Jobs in Brussel

Ben je op zoek naar een job in regio Brussel? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Brussel. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Service Advisor Automobiel

Brussel, België

Comme Service Advisor, vous assurez l’accueil de clients : Vous répondez aux appels téléphoniques de clients et fixez les rendez-vous que vous insérez dans le planning ;Vous prenez en charge les clients qui déposent leur véhicule pour une réparation ou un entretien ;Vous analysez les besoins des clients afin de déterminer le travail à entreprendre ;Vous établissez un ordre de travail pour les mécaniciens ;Ensuite, vous clôturez et facturez l’ordre de travail ;Et assurez un suivi administratif professionnel et rigoureux.  
InterimAutoVoltijdsVast contract
Dringend

Klantenservice Administrateur

Zaventem, België

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klantenservice Administrateur. Je maakt deel uit van ons administratief team en speelt een cruciale rol in het beheren van debiteuren en ondersteunen van ons boekhoudkundig team in het Verenigd Koninkrijk. Als Klantenservice Administrateur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:   Je bent onderdeel van het administratieve team, je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het afhandelen van debiteuren en het ondersteunen van de rol van het boekhoudteam in het Verenigd KoninkrijkJe behandeld inkomende telefoons en e-mails, dit doe je op een zelfzekere en beleefde manierJe verwerkt de orders in het interne softwaresysteem (Sage200), hiervoor ga je nauwkeurig te werkJe staat in voor de behandeling van oude debiteuren en kredietcontroleJe onderhoudt het contact met het externe verkoopteam met betrekking tot bestellingen of vragen van klantenJe maakt gebruik van interne systemen om advies te geven en/of leveringsdatum mee te geven over de artikelen die niet op voorraad zijnJe handelt de vragen van klanten af, inclusief technische ondersteuningJe rapporteert aan de General Manager
OfficeDiversenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Monteur Autoruiten

Kampenhout, België

Klantenservice: Als aanspreekpunt voor klanten geef je passend advies en zorg je ervoor dat ze veilig weer de weg op kunnen.Reparatie en kalibratie: Je repareert autoruiten en kalibreert de ingebouwde camera's na het vervangen van de voorruit bij diverse voertuigen.Teamwork: Je werkt nauw samen met collega's om een soepele dienstverlening voor klanten te garanderen.Opleiding en ontwikkeling: Geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden de benodigde trainingen om je tot een expert in autoruitmontage te ontwikkelen.Veilige en duurzame werkomgeving: Je draagt bij aan een veilige, kwaliteitsgerichte en duurzame werkomgeving volgens de richtlijnen van onze organisatie.
InterimAutoVoltijdsVast contract
Dringend

Medisch Assistent

Kampenhout, België

Bij Vivaldis zijn we op zoek naar een Medical Assistant om te ondersteunen in diverse projecten. We bieden je een uitdagende en heel afwisselende job waarin je zeker en vast veel zal bijleren:   Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende oproepen.Verrichten van diverse administratieve werkzaamheden.Compliance van documenten controleren.Assistentie met vertalingen, opmaak presentaties, opmaak offertes.Ondersteuning bij geneesmiddelenbewaking en kwaliteitssysteem.Documenteren en behandelen van medische vragen en bijwerkingen.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Vendeur construction

Bruxelles

pour notre client à 1000 BRUXELLES, nous recherchons un(e) VENDEUR COMPTOIR  l   VENDEUR TECHNIQUE  l  VENDEUR CONSTRUCTION & OUTILLAGE OBJECTIF DE LA FONCTION Responsable de la vente des produits et/ou service aux clients qui passent au comptoir de vente afin d’aider à réaliser les objectifs de l’agence. RESPONSABILITÉS Voici une liste non exhaustives des tâches et responsabilités :Connaissance des produitsAccueillir le client et donner les informations nécessaires en ce qui concerne le prix, le produit et/ou service, les délais de livraison et les éventuels services après-vente.Traiter les achats en caisseÊtre responsable de la gestion de sa caisse.Réapprovisionner les articles en magasinRédiger et faire le suivi des offres en prenant compte les tarifs et le plan de venteParticiper activement aux actions commerciales en les présentant au clientAssurer une bonne communication et collaboration avec ses collègues, les collègues d’autres départements et/ou le fournisseur chargés du traitement des commandes, des livraisons, …Se former en permanence dans le but d’acquérir les compétences techniques indispensables à la fonction.
InterimMaterialenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Travel Call Agent

