Elk bedrijf heeft nood aan office profielen. Denk aan marketingfuncties, salesprofielen, finance mensen, customer service medewerkers... Ben jij zo'n profiel en zoek je nog werk? Lees dan snel verder!

Onze bedienden laten de boel draaien

Marketing, sales, finance, customer service… Zonder zou een dienstverlenend bedrijf niet veel voorstellen. Of zonder de bedienden die de boel doen draaien toch. Net omdat elk bedrijf deze afdelingen heeft, is het voor kandidaten cruciaal het juiste bedrijf te kiezen. Niet evident om eentje te kiezen dat écht bij je past, voor the long run dus. Laat dat nu net onze sterkte zijn.

Ik zoek een job als bediende!

De juiste bediende op de juiste bureaustoel

We zeiden het al, elk bedrijf rust op dezelfde pijlers. Een bedrijfscultuur daarentegen is uniek. We zagen al zo veel kmo’s de revue passeren, dat we met gesloten ogen kunnen zeggen welke kandidaat er met veel goesting op welke bureaustoel gaat zitten. Ervaring in de kmo-wereld is dan wel onze troef, het is niet dát waar we naar op zoek zijn als we diep in iemands ogen kijken. Goesting om er iets van te maken, dat wél.

Meer weten over Vivaldis Interim

Office jobs op interimbasis, of toch niet?

Bachelors en masters op interimbasis? Het kan! Al hoeft dat niet perse per week of per maand te zijn. We matchen ook hogeropgeleiden aan vaste jobs en zoeken zelfs jobs op maat voor freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis geeft je het zetje dat je nodig hebt en opent de voor jou gekozen deuren. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van een kop koffie en een goed gesprek.

Ik zit nog met een vraag!