Middagpauze op de werf met de kruiwagens als stoel

Construct

Ben je op zoek naar een job in de bouwsector? Dan zit je bij Vivaldis goed! Wij helpen je graag bij het vinden van je droomjob in de bouw. Met jaren ervaring binnen recruitment in de bouwsector vinden we de ideale werkgever voor jou! Ben je nog op zoek naar werk in de bouw? Lees dan snel verder.

Werken in de bouwsector? Alleen maar voordelen!

De doorsnee Belg wordt geboren met een baksteen in zijn maag. Top voor de bouwsector natuurlijk! Aan zelfstandige professionals dus ook geen gebrek. Maar ook zij groeien en nemen vakspecialisten in loondienst. En dat zijn best arbeiders die houden van afwisselend werk, frisse buitenlucht en prachtige zonsopgangen. Wij helpen jou bij het vinden van de ideale werkgever.

Jouw partner in de bouwsector

Omdat we al even mee gaan in de construct wereld. Toch al meer dan 10 jaar. De bouwsector heeft dus geen geheimen voor ons. We weten precies welke eigenschappen en technische skills voor welke job nodig zijn en kennen de uitdagingen van kelder tot nok op ons duimpje. En misschien nog wel het belangrijkste: we hebben een goede neus voor arbeiders met goesting.

Regel 1 in de bouw: Safety first

Veiligheid en attesten, dé keywords in de bouwsector. En ook daar zien we op toe, van de vorming van kandidaten, tot het hernieuwen van VCA’s en zelfs opvolging op de werf.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Vivaldis Construct

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Sta jij te popelen om jouw talenten in de bouwsector te benutten? 👷🏾👷🏼‍♂️

Bekijk onze bouwvacatures

Is een job in de bouw niet voor jou weggelegd?

No worries, we zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren. Ontdek ze allemaal in onze beroepengids. 👇