"Werk is wat we er samen van maken."

Bij Vivaldis kiezen we bewust voor vrij kleine kantoren met kleinere teams.

Dat maakt ons net groter: onze consulenten in de kantoren zijn multidisciplinair en het hele team is op de hoogte van alles en dit bewijzen we elke dag weer door bv. maar met één e-mailadres per kantoor te werken. Handig, zo kan jouw vraag ook meteen behandeld en beantwoord worden. Bij Vivaldis nemen we onze verantwoordelijkheid.  We verstoppen ons niet achter collega’s of excuses. We laten niet aan anderen over wat we zelf kunnen doen. Fouten maken is minder erg dan niets doen, hier leren we trouwens uit. Daarom oordelen we niet snel over iemand anders: we doen er liever alles aan om te helpen.

Bij Vivaldis doen we de dingen dus duidelijk op onze eigen manier. We delen daarbij niet enkel ons enthousiasme, we delen ook onze kennis en ervaringen om deze nóg beter voor jou te kunnen inzetten. Als je je dus bij één van onze consulenten aanmeldt, dan weten meteen ook de collega’s uit de regio hoe ze jou kunnen helpen en gaan we met z’n allen voor jou aan de slag.

Een interview of een samenwerkingsgesprek? 

Een gesprek met een bedrijf een kandidaat of een uitzendkracht, eigenlijk is er geen verschil. We zijn immers altijd wie we zijn: open, meedenkend, respectvol én persoonlijk.  Want een kandidaat leer je niet kennen via een vooraf uitgestippelde vragenlijst waar je doorloopt tijdens een interview.  Nee, je leert iemand pas écht kennen door een gesprek.  Door de juiste vragen te stellen, te luisteren en in te spelen op de dingen die voor jou belangrijk zijn kunnen we je nadien alleen maar beter helpen.

Interim, of toch niet?

Talent op de werkvloer via interim? Het kan!  Al hoeft dat niet perse per week of per maand te zijn. We matchen ook hogeropgeleiden aan vaste jobs en zoeken zelfs jobs op maat voor freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis geeft je het zetje dat je nodig hebt en opent de voor jou gekozen deuren. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van een kop koffie en een goed gesprek.

Focusgebieden

Office

Je wilt aan de slag als bediende en verwacht gerichte hulp in je zoektocht naar een passende job.

Waarom zou je bij een Vivalis Office Kantoor aankloppen?

Marketing, sales, finance, customer service… Zonder zou een dienstverlenend bedrijf niet veel voorstellen. Of zonder de bedienden die de boel doen draaien toch. Net omdat elk bedrijf deze afdelingen heeft, is het voor kandidaten cruciaal het juiste bedrijf te kiezen. Niet evident om eentje te kiezen dat écht bij je past, voor the long run dus. Laat dat nu net onze sterkte zijn.

Elk bedrijf mag dan op dezelfde pijlers rusten, een bedrijfscultuur daarentegen is uniek. We zagen al zo veel kmo’s de revue passeren, dat we met gesloten ogen kunnen zeggen welke kandidaat er met veel goesting op welke bureaustoel gaat zitten. Ervaring in de kmo-wereld is dan wel onze troef, het is niet dát waar we naar op zoek zijn als we diep in iemands ogen kijken. Goesting om er iets van te maken, dat wél.

Construct

Je wil aan de slag als arbeider in de bouw en verwacht gerichte hulp in je zoektocht naar een passende job? 

Waarom zou je bij een Vivaldis Construct kantoor aankloppen?

Omdat we al even mee gaan in de construct wereld. Toch al meer dan 10 jaar. De bouwsector heeft dus geen geheimen voor ons. We weten precies welke eigenschappen en technische skills voor welke job nodig zijn en kennen de uitdagingen van kelder tot nok op ons duimpje. En misschien nog wel het belangrijkste: we hebben niet allen het juiste netwerk maar ook een goede neus voor jobopportuniteiten in de bouwsector.

Vanuit deze ervaring hebben we ook geleerd om voldoende aandacht te besteden aan veilgheid. Onder het motto ‘Safety first’ draagt Vivaldis bij tot de vorming van kandidaten of het hernieuwen van VCA’s en ja, zelfs opvolging op de werf.

Maritime & Logistics

Je wil aan de slag als bediende in de maritieme of logistieke sector en verwacht gerichte hulp in je zoektocht naar een passende job. 

Waarom zou je bij een Vivaldis Maritime & Logistics kantoor aankloppen?

Schoenen uit China, appelsienen uit Marokko en superfoods uit Guatemala… Goederen reizen de hele wereld af en dat doen ze niet op zichzelf. De maritieme en logistieke sector rekent hiervoor op eigenwijze werknemers met een talenknobbel, die houden van een uitdaging en zijn gebeten door shipping en transport. Mét ervaring, als het even kan. 

Net als jij ademen wij zeelucht, tellen we containers bij het slapengaan en weten we dat expeditie niets met een tv-programma te maken heeft. We kennen de shippingsector van A tot Z en voelen het dan ook in onze kleine teen wanneer de puzzel past. Dat we al sinds 1991 meegaan in de haven van Antwerpen heeft daar vast iets mee te maken. Een intensieve Portilog-opleiding en de juiste tools vulden dat ijzersterke netwerk nog aan.Recente blog posts