoudstechnieker of servicetechnieker op interimbasis? Dat kan. Mik jij eerder op een forever jobmatch? Dat kan ook! Zelfs zelfstandigen die meer zekerheid en perspectief willen, helpen we aan opdrachten. Korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Technics gaat voor je op zoek naar het geknipte contract.

Vind jouw professioneel geluk bij Vivaldis Technics

Klaar om jouw technische carrière te boosten? Duik in onze technische vacatures en vind de perfecte carrièrebestemming voor jou.

Toon mij alle technische jobs!

Zie jij techniek niet als jouw tweede natuur?

No worries, we zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren. Ontdek ze allemaal in onze beroepengids. 👇