Brief aan onze zilveren Pieter Timmers

Beste Pieter,

YOU DID IT!!
Zilver in Rio . . . Wat een knappe prestatie kerel!!

Zoals je weet, hadden wij er van bij het begin alle vertrouwen in dat je ging knallen in Rio! Met jouw talent, arbeidslust en doorzettingsvermogen én onder het waakzame oog en de goede zorgen van Ronald en Elle kon dat niet mislopen! We voorspelden je een medaille, maar waren ook heel fier geweest moest je ergens tussen plaats 5 en 8 geëindigd zijn. De wereldtop in het zwemmen ligt immers heel dicht bij elkaar.

Het werd een medaille, maar niet de kleur die wij hadden gedacht. Je deed verdorie nog beter en knalde gewoon naar het zilver in het koninginnennummer, de 100m vrije slag. Een uitzonderlijke prestatie, exact 20 jaar na de vorige medaille van een Belgische zwemmer of zwemster, het goud van Frederik Deburghgraeve op de Spelen van Atlanta 1996!

Zo waren de Spelen van Rio amper 5 dagen oud toen het Challengers Team via jou al een zilveren medaille had binnengehaald. Wat waren we trots op jou! Wat waren we fier en blij dat wij met jou en je collega’s aan dit avontuur begonnen waren!

Het was ook super om te zien hoe jij en je bijna echtgenote (het begint te korten hé vriend) Elle daarna hebben genoten van jullie verblijf in Rio en hoe enthousiast jij je collega’s Nafi, Thomas, Felix en Vincent ging aanmoedigen op weg naar eveneens grootse prestaties.

“Challenge volbracht” dus ook voor jou beste Pieter!
Nog eens een heel dikke proficiat en vermits jij besloot om verder te gaan, willen wij jou daar heel graag in blijven steunen!

Anke Ulens
CEO Vivaldis Interim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *