Werknemers van Vivaldis

Werken bij Vivaldis is … overal bij betrokken worden

Geplaatst op 20 maart 2024

Onze Joie de Vivaldis komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dat is het resultaat van een team dat bruist, doelen bereikt en altijd persoonlijk en professioneel wil groeien. Dat kan alleen maar als je nauw betrokken wordt bij je job. Naïna Shaeen, Teamcaptain bij Vivaldis Interim Kortrijk, vertelt wat een betrokken werkgever voor haar betekent én hoe dit bijdraagt aan haar werkgeluk.

Meer dan een uitvoerende job

“In juni 2017 kwam Vivaldis op mijn pad. Het was mijn eerste job”, vertelt Naïna. “En kijk, zeven jaar later zit ik hier nog. Dat betekent wat. Nu ik terugblik, besef ik hoe belangrijk ik het vind om geen puur uitvoerende job te hebben. Maar een werkgever die me overal bij betrekt: taken verdelen, prioriteiten stellen, cijfers bespreken, interne processen verbeteren, tactische acties bespreken …”

Ik vind het belangrijk om te weten waaraan ik heb bijgedragen.

Samen naar iets toewerken 

“Op onze wekelijks kantoormeeting doen we de werkverdeling en bekijken we samen de cijfers. Ik vind het belangrijk om te weten waaraan ik heb bijgedragen. Ook op grotere schaal. Zo mogen we met ons kantoor zelf onze doelstellingen bepalen voor volgend jaar. Dit kantoorplan stellen we dan voor aan de kantoren in onze cluster. En in januari wordt heel Vivaldis uitgenodigd op de jaarlijkse kick-offmeeting. Dan bespreken we wat we het afgelopen jaar bereikt hebben, waar we staan en waar we naartoe willen.”

Een foto van Naina Shaeen

Staan onze neuzen 👃 in dezelfde richting?

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ontdek onze interne vacatures hier

Gehoord worden

“Bij Vivaldis krijg je echt veel vrijheid en vertrouwen om je job zelf in te vullen. Vanaf de eerste dag kreeg ik hiervoor de nodige ondersteuning. Twijfel ik toch aan iets of stoot ik op een probleem? Dan kan ik altijd terecht bij mijn clustercoach voor advies.” 

Geef je feedback vanop de werkvloer, dan wordt er intern ook écht iets mee gedaan.

“Omdat er geluisterd wordt naar onze feedback is de onboarding nu zelfs nog beter en uitgebreider dan vroeger. Dat is trouwens met alles zo: geef je feedback vanop de werkvloer, dan wordt er intern ook écht iets mee gedaan. Zin voor initiatief wordt geapprecieerd en beloond. Er wordt ook regelmatig gepolst of er iets beter kan, bijvoorbeeld in een enquête over werkgeluk. Bij Vivaldis word je gehoord door collega’s, de clustercoach, hr en het hoofdkantoor. Dat voelt heel fijn.”

Ook zin om deel uit te maken van een betrokken team?

Kom werken bij Vivaldis
0