Als uitzendconsulent ben jij de Dina Tersago tussen werkzoekenden en bedrijven. Je moet voor die ‘klik’ zorgen door kandidaat-uitzendkrachten te screenen en bij onze klanten - de bedrijven - te achterhalen wat ze zoeken in een werkkracht.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je bent het aansprekingspunt voor sollicitanten en bedrijven.
  • Je volgt de sollicitatiegesprekken op.
  • Je gaat op bezoek bij je klanten om hen beter te leren kennen.
  • Je matcht de kandidaat met de best passende vacature.
Ontdek onze vacatures

Waarom bij Vivaldis?

Hard werken, maar minstens zo hard lachen? Dan ben je bij Vivaldis aan het juiste adres. Heb je al serieus wat kilometers op de teller of ben je kakelvers op de arbeidsmarkt? Als jij uit het juiste hout gesneden bent, dan is er bij ons beslist een plekje voor jou.

Vivaldis is geen doorsnee interimkantoor. Als je bij ons aan de slag gaat als uitzendconsulent of office manager, dan word je geen deeltje van een grote hiërarchie. Iedereen heeft bij ons evenveel recht van spreken. Heb jij een straf idee? Deel het!


Waarom werken deze collega's bij Vivaldis?

Geloof je ons niet? Laat hen je overtuigen!

Teamwork - Jonas, uitzendconsulent bij Vivaldis Ieper.

There is no I in team. Hallo cliché! Maar bij Vivaldis nemen we dit serieus. Binnen elk kantoor wordt hard samengewerkt, maar ook tussen kantoren heerst geen vijandig sfeertje.

WE HEBBEN EEN TARGET OP TEAMNIVEAU EN NIET OP INDIVIDUEEL NIVEAU. JE HEBT DUS EEN SERIEUZE PORTIE TEAMWORK NODIG OM MET HET HELE TEAM DE DOELSTELLINGEN TE HALEN.

 

Jonas

Jonas


 

Autonomie - Marianne, uitzendconsulent bij Vivaldis Construct Lumen.

We gaan ook je handje niet vasthouden, je bent oud en wijs genoeg om zelf de juiste keuzes te maken. Bij Vivaldis krijg je het vertrouwen dat je nodig hebt om zelfstandig te werken.

HET LEUKE BIJ VIVALDIS IS DAT JE ZELF KUNT KIEZEN HOE JE TEAM WERKT OP KANTOOR. HET KAN DUS GOED ZIJN DAT DE MANIER WAAROP BEPAALDE KANTOREN DRAAIEN COMPLEET VAN ELKAAR VERSCHILT. ALS HET GOED WERKT VOOR HET TEAM, DAN KAN ALLES.

 

No nonsense bedrijfscultuur - Valérie, uitzendconsulent bij Vivaldis Construct Turnhout.

En vergeet - in alle drukte - ook niet om vooral jezelf te blijven. Dat vinden wij alvast het leukst!

Bij Vivaldis kan je jezelf zijn, je hoeft geen rolletje te spelen. Je bent je eigen persoon en je wordt gewoon aanvaard. Ik ben nog geen enkele dag met tegenzin komen werken, dus ik werk écht graag voor Vivaldis. Dat je hier geen strenge hiërarchie hebt en het management bij de voornaam kunt aanspreken, maakt alles bovendien minder stijf.


Niets gevonden?

Maar kriebelt het om bij Vivaldis te komen werken?

Ga voor een spontane sollicitatie