Collega's picknicken met behulp van heftruck op het werk

Interim

In de levendige wereld van interimwerk is elke dag een nieuw avontuur. Hier draait alles om het vinden van de perfecte match tussen bedrijf en medewerker, van de drukke magazijnvloeren tot de bruisende kantooromgevingen. Of je nu een hands-on aanpakker bent in de logistiek of een administratieve topper, er is een plek waar jouw talenten tot hun recht komen. Ben jij klaar om je stempel te drukken in sectoren als retail, administratie, of productie? Dan is Vivaldis Interim dé plek voor jou. Duik in onze wereld en ontdek waar jouw kansen liggen. Lees verder en vind jouw weg naar succes!

Uitzendwerk, da’s sterk

Hoe je het ook draait of keert, de interimsector blijft de grootste werkgever van het land. En dat voor groeiende bedrijven en sterke merken, voor arbeiders en bedienden, juniors en seniors, in de meest uiteenlopende sectoren. Sterk werk en toch voor de hand liggend, want het helpt bedrijven en werkzoekenden uit de nood én geeft beide partijen de kans om te ontdekken wie of wat écht bij hen past.

Vind je ideale job bij Vivaldis

Uitzendwerk is al meer dan 30 jaar onze core business. De meeste jobs kennen we dan ook als onze broekzak. Net zoals de verschillende paritaire comités, administratieve addertjes en eventuele veiligheidsattesten die erbij komen kijken. Onze uitzendconsulentes zijn professionals die graag die extra mile lopen. Figuurlijk, maar eigenlijk ook letterlijk, want onze kantoren bundelen hun krachten over de regio’s heen. Zo ben jij sneller en beter geholpen.

Contracten op maat

Arbeiders, technici, bedienden of leidinggevenden op interimbasis? Het kan! Al hoeft dat niet per se per week of per maand te zijn. We matchen ook werknemers op lange termijn of zelfs zelfstandigen die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, wíj selecteren de voor jou geschikte jobs naar jouw wensen en noden, jíj kiest op welke basis.

Ontdek al jouw mogelijke jobopportuniteiten bij Vivaldis

Ben je op zoek naar een nieuw professioneel avontuur? Klaar om de volgende afslag in je loopbaan te nemen? Onze professionele, ervaren consulenten staan te popelen om jou met jouw zoektocht te helpen.

Toon mij alle jobs!

Ben jij op zoek naar een specifieke job?

No worries, we zijn gespecialiseerd in verschillende jobdomeinen. Ontdek ze allemaal in onze beroepengids. 👇