Jobs in Hasselt

Ben je op zoek naar een job in regio Hasselt? Hier vind je een overzicht van al onze vacatures in Hasselt. Scroll snel verder en ontdek ze allemaal.

Dringend

Hulpboekhouder

Hasselt, België

Voor een bedrijf actief in de automobiele sector, zijn we op zoek naar een hulpboekhouder A-Y voor verschillende automerken. Klinkt dit als muziek in je oren of heb je nog extra vragen na het lezen van deze vacature? Bel ons dan op 013 48 01 87 of solliciteer online. Als hulpboekhouder heb je onder andere volgend takenpakket: Inboeken van aan- en verkoopfacturenBoeken van financiële verrichtingen Opvolgen van crediteuren Meewerken aan de maand- en jaarafsluiting Btw-aangiftes voorbereidenRapporteringen 
FinanceAutoVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Werken bij Vivaldis
Vivaldis Interim
Dringend

Uitzendconsulent

Hasselt, België

Uitzendconsulent met een commerciële drive of career consultant op zoek naar een warme plek om te werken? Bij Vivaldis ontdek je wat het is om een job te doen die je graag doet. Klaar om een job te doen waar je écht van houdt?   Ons kantoor in Hasselt zoekt een nieuwe collega om samen met Miriam verder te groeien! Bij Vivaldis geniet je van je werk. Deze Joie de Vivaldis straal jij ook uit op technische arbeiders, productiekrachten, magazijniers, inpakkers en andere arbeiders waarmee je kennismaakt.,... Zo lopen ook zij op wolkjes omdat ze via Vivaldis hun nieuwe job gevonden hebben.   Bij ons begeleid je uitzendkrachten door het hele aanwervingstraject van A tot Z… Dagelijks ben jij op zoek naar gedreven kandidaat-uitzendkrachten en leert hen kennen tijdens een eerste inschrijvingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdek je hun troeven en pols je naar ervaring en competenties. De perfecte kandidaat gespot? Dan ga jij aan de slag en stelt deze persoon bij zoveel mogelijk geschikte bedrijven voor. Natuurlijk volg je deze voorstelling van dichtbij op. …behandel jij alle administratie van Z tot A … Natuurlijk ga je ook verder voor je uitzendkracht: je maakt hun contract op, zorgt voor de wekelijkse uitbetaling van de lonen en zorgt voor een 100% correcte administratieve opvolging. …en dan ga jij dubbel terug checken waar jij je klant nog extra mee kan helpen! De band met onze klanten is heilig voor ons: daarom voer je dagelijks gesprekken met hen en zorg je ervoor dat ze je telefoonnummer vanbuiten kennen.Tijdens regelmatige bedrijfsbezoeken versterken we niet enkel de band met onze klanten, maar zorg jij er ook voor dat je grondig inzicht verwerft in de bedrijfscultuur én spirit. Enkel zo vertellen we het juiste verhaal aan onze kandidaten!Jouw doel? Zo proactief en accuraat zijn dat klanten eigenlijk niet meer weten hoe ze hun nieuwe collega’s ooit zonder jou vonden.
InternDienstenVoltijdsVast contract
Dringend

Administratief Bediende

Heusden-Zolder, België

Vivaldis Office is op zoek naar een administratief bediende voor onze klant in Heusden-Zolder. Onze klant gespecialiseerd in de verkoop van speelgoed. Neem gerust de vacature even door! Indien je nog vragen hebt, kan je ons telefonisch bereiken op 011 94 81 56.   Jouw takenpakket als administratief bediende / administratief medewerker bestaat uit: Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging omtrent prijsaanvragen van nieuwe producten;Je gaat prijsevoluties na en verwerkt deze in het ERP-systeem;Je geeft duidelijke richtlijnen aan de leveranciers en helpt hen verder met vragen;Je staat in voor de optimale opvolging binnen de vooropgestelde levertermijnen;Je beantwoordt dagelijks de binnengekomen vragen over de klantenorders;Je behandelt de klachten van de klanten;Je verzorgt de administratie van de nodige documenten.
OfficeElektroVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode
Dringend

