Iemand telewerkt in een boom

Beroepengids

Expert in jouw werkgebied! 

Ben je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in je carrière? Of ben je nog aan het ontdekken welke job écht bij jou past? Of je nu een startende professional bent of een doorgewinterde expert, een arbeider of een bediende, bij Vivaldis hebben we iets voor iedereen.

We begrijpen dat één maat niet voor iedereen past. Daarom hebben we kantoren die zich specialiseren in verschillende werkgebieden. We zijn er, zoals velen denken, niet alleen voor tijdelijke jobs, maar vooral ook voor diegenen die op zoek zijn naar vaste contracten en een stabiele toekomst.

Onze focus ligt op het ontdekken van jouw unieke vaardigheden en karakter, zodat je kunt uitblinken in de sector die het beste bij jou past. Met ons team van experts en onze uitgebreide ervaring in de arbeidswereld, helpen we jou om een carrière te vinden waar je je écht goed in voelt. Ontdek hieronder alvast de focusgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn!

Collega's picknicken met behulp van heftruck op het werk

Interim

De interimsector is de grootste werkgever in ons land, en dat is goed nieuws voor jou. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, een arbeider of een bediende, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Interimwerk omvat een breed scala aan sectoren en is een slimme zet. Het biedt jou de kans om te ontdekken welke job echt bij je past. Dus, overweeg interimwerk en ontdek nieuwe kansen!

Middagpauze op de werf met de kruiwagens als stoel

Construct

Is er een betere plek om de handen uit de mouwen te steken dan in de frisse buitenlucht? Bij Vivaldis Construct dragen we graag ons (bak)steentje bij aan jouw carrière in de bouw! Zijn inbegrepen: veel afwisseling, een toffe werksfeer en een onbetaalbaar gevoel van voldoening. Geef toe, dat klinkt toch fantastisch? Dankzij onze ervaring fixen wij voor jou een plek waar je skills en karakter perfect tot hun recht komen. Nog snel even die veiligheidshelm opblinken en je bent klaar om aan de slag te gaan!  

Interview gesprek met iemand in een ananaspak

Office

Wat zouden bedrijven zijn zonder een team van toegewijde bedienden? (Het antwoord: niet veel!) Van de boekhouding tot HR en van de klantenservice tot de sales, bedienden zijn een onmisbare schakel in de bedrijfsketting. Ben jij de enthousiaste bediende waar heel wat kmo’s naar op zoek zijn? Dan gaan we samen op zoek naar een perfect match!

Badass tattoo boekhouder "I love excel!"

Finance

Droom jij van kwartaalcijfers en statistieken? En budgetteer jij je boodschappenlijstje, gewoon omdat het kan? Dan ben jij dé werknemer waar veel CEO’s en CFO’S naar op zoek zijn. Dan rest er ons enkel nog de taak om jouw wiskundige brein te matchen met een team waarmee het klikt. Gelukkig hebben wij altijd enkele topwerkgevers in onze database zitten.

Chauffeur in gezellige wagen

Chauffeurs

Medicijnen, groenten en fruit, toeristen, schoolkinderen, machineonderdelen… Wat je ook vervoert, als chauffeur zorg jij ervoor dat jouw vracht veilig en netjes wordt afgeleverd op de bestemming. Rijd je graag dagelijks jouw ronde rond de kerktoren? Of steek je liever wekelijks een andere landsgrens over? Bij Vivaldis Chauffeurs zorgen we ervoor dat jij achter het juiste stuur kruipt.

Rock & roll mechanieker

Technics

In de productiehal, het kloppende hart van het bedrijf, voel jij je helemaal thuis. Als onderhouds- of servicetechnieker zorg jij ervoor dat het hier nooit stil wordt en de machine goed geolied blijft. Want stilstand betekent productiviteitsverlies, leveringen die niet kunnen gebeuren of de planning moet helemaal aangepast worden. Wordt die nachtmerrie toch werkelijkheid en is er een storing? Dan ben jij de reddende engel die je werkgever uit de nood helpt.

Casual businessmen

Technics Bedienden

In de wereld van techniek gebeurt er altijd iets spannends. En ja, al die bedrijven, van bouw tot metaal, rekenen op hun topmedewerkers. Zowel arbeiders als bedienden. Ben jij een technische kracht op zoek naar werk in sectoren zoals bouw, hout, beton, tuinbouw of metaal? Dan zit je bij Vivaldis Technics Bedienden helemaal goed.

Ontdek al jouw mogelijke jobopportuniteiten bij Vivaldis

Ben je op zoek naar een nieuw professioneel avontuur? Klaar om de volgende afslag in je loopbaan te nemen? Onze professionele, ervaren consulenten staan te popelen om jou met jouw zoektocht te helpen.

Toon mij alle jobs!