Held van de productiehal

In de productiehal, het kloppende hart van het bedrijf, voel jij je helemaal thuis. Als onderhouds- of servicetechnieker zorg jij ervoor dat het hier nooit stil wordt en de machine goed geolied blijft. Want stilstand betekent productiviteitsverlies, leveringen die niet kunnen gebeuren of de planning moet helemaal aangepast worden. Wordt die nachtmerrie toch werkelijkheid en is er een storing? Dan ben jij de reddende engel die je werkgever uit de nood helpt.

Waarom Vivaldis?

Vivaldis gaat al even mee, sinds 1991 om precies te zijn. Van dag één hielpen wij technici aan een leuke job.  Daarom weten wij ook waar de beste werkgevers zitten. Hier hebben we zelfs een aparte niche voor opgericht, Vivaldis Technics. Wij kennen dus als geen ander de jobinhoud, vaardigheden en loonsverwachtingen van een felbegeerde technieker zoals jij.

Tijdelijk of voor altijd?

Werk jij graag als onderhoudstechnieker of servicetechnieker op interimbasis? Dat kan. Mik jij eerder op een forever jobmatch? Dat kan ook! Zelfs zelfstandigen die meer zekerheid en perspectief willen, helpen we aan opdrachten. Korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Technics gaat voor je op zoek naar het geknipte contract.