Wil jij onze nieuwe collega worden?

Vivaldis is geen typisch uitzendbureau. Goesting legt hier het meeste gewicht in de schaal. Competenties krijgen voorrang op cv’s. En mensen zijn belangrijker dan cijfers.

Vraag maar eens rond op ons kantoor. Het is hier leuk werken, al zijn we geen hobbyclub. We hebben een eigen dna en een aparte aanpak. Met veel vrijheid en teamautonomie. Maar je wordt ook goed omringd, zodat je je kan organiseren en weet wat er wordt verwacht.

Match jij met de minst normale werkgever van het land? Kijk dan snel tussen onze vacatures en vind jouw plek.

Hoezo de minst normale werkgever van het land

Jouw inbreng                        

Niet normaal... hoeveel je bij ons van jezelf kan geven. Wie wakker werd met een cool idee mag dat ook écht uitwerken. Job crafting, job design... Noem het zoals je wilt. De inhoud is even mooi als hoe het klinkt.

Inclusiviteit                           

Niet normaal... wat collega’s doen om je hier thuis te doen voelen. Heb je vragen over een paritair comité of stond je op met een badhairday? We zijn er voor je en accepteren je om wie je bent.

Eén team, véél kennis

Niet normaal... hoeveel je van elkaar kan leren. Net daarom zijn enthousiastelingen zonder ervaring hier ook welkom. Dat we allemaal - van consulent tot manager - dezelfde taal spreken, helpt natuurlijk.

Managen zonder managers

Niet normaal... wat voor een vlakke organisatie Vivaldis is. Wat niet wil zeggen dat je niet kan groeien. Stabiliteit en ondersteuning zijn key.

Benieuwd naar hoe je eerste dag bij Vivaldis kan verlopen? 

Monica, Ross, Phoebe & co kennen er alles van: when it isn’t your day, your week, your month or even your year… We’ll be there for you! 🎶 De minst normale werknemer van het land omarmt je sterktes én je zwaktes. Zo maken we er samen het beste van 💪


Niets gevonden?

Maar het kriebelt om bij Vivaldis te komen werken?

Ga dan voor een spontane sollicitatie!