Op zoek naar de geknipte werknemer voor jouw bedrijf?

Uitzendkrachten brengen een rugzak vol ervaring mee telkens ze aan een nieuwe uitdaging beginnen.

Zij bieden het perfecte antwoord op je zoektocht naar specifieke medewerkers die tijdens een korte of langere periode meteen kunnen meedraaien in jouw bedrijf.

Uitzendkrachten zijn wat je ervan maakt

Jij wil het beste voor jouw bedrijf. Dat treft, wij ook! Vivaldis zoekt voor jou de uitzendkracht die 100% bij je bedrijf past.

Onze recruiters gaan pas tevreden slapen als zowel jij als die nieuwe medewerker gelukkig zijn. Jouw rol als werkgever is hierin niet te onderschatten. Work your magic. Hoe?

Neem je tijdelijke werknemers meteen op in het team, beschouw ze als volwaardige collega’s. Een betrokken werknemer is trotser en zal zich smijten om resultaten te scoren voor jouw bedrijf. Met kwaliteit en minder verloop als resultaat. Win-win!  

Versterk mijn team
op zoek naar werknemers

Onze drie beloftes

‘Een persoonlijke band met onze klanten, dat is onze sterkte.’ Je hebt het ongetwijfeld al vaker gehoord in je zoektocht naar een geknipt interimkantoor. Alvast geen loze woorden van onze kant, maar drie duidelijke beloftes die onze unieke aanpak onderstrepen

1. Recruiters voorop

Geen sales team dat het eerste contact legt met jou of je bedrijf. Onze recruiters trekken zelf op pad en vermijden op die manier dat er essentiële informatie verloren raakt.


2. Altijd op de hoogte

De teams in onze kantoren tellen maximum drie leden, zij houden elkaar steeds op de hoogte van de lopende projecten. Jouw dossier wordt dus altijd opgevolgd door een recruiter die van wanten weet.

3. Geen hokjesdenkers

De kantoren vormen een regionaal netwerk en delen de profielen/aanvragen onderling. Geen geknipte loodgieter of expediteur beschikbaar in jouw kantoor? No problemo, de buren van een nabij gelegen kantoor kunnen je zeker helpen.


uitzendkrachten via Vivaldis Interim
Ik werk graag met Vivaldis Interim omwille van de korte opvolging en feedback die we systematisch krijgen bij het stellen van een vraag. Het persoonlijke contact met eenzelfde team sinds jaren, maakt dat het kantoor onze profielen door en door kent.
Anita VdW, spontane en dynamische Management Assistant bij Indaver

“Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke benadering. Geen eerste contact met een sales profiel die mooie praatjes verkoopt, maar een recruiter die meteen tot de kern van de zaak komt en de focus op de mensen legt.” - Wouter 

Maak een afspraak

Zoek een kantoor

vind werknemers met vivaldis interim

Ons constructief partnership met Vivaldis wordt vooral gekenmerkt door het positieve contact met de consulenten en de snelle respons van het kantoor. Vriendelijkheid en wederzijds begrip zijn eveneens 2 kenmerkende eigenschappen in onze professionele relatie.
Theo D., joviale, no-nonsense Bestuurder bij WEBA Deinze


De no-nonsense en flexibele aanpak van het Vivaldis team zorgt steeds voor een snelle en kwalitatieve service. Zij ontzorgen ons om goede medewerkers te vinden, net zoals onze missie naar de klanten luidt: wij nemen uw bouwzorgen over.
Ingrid S. , oprechte en enthousiaste Business Partner bij Mathieu Gijbels