Iemand die lacht naar zijn smartphone

Charlotte, jouw digitale assistent

Charlotte, votre assistante virtuelle
Meet Charlotte

Maak kennis met Charlotte, jouw digitale assistent

We stellen graag iemand aan je voor: Charlotte, de nieuwe AI-buddy van Vivaldis. Ze kan jou helpen met al je vragen, met het zoeken naar jouw ideale job of met solliciteren. Weet wel: Charlotte is een AI chatbot en kan fouten maken. Charlottes antwoorden vertegenwoordigen niet de mening van Vivaldis.

Hoe kan Charlotte mij helpen?

Charlotte helpt je bij het vinden van passende banen. Ze leidt zoekparameters af uit je antwoorden en stelt aanvullende vragen om de zoekopdracht te verfijnen.

Met welke informatie houdt Charlotte rekening?

Charlotte is een geavanceerde AI die met veel meer details en voorkeuren rekening houdt dan een standaard zoekopdracht. Geef je bijvoorbeeld aan dat je in een winkel wilt werken, en specifiek in een fietsenwinkel? Dan focust Charlotte zich op functies binnen fietsenwinkels.

Is Charlotte altijd correct in haar suggesties en antwoorden?

Nee, Charlotte is een AI en, net als elk systeem, kan ze fouten maken. We raden je aan de door haar gegeven suggesties kritisch te bekijken en altijd je gezond verstand te gebruiken.

Iemand die bezig is op een smartphone

Hoe gaat Charlotte om met mijn persoonlijke gegevens?

Charlotte slaagt gesprekken op voor toekomstige analyse en verbeteringen. Echter, de gesprekken worden niet aan jouw Vivaldis profiel gekoppeld en blijven dus anoniem.

In welke talen kan ik met Charlotte communiceren?

Op dit moment is Charlotte het sterkst in Nederlands, maar we werken aan de integratie van meer talen in de toekomst.

Wat moet ik doen als ik een fout of onjuiste suggestie van Charlotte opmerk?

We waarderen feedback van onze gebruikers. Als je een fout opmerkt, laat het ons dan weten via een mail naar marketing@vivaldisinterim.be, zodat we Charlotte kunnen verbeteren.

Let's get this chat party started! 🎉

Ontdek zelf hoe het werkt.

Chat met Charlotte