Jobs

Jobs

12 Jobs found

Kok daguren slagerij

Deinze, België

Voor een Slagerij te Nevele gaan we op zoek naar een ervaren kok! Je staat in voor de warme en koude keuken!   Gerechten bereidenSalades maken/afwerkenGroenten kuisenDagschotels maken/inpakkenVlees bewerkenTapasplanken, Apero, desserts,....Met jouw originele insteek slaag je erin om innovatie in de keuken te steken en zorg je voor vernieuwende gerechtenSamen met je collega-kok kies je gerechten uit voor de komende periodes en ook voor in de folder    
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Kok

Oudenaarde, België

Ben jij een gepassioneerde kok met flair voor showcooking? Voor een dynamisch restaurant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulpkok om ons team te versterken. Jouw takenpakket als kok omvat; Je staat aan de vleesgrill en zorgt voor de perfecte bereiding van heerlijke gerechten.In de zaal ben jij de showsteller van de avond en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.Als de blikvanger van het restaurant, is een verzorgd voorkomen essentieel.Je werkt hygiënisch en volgt de richtlijnen omtrent voedselveiligheid.Je hebt de bereidheid om te werken met varkensvlees, en je bent flexibel in het uitvoeren van verschillende kooktechnieken.
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Didn't find what you're looking for?

Go for a spontaneous application!
Apply spontaneously

Chefkok aan zee

KNOKKE-HEIST

  Bij deze slagerij in Knokke-Heist merken we een steeds groeiende vraag van onze klanten naar kwaliteitsvolle, huisbereide gerechten. Om aan deze vraag te voldoen en ons team te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren Chefkok.   Als Chefkok ben jij het kloppend hart van onze keuken: Je bent eindverantwoordelijk voor de bereiding van onze gerechten, met een focus op onze kwalitatieve vleeswaren.Je leidt het keukenteam, werkt zelfstandig en zorgt voor een vlekkeloze naleving van de voedselveiligheids- en hygiënevoorschriften.Je garandeert de constante, hoge kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Cuisinier - Service Traiteur

Héron, Belgique

Cuisinier - Service Traiteur (h,f,x) Tu es Cuisinier - Service Traiteur (H/F/X) et souhaite mettre à profit toutes tes compétences pour l'un de nos clients situé dans la région de Namur ? Ce job est fait pour toi ! Tes tâches : Effectuer les recettes dans l'ensemble des préparationsS'occuper de la production des préparations et de leur mise en place (cuissons, accompagnements, expédition) ;Vérifier les commandes auprès des fournisseursS'occuper de la constitution des équipes (choix des permanents, recrutement des extras)Préparer la gestion du matériel nécessaireFaire la rédaction d'un rétroplanning et d'une stratégie d'organisation pour le jour J.Veiller au bon déroulement du service (livraison ou service sur place).Etre l'interlocuteur privilégié des clients lors de l'event  
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Kok - Productie

WERVIK

Voor onze klant in Wervik, zoeken wij momenteel een Kok - productiemedewerker. Je werkt in de productieafdeling van het bedrijf en staat in voor het maken van: Bereide gerechtenSauzenVleesgerechtenVisgerechtenPasta's...    
InterimReal estateFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Chef-Kok

Malle, België

Voor een sushi-zaak in Malle zijn wij op zoek naar een ervaren chef-kok met interesse in de Aziatische keuken. 👩‍🍳   💪 Wat zullen jouw taken zijn?  Als kok sta je in voor het bereiden van de gerechten. Onder andere van sushi, pad thai, yakisoba ... 🍱Je pakt de bestellingen in.Je controleert de voedingsmiddelen op versheid.Je superviseert de bereiding van de gerechten. 👀Je stelt een planning op voor het keukenpersoneel.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Chef.fe cuisinier.e

