werknemers van Vivaldis

Joie de Vivaldis

2 medewerkers van Vivaldis, al lachend, leunend tegen elkaar

Joie de Vivaldis: samen zorgen we ervoor dat jouw job je happy place is.

Welkom bij Vivaldis: waar we het leven elke dag bekijken door een knalgele bril. Wij zijn een team dat bruist van energie om al onze doelen te bereiken en smijten ons elke dag met een driedubbele dosis aan enthousiasme. Oneindig trots op ons werk als team en klaar om altijd maar weer die next steps te zetten in onze persoonlijke en professionele groei. Dát is Joie de Vivaldis.

5 medewerkers van Vivaldis bij elkaar

Hoe pas jij in dit kleurrijk plaatje?

👉 Je hebt die joie de vivre en passie voor mensen zowel op de werkvloer als ernaast.
👉 Het leven is voor jou (meestal) een feest maar je hangt ook zelf die mooie slingers op.
👉 Je grijpt kansen met beide handen én een brede glimlach.

Wat doet een uitzendconsulent nu precies?

Ontdek het hier!

Tell me all about it!

Leve het leven, Viv-al-dis!

Bij Vivaldis geloven we in autonomie. Onze aanpak? Die is resultaatgericht. De output is wat telt. Hoe we onze doelen behalen bepalen we zelf, als team.

Onze kantoren zijn een warme plek voor onze uitzendconsulenten waar ieder van ons zich verbonden voelt. Deze verbondenheid geeft ons dat ultieme YES! gevoel. Hoe we dat doen? Bij Vivaldis kijken we verder dan je CV, wij kijken naar de persoon achter het CV. Wat zijn jouw sterktes en hoe kunnen we je hierin laten groeien? Het geeft jou de goesting om de handen uit de mouwen te steken en elke kans met beide handen aan te pakken.

Onze Vivaldianen groeien en bloeien door het uitproberen van nieuwigheden en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Gesterkt door dit vertrouwen en met respect voor elkaars mening lukt het hen ook. Het zal je dan ook zeker niet verwonderen dat er op die manier ijzersterke banden worden gesmeed binnen het team.

De kers op de taart van onze toch al fantastische werksfeer? Onze onvergetelijke after-work events die ons nog dichter bij elkaar brengen. La vie en rose? Zeg maar ‘La Vivaldis en rose’.

3 medewerkers van Vivaldis bij elkaar

Collega’s met ballen!

Kom meteen met onze HR-collega's in contact:

📞 +32 3 361 86 30
📧 recruiting@vivaldisinterim.be

Of klik op hun naam om naar LinkedIn te gaan 😉

SaraMaxineLotte

Ook goesting om te knallen?

Laat je niet misleiden door onze gele bril, want bij Vivaldis staan we met een flinke dosis ambitie en vastberadenheid in het leven. In ons team voelt het alsof we thuis zijn en dat komt omdat wij het voor het zeggen hebben. Wij beslissen waar we ons op focussen, welke tactieken we gebruiken en hoe we ons eindstation bereiken: als team onze doelen overtreffen. We zitten niet met onze duimen te draaien en met onze hoofden in de wolken - we nemen verantwoordelijkheid en marcheren vastberaden door. Wij zijn fier op waar we staan, en ambitieus om door te gaan. Wij zijn collega’s met ballen.

Ontdek onze interne vacatures

Snoepjes, cadeautjes... oh nee, wacht, we hebben het over de voordelen van deze job!

📚 Opleidingstrajecten
💰 Salarispakket/40uren
⛱️ 32 verlofdagen (20 + 12 ADV dagen)
💲 Nettovergoeding
🍽️ Maaltijdcheques €8/dag
🌱 Ecocheques €250/jaar
🤕 Hospitalisatieverzekering

🎄 Eindejaarspremie
🚗 Woon-werkverkeer
📚 Kwalitatieve opleidingen
➕ Aantrekkelijk bonusplan op teamniveau
🤝 Teamcoaching én individuele coaching
🏠 Een kantoor waar jij je thuis voelt
😎 Een topteam dat het leven door een knalgele bril ziet

Hoe draagt Vivaldis bij tot jouw werkgeluk?

Dat weet Naïna jou graag te vertellen. In juni 2017 startte ze bij Vivaldis haar eerste job en groeide ze intussen al uit tot ervaren Teamcaptain bij Vivaldis Interim Kortrijk. Zij vertelt je meer over hoe betrokkenheid binnen Vivaldis centraal staat.

Lees de blog