Chauffeur in gezellige wagen

Chauffeurs

Van vrachtwagenchauffeurs naar koeriers naar buschauffeurs… De term chauffeur is breed en heel wat bedrijven zijn op zoek naar chauffeurs. Ben jij chauffeur en op zoek naar werk? Dan ben je bij Vivaldis aan het juiste adres. Samen zoeken we de perfecte werkgever voor jou!

Chauffeurs van alle soorten

Wil jij graag een job waar je dagelijks kan rijden? Op Belgische wegen of toch liever in het buitenland? Geen enkel probleem, bij Vivaldis Chauffeurs ben je aan het juiste adres! Wij bieden heel wat mogelijkheden voor chauffeurs en dit niet alleen voor vrachtwagenbestuurders, maar ook voor taxichauffeurs, buschauffeurs en koeriers.

Vind je ideale job bij Vivaldis Chauffeurs

Al sinds 1991 helpen onze consulenten mensen naar een job op vier of meer wielen. Doorheen de jaren leerden wij naast de klanten ook de sector beter kennen. Aangezien dit een brede en interessante piste is, besloten wij om ons te specialiseren en een nieuwe niche te lanceren: Vivaldis Chauffeurs. Zo krijg jij de beste begeleiding bij het vinden van jouw droomjob!

Rondrijden als chauffeur op interimbasis, of meteen vast?

Wil jij graag als chauffeur aan de slag op interimbasis? Dat kan! Ga je toch liever voor een schot in de roos? Dat kan ook! Korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Chauffeurs gaat voor je op zoek naar het geknipte contract.

Ontdek jouw ultieme jobbestemming bij Vivaldis Chauffeurs

Zin om jouw carrière als chauffeur in een versnelling hoger te schakelen? Cruise door onze chauffeur vacatures en vind de perfecte carrièreroute voor jou.

Toon mij alle chauffeur jobs!

Zit jij niet graag aan het stuur?

No worries, we zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren. Ontdek ze allemaal in onze beroepengids. 👇