21 februari 2019

Eerst en vooral zorgt een job in de maritieme sector ervoor dat je elke dag opnieuw deel uitmaakt van een wereldwijd avontuur: je ontdekt stukken van de wereld die je normaal nooit zou zien, waardoor je jezelf best een globetrotter mag noemen! Daarnaast bezorgt de maritieme sector je heel wat jobzekerheid: deze sector is niet onderhevig geweest aan de crisis, waardoor je zeker kan zijn van heel wat stabiliteit en zekerheid op professioneel gebied. Als laatste voordeel, leer je in de maritieme sector ontzettend veel bij – ook dat soort skills waar je normaliter niet zo eenvoudig mee in aanraking komt. Op zoek naar ervaring, iemand?

De top 5 jobs in de maritieme sector

Geïntrigeerd, maar weet je niet wat jobs in de maritieme sector zoal inhouden? Wij vatten het samen in een handige top 5!

 

1. Expediteur

Is organisatie helemaal jouw ding, ben je niet vies van administratie en sta je te trappelen om in te staan voor (inter)nationaal klantencontact? Wel, dan is het misschien tijd om dat organisatorische talent in te zetten voor een job als expediteur export!

2. Transportplanner

Is de logistieke sector al enkele jaren jouw thuishaven, weet jij hoe een goede planning van vrachtwagens en binnenvaartschepen eruitziet en heb jij graag op dagelijkse basis contact met de klant? Perfect! Ontdek dan snel deze vacature voor een Antwerpse teamleader transportplanning!

3. Manifestbediende

Wanneer je een carrière als manifestbediende ambieert, weet je van aanpakken. Je kent alles van maritieme documenten, je kan werken onder druk en je bent bijzonder probleemoplossend ingesteld. Ontdek er gauw alles over!

4. Loketbediende

Ben jij een administratieve duizendpoot met een passie voor planning? Hou jij ervan om zelfstandig én in team te werken en werkt niemand zo nauwkeurig als jij? Dan ben jij misschien de bediende planning en logistiek die Antwerpen nodig heeft!

5. Customer service

De maritieme sector is voornamelijk een sociale sector: een goed klantencontact is hier immers van het grootste belang! Ben jij een topper wanneer het over administratie gaat – maar ben jij ook een held in het verlenen van onberispelijke klantenservice? Dan ben jij misschien de medewerker customer care export waar onze klant naar op zoek is!

Geïnteresseerd?

Ben jij helemaal overtuigd van de maritieme sector en bovendien op zoek naar een administratieve, commerciële of logistieke job? Wil jij graag deel uitmaken van een van de grootste havens van Europa? Aarzel dan zeker niet – en solliciteer eens voor een job als bediende planning en logistiek, expediteur export, manifestbediende, medewerker op de bookingsdesk, transportplanner, dispatcher – traffic controller of medewerker front office/customer service! Wil je hier graag nog wat meer over weten? Aarzel niet om ons te contacteren!