Productie Coördinator betoncentrales

Genk, België

Onze klant is een van 's werelds grootste geïntegreerde producenten van bouwmaterialen en -oplossingen, met leidende marktposities in cement, aggregaten en beton in België en Nederland. Ze worden in de 2 landen vertegenwoordigd door ongeveer 2.200 werknemers op 80 locaties.   Functieomschrijving   Je rapporteert aan de District Operations Manager en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden van verschillende betonfabrieken Noord Limburg (Genk / Lommel / Tessenderlo).   Deze functie, die evenredig verdeeld is tussen administratief werk en werk in het veld, vereist managementvaardigheden en een proactieve houding.   Jouw taken & verantwoordelijkheden:   Beveiliging De regels respecteren en een veiligheidscultuur bevorderen.Voorgestelde initiatieven om de veiligheid te verbeteren.Garant staan voor niet-conform gedrag. Milieu Naleving van milieuvoorschriften en vergunningen.Medewerkers bewust maken van milieukwesties. Personeelsbeheer Coördinatie en beheer van de doseurs.Toepassing van HR-beleid en deelname aan personeelsbeoordelingen. Bedrijfsmanagement Toezicht houden op het werk van de doseurs en de goede werking van de locaties.Zorgen voor betrouwbaarheid van installaties en naleving van kwaliteitsnormen. Budgetbeheer Kostenbeheersing om de winstgevendheid van de site te verbeteren.Validatie van maand- en jaarafsluitingen.  
OfficeBouwVoltijdsVast contract

Toonzaalverkoper tegels en badkamers

Hasselt

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment? Dat is waar jij als toonzaalverkoper elke dag naar streeft! Solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!   Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van vloeren, tegels en badkamerrenovaties, zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.    Jouw toekomstig takenpakket als toonzaalverkoper bestaat uit:  Je ontvangt de klanten en achterhaalt hun behoeftes;Je geeft advies over de tegel- of vloerkeuze;Je maakt offertes op;Je verkoopt materiaal;Je haalt orders binnen voor badkamerrenovatie;Je verwerkt vragen van klanten via mail;Je staat in voor de dienst-na-verkoop;Je voorziet de orde en netheid in de winkel;Je maakt de acties zichtbaar in de winkel;Je zorgt dat nieuwe prijzen zichtbaar zijn.
Technics BediendenImmobiliënVoltijdsVast contract

Technisch commercieel bediende

Hasselt, België

Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch commercieel bediende in Hasselt.   Je takenpakket als technisch commercieel bediende bestaat uit:  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten;Je geeft technische productinformatie aan zowel klanten als collega's;Je volgt gemaakte offertes op;Je staat in voor de verwerking van binnenkomende orders;Je neemt contact op met potentiële contact en behoudt contact met bestaande klanten;Je geeft commerciële ondersteuning aan de collega's van de buitendienst;Je voert projecten en ad-hoc taken uit in samenwerking met de Sales Manager.
Technics BediendenElektroVoltijdsVast contract

Calculator

Hasselt

Voor onze klant te Hasselt , gespecialiseerd in ramen en deuren (pvc, alu, hout) , zijn wij op zoek naar een technisch bediende/calculator.    We zijn op zoek naar een ervaren kandidaat die: Technische ondersteuning biedt aan de klanten;Plannen en lastenboeken analyseert;Prijsvragen uitzet bij de leveranciers;Prijscalculaties maakt;Bestellingen verwerkt;Administratieve taken (telefonie, mails, etc.) 
Technics BediendenBouwVoltijdsVast contract

Projectleider in Hasselt

Hasselt, België

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment? Dat is waar jij als projectleider elke dag naar streeft! Solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!   Voor onze klant in Hasselt, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van nutsvoorzieningen, zijn we op zoek naar een projectleider.   Hieronder een greep uit je takenpakket: De dagelijkse werkverdeling en de aansturing van je team;De voorbereiding en organisatie van de werkplanning;De opvolging en de controle van verschillende werven/projecten;De opvolging van werfadministratie en de opmaak van vorderingsstaten;Een vlotte communicatie naar alle betrokken partijen;Je bent het aanspreekpunt voor klanten en personeel. 
Technics BediendenBouwVoltijdsVast contract

Werkvoorbereider in Hasselt

Hasselt

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment? Dat is waar jij als werkvoorbereider elke dag naar streeft! Solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!   Voor onze klant te Hasselt, een gekend bouwbedrijf klasse 8, zijn we voor de HVAC afdeling op zoek naar een werkvoorbereider.   Als werkvoorbereider heb je volgend takenpakket: Ondersteunen van de projectleiders met werkvoorbereiding voor de werven;Maken van calculaties voor de grote projecten;Opmaken van technische fiches;Aankopen van materiaal voor diverse werven;Bestuderen van lastenboeken, plannen en meetstaten en controleren;Offertes opvragen bij leveranciers en onderaannemers;Etc.
Technics BediendenBouwVoltijdsVast contract