Brussel, België

Voor onze klant TOURING ASSISTANCE in 1000 Brussel zijn we op zoek naar TIJDELIJKE MEDEWERKERS.   VERKOOPADVISEURS | OUTBOUND CALL AGENTS | TELEVERKOOPMEDEWERKERS   sector: reisbijstand   voor fulltime, deeltijds.   In ons verkoopteam draait alles om passie, overtuigingskracht en het bereiken van buitengewone doelen. Hier creëren we niet alleen verkoopcijfers; we smeden langdurige relaties en transformeren klanten in enthousiaste ambassadeurs. Elke verkoop is een triomf, en jij bent de architect van je eigen succesverhaal. Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor deze spannende missie? Grijp dan nu je kans als Verkoopadviseur!   Functie   Jouw dagelijkse reis omvat:   🚀 Klanten benaderen om hen te overtuigen van de voordelen van onze diensten.   🚀 Grondige analyses van klantbehoeften om hen het meest geschikte product voor te stellen.   🚀 Klanten telefonisch begeleiden bij het kiezen van de meest passende bijstandsverzekering, van annuleringsverzekering tot medische en technische hulp.   🚀 Vragen met flair beantwoorden, zowel schriftelijk als telefonisch, en commerciële kansen opsporen (after sales waar nodig).   🚀 Nauwgezet opvolgen van offertes.   🚀 De klantendatabase up-to-date houden en benutten als bron van actuele informatie.  
OfficeVerzekeringenVoltijdsTijdelijk

Service technieker regio Brussel

Brussel, België

Voor onze klant met hoofdvestiging te Kortrijk zijn we op zoek naar een service technieker voor regio Brussel, Brabant, Leuven: Je gaat enkele keren per week naar Kortrijk om je te bevoorraden Eens bij de klant, controleer je of de waterontharder naar behoren werkt en doe je de nodige wateranalysesWaar nodig vervang je kleine onderdelenJe verwijdert aangekoekte zoutresten en maakt het toestel schoonJe voorziet de klant van een nieuwe zoutvoorraad. Dit zijn doorgaans zakken van 25kgJe beantwoordt de vragen van de klant en geeft advies over hun bestaande of een eventuele nieuwe waterontharder
InterimMilieuVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Junior Treasurer

Bruxelles, Belgique

Voor een vooraanstaande klant in de wegenbouw, stadsplanning en infrastructuursector zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Treasurer l Junior Accountant.Wat zijn jouw verantwoordelijkheden? Dagelijks beheer van alle bankzaken, van A tot Z.Voorbereiden van betalingen in het ERP-systeem en Isabel.Boeken van bankafschriften in het ERP-systeem.Opstellen van cash forecasts en maandelijkse voorzieningen.Ondersteuning bieden bij projecten en initiatieven binnen de Treasury-afdeling.Algemeen overzicht van klantenopvolging in samenwerking met de Financial Controllers/managers.Opvragen en opvolgen van kredietlimieten.Uitvoeren van diverse boekhoudkundige taken, waaronder het beheren van garanties, grootboekrekeningen en rapportage.Rapporteren aan de Treasury & Financing Technician.
FinanceBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Schadebeheer - Claims Officer

Bruxelles, Belgique

Ben jij een gedreven dossierbeheerder met aandacht voor detail en een passie voor de verzekeringssector? Heb jij de wens om deel te worden van een toonaangevend verzekeringsbedrijf? Vivaldis Finance is op zoek naar een Back-Office - Dossierbeheerder voor een verzekeringsmaatschappij, in Brussel. Voltijd, 36 uur per weekLocatie: BrusselVerzekeringssector In de rol van Dossierbeheerder medewerker kom jij te werken bij de afdeling Healthcare en zal je verantwoordelijk zijn voor: Jij bent verantwoordelijk voor de verwerking van nieuwe aansluitingen en het beheer van het dossier van A tot Z.Jij zorgt voor de bijwerking van dossiers na wijzigingen.Jij analyseert de financiële situatie van jouw klanten en biedt opvolging op het gebied van premies en maandelijkse terugbetalingen.Jij ontvangt inkomende aanvragen en analyseert deze om de stappen te plannen.Jij begeleidt jouw klanten en beantwoordt hun vragen per e-mail en telefonisch.Jij verzorgt het volledige schadedossier van A tot Z.  
FinanceVerzekeringenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Betonmixchauffeur

Brussel, België

Voor onze klant met een vestiging in Brussel zijn we op zoek naar een Betonmixerchauffeur CE.Jou taken zullen bestaan uit:  Je staat in voor het leveren van stortklaarbeton. Je werkt orderlijk en netjes, je houdt rekening met de veiligheidsnormen Je staat in voor de reiniging van je vrachtwagen en je meld eventuele gebrekenJe zal instaan voor poets- en kleine onderhoudswerkzaamheden op de centraleJe doet meerdere ritten depot-werf afhankelijk van aantal leverplaatsen
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Treasury Manager

