Werknemers van Vivaldis

Onze 5 troeven

Vivaldis is..

Een lachende medewerker van Vivaldis

De meest autonome werkgever

Bij Vivaldis dragen we autonomie hoog in het vaandel.

De sleutel tot het behalen van jouw beste zelf? Een goede portie autonomie natuurlijk! Samen met jouw team krijg je de vrijheid om je eigen weg uit te stippelen en creatieve oplossingen aan te reiken. Zeg maar adieu tegen managers die je vragen om elk klein detail van jouw werkproces te rapporteren. Daar doen we simpelweg niet aan mee. We werken samen aan een werkomgeving waar autonomie wordt aangemoedigd en waar we super fier kunnen zijn op de resultaten die we behalen als team. De output is wat telt, de input bepaal jij zélf.

2 medewerkers van Vivaldis die op elkaars laptop kijken

De meest zinvolle werkgever

Bij Vivaldis maken we het verschil in het leven van anderen.

We put a big smile on people’s faces. Of het nu gaat om het helpen van kandidaten bij het vinden van hun nieuwe job, het bieden van nieuwe kansen of het ondersteunen van bedrijven bij hun groei,... Daar mag jij binnenkort je schouders onder zetten. Sta je bij deze woorden al te popelen om te beginnen, dan ben je bij Vivaldis aan het juiste adres!

Staan onze neuzen 👃 in dezelfde richting?

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

 

Solliciteer hier!
Een medewerker van Vivaldis al lachend aan het bellen

De meest inspirerende werkgever

Bij Vivaldis draait het allemaal rond jou en je successen.

Een marathon uitlopen voor je aan je werkdag begint, dat is misschien een beetje overdreven. Maar waar we jou zéker in ondersteunen is je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden jou graag de kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen met behulp van onze ervaren coaches. Ja, je hoort het goed! We zetten jou op pad naar een mooi groeiverhaal met een team van deskundige coaches om je te ondersteunen en motiveren waar en wanneer je maar wil. Maar ook individuele initiatieven worden met een big smile aangemoedigd. Die opleiding die je altijd al had willen volgen, staat binnenkort gewoon op jouw palmares.

Een medewerker van Vivaldis al lachend

De meest ondernemende werkgever

Bij Vivaldis worden innovatie en out-of-the-box ideeën niet enkel geapprecieerd, ze worden ook gestimuleerd.

We moedigen alle Vivaldianen aan om creatieve ideeën te delen én te activeren. Word jij wakker met een sprankelend idee om Vivaldis naar een hoger niveau te tillen, dan kan dat ook gewoon. Geen droom is te groot of te gek bij ons. Het is exact deze cultuur van innovatie en ondernemerschap die heeft bijgedragen aan onze exponentiële groei van het afgelopen decennium. De nodige vrijheid om alle waanzinnige ideeën te realiseren, die vind je bij Vivaldis.

2 medewerkers van Vivaldis met een Welcome to your team slinger

De meest teamminded werkgever

Bij Vivaldis trotseren we elke storm tesamen.

Er staat altijd een kapitein aan het roer van een schip, maar zonder vakkundige crew gaat dat schip niet vooruit. Daarom staat teamwork verankerd in het Vivaldis DNA. Bij ons wordt er geen individuele competitie gevoerd, maar wordt er juist gefocust op de kracht van samenwerking. Elk team krijgt de vrijheid om zijn eigen doelstellingen te bepalen en samen dezelfde koers te varen richting succes.

Goesting om erin te vliegen? 🤩

Daar vertrouwen we op!

Bekijk onze interne vacatures
4 medewerkers van Vivaldis bij elkaar

Uitzendconsulent, euh watte? 🤔

Wat doet een uitzendconsulent precies?

Ontdek het hier