Amay, Belgique

📌 Description du poste : Nous recherchons un Chef de cuisine talentueux et passionné, spécialisé en viandes et pâtes, pour prendre les rênes de la cuisine d’un restaurant gastronomique de cuisine française situé à Amay. Vous serez responsable de la gestion de la cuisine, de l’élaboration des menus et du respect des standards de qualité de l’établissement. 🎯 Vos missions : 🔹 Gestion de la cuisine et élaboration des plats : Concevoir et proposer des recettes raffinées autour des viandes et des pâtes, en respectant les tendances gastronomiques.Maîtriser les techniques de cuisson et de préparation des viandes (maturation, cuisson basse température, grillades, etc.).Confectionner des pâtes fraîches et sauces maison avec des associations originales. 🔹 Organisation et management de l'équipe : Gérer et encadrer l’équipe en cuisine (second, commis, plongeurs).Assurer la formation et le perfectionnement des membres de l’équipe.Répartir les tâches et veiller au respect des délais et des standards de l’établissement. 🔹 Gestion des matières premières et des stocks : Superviser les commandes et la gestion des stocks avec rigueur.Sélectionner des produits frais et de qualité, en favorisant les producteurs locaux.Gérer la réception et la conservation des marchandises dans le respect des normes HACCP. 🔹 Respect des normes d’hygiène et de sécurité : Contrôler l’entretien et la propreté de la cuisine et du matériel.Veiller à la traçabilité des produits et à la bonne gestion des DLC.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Chef kok

Schilde

Voor een klant van ons, een restaurant met feestzaal in Schilde, zijn wij dringend op zoek naar een ervaren kok. Heb jij reeds ervaring in het leiden van een keuken en een keukenteam? Ben je op korte termijn beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging – tijdelijk of vast? Lees dan zeker verder!   💪 Wat ga je doen? Je stuurt het keukenteam aan, waakt over de kwaliteit en presentatie van de gerechten en werkt actief mee tijdens de service.Je kookt hoofdzakelijk binnen de Franse/Belgische keuken en bent inzetbaar op piekmomenten, met focus op het weekend.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Kok / keukenhulp

Kasterlee Tielen

Voor een brasserie in Tielen, zijn we op zoek naar een Kok / Keukenhulp met mogelijkheid om te overnachten. Je zal instaan voor de volgende taken: Voorbereiden en koken van Belgische/Franse keukengerechten;Beheren van de keukenvoorraden;Naleven van HACCP-richtlijnen om de hoogste hygiëne normen te garanderen;Taken van A-Z.
InterimLeisureFull-timeFlexijob

Cuisinier

ROCHEFORT

🍽️ Cuisinier (h-f-x) Pour un charmant établissement situé dans la région d'Han-sur-Lesse, Vivaldis est à la recherche d'un cuisinier. Vos responsabilités? Vous travaillez en collaboration avec le personnel de cuisine;Vous suivez le menu, vous réalisez le dressage;Vous adaptez les quantités selon le nombre de couverts.
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Cuisinier/e - Chef(fe) de partie

Gembloux, Belgique

Tu es Chef de partie (H/F/X) et souhaite mettre à profit tout ton savoir culinaire pour l'un de nos clients situé dans la région de Namur ? Ce job est fait pour toi !Tes tâches : Remplacer le Chef cuisinier en cas de besoin ;Réaliser la mise en place et la préparation des aliments avant le service ;Préparer, achever les plats pendant le service et assurer l’approvisionnement des plats pendant le service (de son domaine) ;Disposer et garnir les aliments sur assiettes ou plats ;Aider les collègues durant les périodes de pointe ;Donner des instructions au commis de cuisine et superviser les occupations au sein de sa partie ;Contrôler le stock de sa partie et transmettre les commandes au sous-chef ou chef de cuisine ;Contrôler la qualité et la fraîcheur des produits ;Débarrasser son département après le service et nettoyer le lieu et les instruments de travail ;Participer aux concertations de travail avec ses collègues et chef(s) ;Faire des suggestions en matière de nouvelles préparations, plats ou présentations ;Respecter des règles d’hygiène (HACCP) pour sa partie ;
InterimLeisureFull-timeTemporary, with option of permanent contract

Kok

GISTEL

Ben jij onze chefkok die we zoeken? Houd je van werken met hoogwaardige, ambachtelijke producten en heb je een oog voor detail en presentatie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!   Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van een breed assortiment aan koude en warme gerechten, salades, soepen en dagschotelsJe ontwikkelt nieuwe seizoensgebonden recepten die onze klanten zullen watertanden  
InterimNutritionFull-timeTemporary, with option of permanent contract
Charlotte
Charlotte
Need help searching? Ask Charlotte, your digital assistant.
Need help finding your ideal job?
Chat with me and we'll figure it out together.

Subscribe to our newsletter

You'll receive great job offers, and you can unsubscribe anytime with one click!