Jobs in Brussel

Ben je op zoek naar een job in regio Brussel? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Brussel. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Assistant Business Controller

Evere, België

voor onze klant in 1140 EVERE, BRUSSEL zijn wij op zoek naar een   OPERATIONS SUPPORT COORDINATOR l ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOEKHOUDING EN FACTURATIE   l   ASSISTANT BUSINESS CONTROLLER energiesector   Je draagt interessante verantwoordelijkheden en combineert teamwork met de nodige zelfstandigheid. Samen met jouw collega’s uit het administratief team, zit je in het hart van onze afdeling met contacten zowel bij Sales als met projectmanagers en de financiële dienst. Ontdek wat deze job precies inhoudt en solliciteer! Dagelijkse afhandeling van orders, offertes, leveringen en de facturaties in Sellsy en Odoo;Verwerken inkomende facturen leveranciers;Andere administratieve taken, administratieve ondersteuning bij projecten (technisch, logistiek, …);Documenten opstellen en verwerken (planning, offertes, bestellingen, facturen, …)Indien niet alle documentatie beschikbaar is (getekende bestelbon of zendnota, …) heb je contact met de medewerkers om deze te verzamelen zodat de facturatie naar de klant volledig is;Je verwerkt de vragen van de klanten omtrent hun facturen (zowel telefonisch als via mail) en voert correcties door waar nodig;Bijstand bij de facturatie naar de klant en het debiteurenbeheer;Ingeven van de betalingen naar leveranciers via ISABEL;De opvolging van de rapportering Budgettering en management rapportering volgens de rapporteringsrichtlijnen van de groep en andere vormen van financiële rapportage;Je neemt actief deel aan de maandelijkse afsluitings- en prognoseprocessen (inclusief P&L, cashflow en voorraadniveaus, ...);Je staat in contact met de BUSINESS CONTROLLER en accounting om hun topics te beantwoorden omtrent de boekhouding en opkuis hiervan;De jaarafsluiting en eventuele externe audits;Organiseren van transporten van en naar de klanten;Occasioneel lossen en laden en ontvangst nemen van pakjes & goederen en dispatch naar de klanten;Stockbeheer intern en extern en jaarlijkse inventaris van de stock;Beheer afval & afvalaangifte Recupel en Debat;Het opvolgen van de algemene mailboxen;Procedures/dossiers opvolgen en optimaliseren;Samen met jouw collega’s bekijk je hoe de interne processen en het facturatieprogramma geoptimaliseerd kunnen worden;Check-in@work controle en follow-up van werkdeclaraties.
FinanceEnergieVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

HVAC Technieker

Brussel, België

Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een HVAC Technieker.Onze klant is gespecialiseerd in Facility Management.  Zij bieden ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat. De oplossingen bevatten zowel technisch onderhoud, exploitatie en service. Jouw taken:  Je staat in voor onderhoud, depannages en herstellingen van HVAC installaties bij de klanten.Je bestelt materiaal voor dringende interventies.Je hebt ter plaatse contact met de klant en rapporteert aan je leidinggevende.Je hebt oog voor opportuniteiten bij de klanten.Je stelt rapporten op van je interventies.Je volgt de regels op met betrekking tot veiligheid.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Elektromechanieker Hydraulica

Brussel, België

Voor onze klant zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER l TECHNIEKER HYDRAULICA l  ELEKTROMECHANIEKER heftrucks en werfvoertuigen   Je taken zijn: vervangen van hydrauliekslanger op locatie en op diverse soorten machines en installatiesonderhouden en verder uitbreiden van klantenrelaties
InterimMachinebouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Winkelmedewerker Opticien

Bruxelles, Belgique

Ben jij klaar voor een nieuwe job?Onze klant, een welbekende opticien in Brussel, zoekt enthousiaste winkelmedewerkers.Geen Ervaring in de Optische Wereld?Geen Zorgen! Wij bieden een interne opleiding in Vilvoorde. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, we verwelkomen iedereen die gemotiveerd is om te leren.Jouw Taken: Klantenservice en OogmetingenJe zult klanten vriendelijk te woord staanAssisteren waar nodigOogmetingen uitvoeren Bij onze partner ligt de focus op kwaliteit, niet op kwantiteit. Geen druk om de duurste monturen of glazen te verkopen.Als jij op zoek bent naar een betekenisvolle rol in een klantgerichte omgeving en waarde hecht aan kwaliteit, dan is dit jouw kans! Lees dan zeker verder!
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Mécanicien

Bruxelles, Belgique

Nous recherchons un mécanicien pour machines agricoles, parcs et jardins. Vos tâches seront les suivantes : Vous effectuez les petites et grandes réparations Vous faites la maintenance et l'entretien préventifs des machines Vous réparez, remplacez et entretenez le moteur des machines Vous effectuez des dépannages ... 
ConstructLandbouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Production Officer

