08 december 2022

Vier jij Kerst dit jaar niet thuis, maar in jouw vrachtwagencabine? Met onze tips worden de kerstdagen in je truck extra gezellig. No worries, je hoeft heus niet met een ​​Coca-Cola Christmas Truck rond te rijden.

1. Deco-ho-ho-reer je truck

Kerstverlichting in en aan je truck brengt jou én iedereen die je passeert in die gezellige kerststemming. Een USB-oplaadbaar lichtsnoer met dimfunctie zet de juiste toon.

2. Verwarm je in stijl

Ga jij voor een foute kersttrui of eerder een trendy model? Wat je ook kiest, dit is hét moment van het jaar om ongegeneerd je koffer te vullen met wollige, kleurrijke mode. Trek je naar warmere oorden? Dan is een kerstshirt een prima alternatief.

3. Sock the night away

Ben je netjes geparkeerd en hoef jij je truck niet meer uit? Een leuk paar kerstsloefen houden je voeten warm terwijl je naar het thuisfront videobelt.

4. Smullen tijdens de kerstpauzes

Activeer al je zintuigen, ook je geur en smaak. Vul je thermos met een kerstmelange thee. Trakteer jezelf op chocomelk met slagroom en speculaasjes. Of wat dacht je van een cappuccino met wat kaneel? Héérlijk!

5. Let it snow, let it snow, let it snow

Prachtig, een witte Kerst! Gunnen de weergoden ons geen sneeuwtapijt? Teken met krijtstift dan raamdecoratie in kerstsfeer langs de rand van je ramen. Zo geniet jij dag en nacht van een sneeuwlandschap, gewoon vanuit je cabine.

6. Denk op tijd aan de pakjes

Niets zo leuk als kerstcadeautjes uitpakken op kerstavond. Trek ruim op tijd namen, zodat jij je pakje kan meenemen. Cadeautip: kies iets dat te maken heeft met jouw bestemming en schrijf een kerstkaartje in het Spaans, Duits, Bulgaars … Feliz Navidad!

7. Zing (samen) uit volle borst

Ben je de kerstliedjes op de radio beu? Maak samen met het thuisfront een Spotifylist met kerstthema. Geen fan van Mariah Carey? Hou een après-ski party in je cabine met een reeks schlagers.

Vivaldis wenst je een fijne Kerst en een veilige reis! 

Al eens een job als chauffeur overwogen? 🚛🚕

Bekijk onze vacatures voor chauffeurs en contacteer Vivaldis Chauffeurs.