De technische sector blijft belangrijk binnen onze economie. Al deze bedrijven rekenen op hun werknemers. Zowel op hun arbeiders als hun bedienden. Ben jij een technische bediende en zoek je nog werk in één van deze sectoren: bouw, hout, beton, tuinbouw, metaal? Dan ben je bij Vivaldis Technics Bedienden aan het juiste adres. Lees snel verder!

Werken in de technische sector, altijd interessant

Bouwplannen worden complexer, milieuvoorschriften strenger en technieken nog straffer. De nood aan knappe koppen met ruimtelijk inzicht en interesse in de nieuwste technologieën blijft dus hoog. Geen wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om die felbegeerde toptalenten op te sporen. Gelukkig is net dát onze core business. 

Wil jij graag werken in de steeds vernieuwende technische sector?

Ik zoek nog een job als technisch bediende!

Jouw partner in de verschillende sectoren

We gaan al even mee in de Belgische arbeidsmarkt. Reeds meer dan 30 jaar! Deze gespecialiseerde sectoren hebben dus geen geheimen meer voor ons. Daarmee bedoelen we onze consulenten, want net zij halen er altijd de topkandidaten uit. En juist voor die redenen, besloten wij voor u een nieuwe specialiteit te lanceren.

Meer weten over Vivaldis Interim?

Werken als technisch bediende, tijdelijk of vast?

Op zoek naar een technische job op interimbasis? Het kan! En het hoeft niet perse per week of per maand te zijn. We matchen allerlei technische bedienden aan vaste jobs. Of je nu nood hebt aan korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Technics Bedienden geeft je de geschikte vacatures.  

Ik heb nog een vraag