Youssef, fieldcoach bij Vivaldis

Een dag met Youssef, betrokken fieldcoach bij Vivaldis

Geplaatst op 6 mei 2024

Bij Vivaldis ademen we betrokkenheid en is autonomie onze leidraad. Voor Youssef is elke dag een boeiende balans tussen inzet en genieten van kleine geluksmomenten.

"Bij Vivaldis draait alles om betrokkenheid en autonomie," deelt Youssef met een glimlach. "We hebben de vrijheid om onze eigen beslissingen te nemen, zowel op het werk als in ons persoonlijke leven. En dat voelt geweldig."

Zijn flexibele werktijden zijn een troef die Youssef graag benadrukt: "Vier dagen volle inzet en dan een dag thuis met mijn kleine held," vertelt hij. "Het helpt me om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden."

Hoe we dat doen als team? "Elke ochtend starten we met onze 'heartbeat'," legt Youssef uit. "We bespreken niet alleen de taken van de dag, maar delen ook onze strategieën om zoveel mogelijk mensen aan de juiste job of klant te koppelen. Dat is waar betrokkenheid begint."

Voor Youssef draait het niet alleen om het werk; het zijn de gedeelde momenten die zijn dag kleuren: "We delen meer dan alleen werk: we delen grappige en fijne momenten, maar ook uitdagingen," zegt hij. "En dat is voor mij echt de 'joie de Vivaldis', collega’s die elkaar steunen zowel persoonlijk als professioneel."

Met elke ervaring en elk gesprek laat Youssef zien waar Vivaldis voor staat: een bedrijf waar betrokkenheid, autonomie en een vleugje levensvreugde de kern vormen.

Youssef, fieldcoach bij Vivaldis

Klaar om deel uit te maken van ons betrokken team?

Solliciteer nu als uitzendconsulent bij Vivaldis!

Meer info