Waarom Construct Bedienden

Bouwplannen worden complexer, milieuvoorschriften strenger en technieken nog straffer. De nood aan knappe koppen met ruimtelijk inzicht en interesse in de nieuwste technologieën blijft dus hoog. Geen wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om die felbegeerde toptalenten op te sporen. Gelukkig is net dát onze core business.

Waarom Vivaldis?

We gaan al even mee in de construct wereld. Zo'n 10 jaar om exact te zijn! Dit wilt zeggen dat de bouwsector geen geheimen heeft voor ons. Daarmee bedoelen we onze consulenten, want net zij halen er altijd de topkandidaten uit. En juist voor die redenen, besloten wij voor u een nieuwe specialiteit te lanceren.

Interim, of toch niet?

Op zoek naar Bachelors, Masters of iemand met rotten ervaring op interimbasis? Het kan! En het hoeft dat niet perse per week of per maand te zijn. We matchen allerlei bouwbedienden aan uw vaste jobs. Of je nu nood hebt aan een werkkracht voor korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Genk Construct Bedienden geeft je de geschikte maar bovenal gemotiveerde profielen.