Bruxelles, Belgique

Pour l'un de nos clients, une institution bancaire, nous recherchons un.e Treasury Manager.* 1000 Bruxelles* Temps plein, 37 heures par semaine* BanqueEn tant que Treasury Manager., vos tâches seront les suivantes :* Gestion quotidienne de la Trésorerie.* Préparation des analyses pour le comité financier et organisation de ce dernier.* Participation active à la mise en place de programmes de titrisation/covered bonds.* Suivi et vérification des analyses AML.* Production des données pour les reportings sur la liquidité et le risque de taux.* Gestion des positions en liquidités et élaboration des prévisions de trésorerie.* Validation des ratios réglementaires pour la BNB.* Préparation des rapports internes.* Organisation du Comité financier.* Suivi des activités sous-traitées au Groupe.* Gestion de la documentation.* Suivi des questions de la BNB* Gestion des projets et échanges des informations avec les autres départements.* Participation à  différentes études financières, y compris le suivi des évolutions règlementaires. 
FinanceBankenVoltijdsVast contract
Werken bij Vivaldis
Vivaldis Interim

Recruiter

Brussel, België

Kantoorverantwoordelijke met een commerciële drive of Team Captain op zoek naar een warme plek om te werken? Bij Vivaldis ontdek je wat het is om een job te doen die je graag doet. Klaar om een job te doen waar je écht van houdt? Lydia en Sevy van het kantoor Brussel Interim zoeken nog een collega! Bij Vivaldis geniet je van je werk. Je weet die mindset ook over te brengen aan productiekrachten, magazijniers, inpakkers en andere arbeiders waarmee je kennismaakt... Zo lopen ook zij op wolkjes omdat ze via Vivaldis hun nieuwe job gevonden hebben. Bij ons begeleid je uitzendkrachten door het hele aanwervingstraject van A tot Z… Dagelijks ben jij op zoek naar gedreven kandidaat-uitzendkrachten en leert hen kennen tijdens een eerste inschrijvingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdek je hun troeven en pols je naar ervaring en competenties. De perfecte kandidaat gespot? Dan ga jij aan de slag en stelt hem/haar bij zoveel mogelijk geschikte bedrijven voor. Natuurlijk volg je deze voorstelling van dichtbij op. …behandel jij alle administratie van Z tot A … Natuurlijk ga je ook verder voor je uitzendkracht: je maakt hun contract op, zorgt voor de wekelijkse uitbetaling van de lonen en zorgt voor een 100% correcte administratieve opvolging.Jij weet ook net dat ietsje meer van sociale wetgeving en bewaakt de veilige werkomstandigheden van onze uitzendkrachten bij onze klanten.  …en dan ga jij dubbel terug checken waar jij je klant nog extra mee kan helpen! De band met onze klanten is heilig voor ons: daarom voer je dagelijks gesprekken met hen en zorg je ervoor dat ze je telefoonnummer vanbuiten kennen.Tijdens regelmatige bedrijfsbezoeken versterken we niet enkel de band met onze klanten, maar zorg jij er ook voor dat je grondig inzicht verwerft in de bedrijfscultuur én spirit. Enkel zo vertellen we het juiste verhaal aan onze kandidaten!Als kantoorverantwoordelijke zoek je dagelijks naar nieuwe opportuniteiten voor jouw kantoor binnen jouw regio.  Jouw doel? Zo proactief en accuraat zijn dat klanten eigenlijk niet meer weten hoe ze hun nieuwe collega’s ooit zonder jou vonden. Bij Vivaldis gaat het niet alleen om het vinden van een nieuwe job, maar ook om het creëren van een werkomgeving waarin onze collega’s zich op en top thuis voelen. Als Team Captain speel jij een cruciale rol in het verspreiden van de Joie de Vivaldis naar iedereen in je team. Door middel van jouw coachingsvaardigheden en begeleiding help je hen hun volledige potentieel te benutten, uitdagingen te overwinnen en succes te behalen in hun werk.
InternDienstenVoltijdsVast contract