Bruxelles, Belgique

Vivaldis Finance zoekt een gedreven Production Officer voor een vooraanstaande verzekeringsmaatschappij in Brussel. Als Production Officer zullen uw taken als volgt zijn: Klantvragen professioneel, empathisch en met respect behandelen door te reageren via verschillende communicatiekanalen.Vragen kwalificeren en relevante informatie registreren in een specifiek systeem.Klanten identificeren en nodige wijzigingen aanbrengen in contracten, evenals het beheren van de verzending van vereiste documenten en het opvolgen van betalingen en terugbetalingen.Ondersteuning bieden aan het team gevestigd in India voor managementdoeleinden.Helpen bij het oplossen van klachten in samenwerking met de kwaliteitsafdeling.Bijstand verlenen op financieel en boekhoudkundig gebied in samenwerking met de financiële afdeling.
FinanceVerzekeringenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Assistent Projectleider

Brussel, België

Voor onze klant, een algemene aannemer gespecialiseerd in renovatie, verbouwing en modernisering van bestaande gebouwen en hoogstaande nieuwbouwprojecten, zijn we op zoek naar een assistent projectleider.  Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als assistent projectleider in een bedrijf met familiale sfeer? Dan is deze vacature iets voor jou! Laat het ons snel weten op Leuven@vivaldisoffice. be of 016770493. Wij helpen je graag meteen verder!  Als Assistent Projectleider:  Ben je verantwoordelijk voor/ vanuit werven in Brussel, Antwerpen of Knokke;Sta je in voor het realiseren van verbouwingen vertrekkend vanuit plannen en bestek;Ga je op zoek naar onderaannemers die passen binnen budget;Sta je in voor de opvolging van onderaannemers (planning, budget en kwaliteit) ;Ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verbouwingswerken (van afbraak tem schilderwerk);Sta je steeds in overleg met de architecten/ opdrachtgevers;Ben je verantwoordelijk voor de opvolging van dossiers;Stuur je de meubelmakers aan; Volg je de dossiers op en zorg je voor opstellen van budgetaanpassingen.
Technics BediendenBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Accounting specialist

Bruxelles, Belgique

Vivaldis Finance zoekt een gedreven Accounting specialist voor een vooraanstaande verzekeringsmaatschappij in Brussel. Als Accounting specialist zullen uw taken als volgt zijn: Beheer van boekhoudprocessen voor verzekerings- en servicefilialen (BNL & GE)Belangrijke betrokkenheid bij kwartaalafsluitingAutomatisering van processenKwaliteitsbewaking van het boekhoudprocesOpvolging en afstemming van intercompany-balansen voor verschillende entiteitenBeheer van de balans-suspenserekeningen en andere belangrijke rekeningenAutomatisering van boekhoudprocessen
FinanceVerzekeringenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Technicien Dépannage

Halle

Pour notre client, spécialisé dans la maintenance technique dans l'industrie, nous recherchons des techniciens de dysfonctionnement l technicien en électricité l technicien de maintenance.  En tant que technicien de réparation, vous réparez toutes sortes de machines, des machines de découpe aux machines d'emballage. Vous contribuez ainsi à assurer le bon fonctionnement du parc de machines. Les machines sont de différents types, notamment les machines à affranchir, les machines à couper, les machines à plier, les machines à rassembler et les machines à emballer.Outre le dépannage, vous êtes également responsable de la maintenance préventive.Vous avez déjà une première expérience dans un environnement industriel et vous utilisez ces connaissances techniques pour entretenir les machines. Vous avez des connaissances en électricité, électronique, pneumatique, hydraulique et mécanique.
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Customer Care Advisor - Technical Support

Bruxelles, Belgique

Ben jij gepassioneerd door het helpen van mensen en wil je een verschil maken tijdens hun meest uitdagende momenten?Vivaldis is op zoek naar een Customer Care Advisor, die vloeiend is in zowel Nederlands als Frans, voor een vooraanstaande speler in de verzekeringswereld, gevestigd in Brussel.Als Customer Care Advisor: Sta je klaar om klanten te ondersteunen die dringend hulp nodig hebben, zowel binnen België als daarbuiten. Je focus ligt op het tonen van empathie, het bieden van gerichte ondersteuning en het voorstellen van passende oplossingen.Maak je gebruik van relevante middelen om essentiële ondersteuning te bieden en coördineer je bijstandsoperaties.Activeer je ons netwerk van serviceproviders en expertteams om de klant te helpen, met als doel maximale klanttevredenheid, in lijn met de polisvoorwaarden.Plaats je de klant centraal in de aangeboden oplossingen, toon je een sterke interesse in digitale mogelijkheden en moedig je het gebruik ervan aan bij klanten.  
FinanceVerzekeringenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

service technieker

Bruxelles, Belgique

Voor een specialist in waterfiltratietechnologie en meer dan 70 vestigingen wereldwijd zijn we op zoek naar een toegewijde service technieker voor de regio Vlaams-Brabant en BXL Je maakt de verplaatsing naar bedrijven in de aan jou toegewezen regioJe plaatst nieuwe waterfilters en voert ook onderhoud uit op bestaande filtersJe vervangt defecte onderdelen en informeert de klant over de indienststelling van de filtersJe overlegt met de planner en werkt de klanten af die op het agenda staan
InterimDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Service technieker

