Administratie en financiën, het is niet voor iedereen weggelegd, maar wel elk bedrijf heeft deze profielen nodig. Heb jij het profiel van een boekhouder, administratieve medewerker, accountant…etc.? Dan zoeken wij jou! Samen vinden we jouw droomjob!

Jouw droomjob in Finance

Droom jij van kwartaalcijfers en statistieken? En budgetteer jij je boodschappenlijstje, gewoon omdat het kan? Dan ben jij dé werknemer waar veel CEO’s en CFO’S naar op zoek zijn. Dan rest er ons enkel nog de taak om jouw wiskundige brein te matchen met een team waarmee het klikt. Gelukkig hebben wij altijd enkele topwerkgevers in onze database zitten.

Ik zoek nog een financiële job!

Jouw partner binnen Finance

Al sinds 1991 zitten we in de hoofden van de knapste rekenkoppen op financiële afdelingen in allerlei sectoren. Hun jobinhoud, vaardigheden en loonsverwachtingen kennen we ondertussen als onze broekzak. En we weten ook exact welke bedrijven jou het meeste te bieden hebben op vlak van loon, bedrijfscultuur én toekomstperspectief.

Meer weten over Vivaldis Interim

Contracten op maat voor jouw werk in finance

Werk jij graag als accountant, analist, credit controller of dossierbeheerder op interimbasis? Dat kan. Mik jij eerder op een forever jobmatch? Dat kan ook! Zelfs freelancers die meer zekerheid en perspectief willen, helpen we aan opdrachten. Korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Finance gaat voor je op zoek naar het geknipte contract.

Ik heb nog een vraag!