Man op fiets met kruiwagen op rug

Waarom Vivaldis

Bij Vivaldis zeggen we altijd: "Werk, dat is wat we er samen van maken." En dat menen we ook echt. In onze gezellige, kleine kantoren met hechte teams voelt iedereen zich thuis. Dat maakt ons nu net zo sterk: onze consulenten zijn van vele markten thuis en het hele team is altijd op de hoogte. We begrijpen dat communicatie voor jou van essentieel belang is, daarom zijn we multichannel bereikbaar. Of je nu liever per e-mail, persoonlijk op ons kantoor, telefonisch of zelfs via onze handige chatbot contact met ons wilt opnemen, we staan altijd voor je klaar. En om het nog gemakkelijker te maken, hanteren we één e-mailadres per kantoor, zodat jouw vraag direct en efficiënt wordt behandeld.

Rock & roll mechanieker

Werk is wat we er samen van maken

Wij bij Vivaldis, wij verstoppen ons niet. Geen excuses, geen geschuif met verantwoordelijkheden. Wat we zelf kunnen doen, doen we ook. En ja, soms loopt het mis, maar liever dat dan stilzitten. Van fouten leren we, en snel oordelen over anderen is niet ons ding. We steken liever de handen uit de mouwen om te helpen.

Onze aanpak is duidelijk: wij doen de dingen op onze manier. We delen ons enthousiasme, maar ook onze kennis en ervaring. Zo kunnen we jou nog beter ondersteunen. Meld je bij één van onze consulenten, en heel het team in de regio weet hoe je geholpen kunt worden. Samen aan de slag gaan, dat is waar Vivaldis voor staat. Bij Vivaldis maken we van werk iets moois, samen met jou. Zin om mee te doen? 🌟👩‍💼👨‍💼🤝

Een gesprek, meer dan zomaar woorden uitwisselen?

Een gesprek met een bedrijf, een sollicitant of een werknemer, eigenlijk is er geen verschil. We zijn immers altijd wie we zijn: open, meedenkend, respectvol én persoonlijk. Want een toekomstige medewerker leer je niet kennen via een vooraf uitgestippelde vragenlijst waar je doorloopt tijdens een interview. Nee, je leert iemand pas écht kennen door een gesprek. Door de juiste vragen te stellen, te luisteren en in te spelen op de dingen die voor jou belangrijk zijn, kunnen we je nadien alleen maar beter helpen.

Korte, lange of vaste opdracht? Jij kiest

Talent op de werkvloer via interim? Het kan! Al hoeft dat niet per se per week of per maand te zijn. We matchen ook hogeropgeleiden aan vaste jobs en zoeken zelfs jobs op maat voor freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis geeft je het zetje dat je nodig hebt en opent de voor jou gekozen deuren. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van een lekkere kop koffie en een goed gesprek.

Ontdek een wereld vol carrièrekansen bij Vivaldis!

Klaar om je professionele horizon te verbreden? Onze ervaren carrière-experten staan voor je klaar.

Contacteer ons