Bruxelles, Belgique

Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van elektromechanische installaties bij onze klanten binnen een bepaalde regio.Af en toe word je ook ingeschakeld voor de installaties van onze producten.Dit omvat onder andere toegangscontrole (bekabeld en met batterijen), automatische draaideur- en schuifdeurautomatisatie, sassturingen, elektrische sloten, raamautomatisatie, zonnewering en rolluikautomatisatie,…Alles binnen het kader van ons veiligheidscertificaat VCA
InterimMaterialenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Leasing Officer Back Office

Bruxelles, Belgique

Voor een van onze klanten die gespecialiseerd is in consumentenkrediet en financiële diensten, Vivaldis Finance is op zoek naar een Leasing Officer Back Office FR/NL. Uw functie: Operationeel beheer van leasingdossiers binnen de Back OfficeToezicht op gebieden zoals: bestellingen, betalingen, boekhouding, beheer van contractaflopen en after-sales serviceEerste aanspreekpunt voor partners (dealers, verkopers) en klantenNauwe samenwerking met het verkoopteam om optimale service te biedenVoldoen aan wettelijke voorschriften en naleving van normenBeantwoorden van oproepen van partners door advies en ondersteuning te bieden om langetermijnrelaties op te bouwen
FinanceDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Data Analyst and Visualization Expert

Bruxelles, Belgique

Voor een van onze klanten, een bankinstelling, zijn we op zoek naar een Data Analyst et Visualization Expert. 1000 BrusselFulltime 37 uur per weekBank Als Data Analyst et Visualization Expert zullen uw taken als volgt zijn Beheersing van alle aspecten van het vak van Data Analist om op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij specifieke behoeften.Analyse van gebruikersbehoeften en formuleren van de behoeften van de bedrijfsteams.Formuleren van strategische en operationele aanbevelingen op basis van grondige analyses.Optimalisatie en opvolging van CRM-campagnes om hun effectiviteit te maximaliseren.Grondige evaluatie van de winstgevendheid van bankproducten en -diensten, en ontwerp van relevante indicatoren om beslissingen te ondersteunen.Omzetting van zakelijke behoeften in visuele oplossingen en gebruik van statistische technieken om informatie uit gegevens te halen.Strategische selectie van leads en toezicht op de technische en functionele kwalificatie van tools.Creatie van op maat gemaakte rapporten en monitoringtools.Professionele presentatie van analyses en aanbevelingen, evenals gebruikerstraining in besluitvormingstools.
FinanceBankenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Credit Officer

Bruxelles, Belgique

Vivaldis Finance is op zoek naar een Credit Officer - Credit Administrator voor een bedrijf gespecialiseerd in krediet in Brussel.Wat zijn jouw taken? Jij dient kredietverzoeken in bij klanten via de telefoon en volgt hun aanvragen actief op voor een snelle dossierafhandeling.Je hebt een zeer ontwikkeld commercieel inzicht: je begeleidt klanten, geeft advies en stelt op basis van de dossieranalyse het product voor dat het best past bij hun situatie, en je doet aan cross-selling.Als eerste aanspreekpunt informeer je ook klanten over de voortgang van hun aanvraag. Je hebt een Sales-mentaliteit, je houdt ervan jezelf te overtreffen en uitdagingen aan te gaan.Je bent verantwoordelijk voor de betaling van leningsovereenkomsten en het opvolgen van kredietverzoeken per telefoon.Je controleert contracten, documenten, wettelijke vermeldingen en handtekeningen en zorgt ervoor dat ze in overeenstemming zijn.Je helpt klanten oplossingen te vinden in geval van non-conformiteit
FinanceDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Electricien haute tension - région Bruxelles / Brabant-Wallon

Brussel, België

Pour notre client à BRUXELLES nous recherchons un(e) IElectricien haute tension - région Bruxelles / Brabant-WallonVos tâches Aider à mettre en œuvre des programmes d'entretien préventif, suivant un planning établi par le responsable hiérarchique afin d'éviter les défauts et pannes.Commander et obtenir des pièces de rechange pour les réparations urgentes.Effectuer des réparations diverses à des installations afin de garantir le bon fonctionnement de celui-ci.Faire des rapports de service détaillés et informer le client sur l’avancement des travaux, informer le responsable des changements imprévus à l'équipement et des matériaux afin de contribuer à une communication efficace.Prêter attention aux opportunités commerciales chez les clients et le rapporter au responsable hiérarchique afin de contribuer aux objectifs organisationnels.Respecter les règles de sécurité et avertir le responsable hiérarchique en cas de danger afin de garantir un environnement de travail sécurisé.
InterimDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode