De bouwsector blijft belangrijk binnen onze economie. Al deze bouwbedrijven rekenen op hun werknemers. Zowel op hun arbeiders als hun bedienden. Ben jij een bediende en zoek je nog werk in de bouwsector? Dan ben je bij Vivaldis Interim aan het juiste adres. Lees snel verder!

Werken in de bouwsector, alleen maar voordelen!

Bouwplannen worden complexer, milieuvoorschriften strenger en technieken nog straffer. De nood aan knappe koppen met ruimtelijk inzicht en interesse in de nieuwste technologieën blijft dus hoog. Geen wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om die felbegeerde toptalenten op te sporen. Gelukkig is net dát onze core business. 

Wil jij graag werken in de steeds vernieuwende bouwsector?

Ik zoek nog een job als bediende in de bouw!

Jouw partner in de bouwsector

We gaan al even mee in de construct wereld. Zo'n 10 jaar om exact te zijn! De bouwsector heeft dus geen geheimen meer voor ons. Daarmee bedoelen we onze consulenten, want net zij halen er altijd de topkandidaten uit. En juist voor die redenen, besloten wij voor u een nieuwe specialiteit te lanceren.

Meer weten over Vivaldis Interim?

Werken in de bouw op interimbasis, of toch niet?

Op zoek naar jobs in de bouwsector op interimbasis? Het kan! En het hoeft niet perse per week of per maand te zijn. We matchen allerlei bouwbedienden aan vaste jobs. Of je nu nood hebt aan korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Construct Bedienden geeft je de geschikte vacatures.  

Ik heb nog een vraag