Tekenaar stabiliteit

Hasselt, België

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment? Dat is waar jij als tekenaar elke dag naar streeft! Solliciteer vandaag nog via genkbedienden@vivaldistechnics .be of 089 68 05 71!   Voor onze klant, een studiebureau dat zich specialiseert in stabiliteit in bouwprojecten, zijn wij op zoek naar een BIM tekenaar stabiliteit.   Je takenpakket bestaat uit: Als lid van een projectteam draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten van een BIM-model van de draagstructuur;Je kan in de verschillende projectfasen zelfstandig Revit-modellen van nul opzetten, beheren, delen en aanpassen conform de vastgestelde methodiek;Je staat in voor het uittekenen en modelleren van de draagstructuur van een gebouw op basis van de architectuurplannen en de voorbereiding van de ingenieur;Je zorgt voor het uitwerken van gedetailleerde ontwerp- en uitvoeringsplannen en meetstaten;Je neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en kennisdeling;Als lid van een gemotiveerd team geef je mee sturing aan de verdere uitbouw van BIM en zorg je ervoor dat BIM een vanzelfsprekendheid wordt binnen ons bureau. Dit maakt je functie dynamisch en uitdagend;Je werkt nauw samen met de projectingenieurs, alsook met je collega’s en teamleden om in overleg tot een gecoördineerd en kwalitatief resultaat te komen.
Technics BediendenDienstenVoltijdsVast contract

Chauffeur C

Hasselt, België

Voor een firma te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur C met grote ADR (of te behalen via de klant) voor het afleveren van stookolie.   Wat houdt je job in?   Als chauffeur C lever je stookolie bij particuliere en professionele klanten.Je verzorgt enkele administratieve taken zoals het ontvangen van betalingen, invullen van documenten, leverbonnen etc.
InterimEnergieVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Dossierbeheerder - Finance

Hasselt, België

Interesse in deze vacature? Neem contact op met Vivaldis Finance Paal via 013 48 01 87, mail of solliciteer online.Voor een boekhoudkantoor, gelegen te Hasselt, zoeken we een dossierbeheerder.Jouw dag als dossierbeheerder zal er als volgt uitzien: Inboeken van aan-en verkoopfacturenInboeken van bankafschriftenBtw-aangiftesVennootschaps- en personenbelastingCrediteuren- en debiteurenbeheerOpmaak van balansenJaarrekening opmakenCommunicatie met klanten over hun dossierVerslagen opmakenJe bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers van A-Z: dit zijn voornamelijk KMO's
FinanceDienstenVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Bandenmonteur

Kiewitstraat 194, 3500 Hasselt, België

Voor onze klant in Hasselt (Kiewit) zijn we actief op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur in dagdienst. Het bedrijf is actief als garage, bandencentrale, ... .  Ben je nog op zoek naar een job als bandenmonteur? Lees dan snel verder!  Je zal instaan voor:  Zowel in eigen atelier als op een buitendienst actief zijn;Het behelpen van klanten in de buitendienst, regio Limburg (bv: transportfirma's, logistieke bedrijven etc);Monteren en demonteren van banden.
InterimChemieVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Parketplaatser - BOUW

Hasselt, België

Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde parketplaatser.Ben jij de parketplaatser die wij zoeken? Solliciteer nu of bel 011/634816.  Het bedrijf is gespecialiseerd in vloeren, interieur en decoratie.Je zal instaan voor het renoveren en plaatsen van parketvloeren.De werven liggen meestal in regio Limburg.
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Handlanger / Grondwerker - BOUW - Regio Hasselt

HASSELT

Voor onze klant in Hasselt, gespecialiseerd in grondwerken/ funderingstechnieken, zijn we op zoek naar een handlanger / grondwerker.  Zoek jij een leuke job in de bouw? Hou je ervan om buiten te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? 3 x YES? Wij zoeken jou! Solliciteer snel via houthalen@vivaldisconstruct .be of 011 63 48 16!  Als handlanger / grondwerker sta je in voor:  Werken met de schup Rioleringsbuizen plaatsen Op termijn werken met minigraver & opleiding tot (boor)machinist
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode

Schrijnwerker Interieur - BOUW

Hasselt

Voor onze klant in Hasselt, die gespecialiseerd is in volledige interieurbouw en gyprocwerken, zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser. Heb jij een passie voor hout? Heb jij een opleiding hout / schrijnwerkerij gevolgd en ben je op zoek naar een eerste job? Of heb je al een eerste ervaring als schrijnwerker? Solliciteer dan vandaag nog via houthalen@vivaldisconstruct .be of bel naar 011 63 48 16!  Als schrijnwerker-plaatser: Sta je in voor het maken en plaatsen van onder andere keukens, kasten, badkamers,... Je werkt zowel bij particulieren als aan grotere projecten zoals kantoorgebouwen 
ConstructBouwVoltijdsVaste job na geslaagde interimperiode