External Sales Advisor

Brussel, België

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een External Sales Advisor regio Brussel.​​​​​​​Jouw taken: Als External Sales Advisor vorm je de onmisbare schakel tussen het bedrijf en de klanten. Je onderhoudt persoonlijke klantenrelaties en ontwikkelt jouw toegewezen portfolio verder door middel van een juiste behoeften analyse en prospectie.Je detecteert commerciële opportuniteiten, analyseert en identificeert de behoeften van de klant en stelt innovatieve producten, oplossingen en onze eigen services voor.Je volgt offertes en lopende projecten op van A tot Z en biedt ondersteuning op verkoopsvlak aan de commerciële binnendienst.Je bezit voldoende commerciële drive en doet proactief aan cross-selling. Bovendien informeer je de klant over lopende commerciële acties en incentives.Je actualiseert de CRM en verbetert de salesprocessen en -performantie waar mogelijk.Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de realisatie van doelstellingen op het vlak van omzet, brutomarge en jaarlijkse groei.Je hebt een goede kennis van het productengamma en bent bereid om voortdurend jouw kennis te verrijken door het volgen van producttrainingen bij onze partner-leveranciers of via onze interne platformen Rexel Academy en intranet.Je gaat klantenevenementen en opleidingen actief gaan promoten, mee gaan ondersteunen en bijwonen.Je werkt nauw samen met het intern sales team en de specialisten en rapporteert aan de Branch Manager.  
InterimElektroVoltijdsVast contract

Electricien haute tension - région Bruxelles / Brabant-Wallon

Brussel, België

Pour notre client à BRUXELLES nous recherchons un(e) IElectricien haute tension - région Bruxelles / Brabant-WallonVos tâches Aider à mettre en œuvre des programmes d'entretien préventif, suivant un planning établi par le responsable hiérarchique afin d'éviter les défauts et pannes.Commander et obtenir des pièces de rechange pour les réparations urgentes.Effectuer des réparations diverses à des installations afin de garantir le bon fonctionnement de celui-ci.Faire des rapports de service détaillés et informer le client sur l’avancement des travaux, informer le responsable des changements imprévus à l'équipement et des matériaux afin de contribuer à une communication efficace.Prêter attention aux opportunités commerciales chez les clients et le rapporter au responsable hiérarchique afin de contribuer aux objectifs organisationnels.Respecter les règles de sécurité et avertir le responsable hiérarchique en cas de danger afin de garantir un environnement de travail sécurisé.
InterimDienstenVoltijdsVast contract

Bandenmonteur

Brussel, België

Voor onze klant, zijn we dringend op zoek naar een Bandenmonteur!   Jouw taken: Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens. De aard van de interventie bepalen op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klantenWerken aan voertuigen: personenwagensDe opvolgingsgegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienstDe werkzone opruimen en schoonmaken en basisonderhoud uitvoeren aan gereedschappen en installaties   
InterimAutoVoltijdsVast contract

Middelbare IS Mobiele Ondersteuningsingenieu

Simon Bolivarlaan, Bruxelles, Belgique

Incidentmanagement:   - In eerste instantie worden alle oproepen/incidenten behandeld door de Service Desk. Als ze betrekking hebben op een mobiel apparaat, worden de oproepen/incidenten doorgegeven aan het Mobile Management team.- Het beheer en de opvolging van incidenten gebeurt via de ServiceNow-toepassing. De IS Mobile Support engineer beheert de incidentenwachtrij en documenteert alle incidentactiviteiten in de toepassing, volgens de gedefinieerde prioriteit en SLA-timers.- Beheer van de meldingen gegenereerd door de applicaties voor het beheer van mobiele apparaten. In geval van een zakelijke impact wordt er een incident aangemaakt en wordt de incidentbeheerprocedure gevolgd.- Beheer van de gedeelde mailbox van het Mobile Management team, gebruikt voor vragen van eindgebruikers en operationele communicatie met verschillende teams en leveranciers. Configuratiemanagement:   - Onderhouden van apparaatconfiguraties (aanmaken, bijwerken, toewijzen, verwijderen) en app-implementatie met hulp van SLS-collega's.- Onderhouden van de Configuration Items Database in ServiceNow.- Onderhouden van abonnementen bij verschillende leveranciers.- Ook onderhouden van communicatie-objecten in SAP. Service Level Management (SLM), ticketing, opvolging en escalatie naar leveranciers:   - Problemen doorverwijzen naar de juiste interne of externe middelen, leveranciers en onderaannemers.- Incidenten intern escaleren wanneer de SLA-timer van de leverancier is bereikt. Change management:   - Implementatie en opvolging van basis- en procedure-ondersteunde wijzigingen op mobiele apparaten, met alle wijzigingsactiviteiten gedocumenteerd door de IS Mobile Support engineer in ServiceNow. Documentatie, procedures en werkvoorschriften:   - Advies geven over, beoordelen, ontwikkelen, onderhouden en bijwerken van interne procedures en werkvoorschriften.- Documentatie maken voor terugkerende tickets voor de ServiceDesk onder toezicht van de SDM.
OfficeDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode