Van vrachtwagenchauffeurs naar koeriers naar buschauffeurs… De term chauffeur is breed en heel wat bedrijven zijn op zoek naar chauffeurs. Ben jij chauffeur en op zoek naar werk? Dan ben je bij Vivaldis Interim aan het juiste adres. Samen zoeken we de perfecte werkgever voor jou!

Chauffeurs van alle soorten

Wil jij graag een job waar je dagelijks kan rijden? Op Belgische wegen of toch liever in het buitenland? Geen enkel probleem, bij Vivaldis Chauffeurs ben je aan het juiste adres! Wij bieden heel wat mogelijkheden voor chauffeurs en dit niet alleen voor vrachtwagenbestuurders, maar ook voor taxichauffeurs, buschauffeurs en koeriers.

Ik zoek nog een job als chauffeur!

Vind je droomjob bij Vivaldis Chauffeurs

Al sinds 1991 helpen onze consulenten mensen naar een job op vier of meer wielen. Doorheen de jaren leerden wij naast de klanten ook de sector beter kennen. Aangezien dit een brede en interessante piste is, besloten wij om ons te specialiseren en een nieuwe niche te lanceren: Vivaldis Chauffeurs. Zo krijg jij de beste begeleiding bij het vinden van jouw droomjob!

Meer weten over Vivaldis Interim?

Rondrijden als chauffeur op interimbasis, of niet?

Wil jij graag als chauffeur aan de slag op interimbasis? Dat is mogelijk. Ga je toch liever voor een schot in de roos? Dat kan ook! Korte, lange of vaste opdrachten, Vivaldis Chauffeurs gaat voor je op zoek naar het geknipte contract.

Ik heb nog een vraag!