Hard werken, maar minstens zo hard lachen? Dan ben je bij Vivaldis aan het juiste adres. Heb je al serieus wat kilometers op de teller of ben je kakelvers op de arbeidsmarkt? Als jij uit het juiste hout gesneden bent, dan is er bij ons beslist een plekje voor jou.

Vivaldis is geen doorsnee interimbureau. Als je bij ons aan de slag gaat als uitzendconsulent of office manager, dan word je geen deeltje van een grote hiërarchie. Iedereen heeft bij ons evenveel recht van spreken. Heb jij een straf idee? Deel het!

 

Ontdek onze vacatures
werken bij vivaldis interim

Onze vacatures

Uitzendconsulent

Als uitzendconsulent ben jij de Dina Tersago tussen werkzoekenden en bedrijven. Je moet voor die ‘klik’ zorgen door kandidaat-uitzendkrachten te screenen en bij onze klanten - de bedrijven - te achterhalen wat ze zoeken in een werkkracht.

 • Je bent het aansprekingspunt voor sollicitanten en bedrijven.
 • Je volgt de sollicitatiegesprekken op.
 • Je gaat op bezoek bij je klanten om hen beter te leren kennen.
 • Je matcht de kandidaat met de best passende vacature.
Ontdek onze vacatures

Office manager

Office Manager staat bij Vivaldis gelijk aan ‘team captain’, ook wel de Vincent Kompany van het kantoor. Hij/zij draait mee op volle toeren, maar verliest nooit het helikopterzicht uit het oog.

 • Je werkt mee in het matchen van kandidaten en vacatures. Zo help je collega's om de juiste focus te leggen of expertise te delen.
 • Je prospecteert nieuwe klanten.
 • Je zoekt naar opportuniteiten voor je kantoor en de cluster.
 • Je legt bedrijfsbezoeken af om commerciële afspraken vast te leggen.
Ontdek onze vacatures

Commercieel consulent

Als commercieel uitzendconsulent ben jij net zoals je collega uitzendconsulenten verantwoordelijk voor het dagelijks contact met uitzendkrachten en bedrijven. Maar daarbovenop giet jij jouw sales-saus als een volleerde Jeroen Meus.

 • Je prospecteert bij nieuwe klanten én bezoekt op regelmatige basis je huidige klantenportefeuille.
 • Je onderhandelt over de prijzen en contracten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de klantenbinding binnen jouw kantoor.
Ontdek onze vacatures

Waarom werken deze collega's bij Vivaldis?

Geloof je ons niet? Laat hen je overtuigen!

Teamwork - Jonas, uitzendconsulent bij Vivaldis Ieper.

There is no I in team. Hallo cliché! Maar bij Vivaldis nemen we dit serieus. Binnen elk interimkantoor wordt hard samengewerkt, maar ook tussen kantoren heerst geen vijandig sfeertje.

WE HEBBEN EEN TARGET OP TEAMNIVEAU EN NIET OP INDIVIDUEEL NIVEAU. JE HEBT DUS EEN SERIEUZE PORTIE TEAMWORK NODIG OM MET HET HELE TEAM DE DOELSTELLINGEN TE HALEN.

 

Uitzendconsulent Jonas van Vivaldis Ieper

Jonas


 

Autonomie - Marianne, uitzendconsulent bij Vivaldis Construct Lummen.

We gaan ook je handje niet vasthouden, je bent oud en wijs genoeg om zelf de juiste keuzes te maken. Bij Vivaldis krijg je het vertrouwen dat je nodig hebt om zelfstandig te werken.

HET LEUKE BIJ VIVALDIS IS DAT JE ZELF KUNT KIEZEN HOE JE TEAM WERKT OP KANTOOR. HET KAN DUS GOED ZIJN DAT DE MANIER WAAROP BEPAALDE KANTOREN DRAAIEN COMPLEET VAN ELKAAR VERSCHILT. ALS HET GOED WERKT VOOR HET TEAM, DAN KAN ALLES.

 

Coaching, opleidingen én begeleiding - Gaelle, Office Manager bij Vivaldis Waregem.

Coaching, opleidingen en begeleiding, bij ons is het dagelijkse kost. Wil je dus groeien in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Office manager Gaelle van Vivaldis Waregem

Gaelle

HET ONBOARDING TRAJECT IS DE MOEITE. JE KRIJGT ER EEN OPLEIDING OVER ALLES - ECHT ALLES - WAT JE MOET WETEN OM BIJ VIVALDIS AAN DE SLAG TE GAAN. MEDEWERKERS WORDEN ER ERG GOED VOORBEREID.

 

No nonsense bedrijfscultuur - Valérie, uitzendconsulent bij Vivaldis Construct Turnhout.

En vergeet - in alle drukte - ook niet om vooral jezelf te blijven. Dat vinden wij alvast het leukst!

Bij Vivaldis kan je jezelf zijn, je hoeft geen rolletje te spelen. Je bent je eigen persoon en je wordt gewoon aanvaard. Ik ben nog geen enkele dag met tegenzin komen werken, dus ik werk écht graag voor Vivaldis. Dat je hier geen strenge hiërarchie hebt en het management bij de voornaam kunt aanspreken, maakt alles bovendien minder stijf.


Niets gevonden?

Maar kriebelt het om bij Vivaldis te komen werken?

Ga voor een spontane sollicitatie