Thank God it’s Monday

Is #TGIF je favoriete hashtag en leef je van weekend naar weekend? Dan klik je beter nu al op het kruisje bovenaan je scherm. Want een echte Vivaldis’er staat ook op weekdagen met veel goesting op, kijkt meer naar opportuniteiten dan naar de klok en wil vooral voor zoveel mogelijk mensen hét verschil maken. Vivaldis, da's het vrijdagavondgevoel op een maandagochtend! #TGIM


Waar je terecht komt

Werk is wat je er van maakt, dat mag je vrij serieus nemen. Vivaldis gelooft immers niet in één CEO, maar in 180 co-leiders. Daarvoor krijg je een groot speelveld. Mispak je niet aan de kleine kantoren en kleine teams waarvoor we bewust kozen. Want het is net dat wat ons groots maakt, door onze krachten te bundelen voor we op talentenjacht gaan.


Iedereen die het Vivaldis-pad kruist, loopt de rest van de dag op wolkjes. Zo werkt dat nu eenmaal als je van je passie je beroep maakt.


Hoe je een jobdate fixt

Denk je de Vivaldis way of thinking te hebben, maar heb je geen ervaring? Prima, dan staat de deur naar onze training wagenwijd open. Na een intensieve 11-daagse opleiding en minstens dubbel zoveel stagedagen weet jij welke naald in welke hooiberg te vinden is én hoe je ze eruit haalt. Sounds great? Waar wacht je dan nog op!

Maak van mij een échte vivaldis’er

Bij ons geen solitaire jagers. Wel één wolfpack dat de krachten bundelt om op talentenjacht te gaan.