Brief aan zilveren Felix en Vincent

Beste Felix en Vincent,

Ze is binnen, die medaille! En wat een mooie kleur heeft ze!

Van in het begin van ons Challengers project, wisten we dat jullie maar één doel hadden richting Rio. Jullie staken het de voorbije jaren ook nooit onder stoelen of banken: “Voor minder dan een medaille gaan we niet naar Rio!”.

Wij vonden dit een leuke Challenge en waren ook overtuigd van jullie talent en werklust, maar tussen zoiets uitspreken en het ook daadwerkelijk realiseren, zit uiteraard nog een wereld van verschil. Maar zie . . . Samen met jullie fantastisch Red Lions Team hebben jullie intussen die felbegeerde medaille beet. Die medaille waarvoor jullie met heel die groep meer dan 10 jaar hard gewerkt hebben!


Met ZILVER werd het zelfs nog een veel mooiere kleur dan wij – en met ons zowat heel sportminnend België – hadden durven dromen! Wat een uitzonderlijk knappe prestatie!!

Ik denk dat heel België met ons genoten heeft van jullie talent, strijdlust, spelvreugde, sportiviteit en uitzonderlijke teamspirit. De EK-voetbal kater van eerder deze zomer werd er collectief mee doorgespoeld en tegen de halve finale stond heel het land achter de Red Lions!

Die medaille pakt niemand jullie nog af, maar jullie mogen minstens even fier zijn op hoe jullie een inspiratie zijn voor een hele generatie kinderen, aan wie jullie getoond hebben hoe mooi sport kan en moet zijn!

Beste Vincent, beste Felix, als ik zie hoe jullie op en naast het veld weer 3 weken geschitterd hebben, als atleet en als mens, dan kan ik alleen maar zeggen dat jullie schitterende ambassadeurs waren van alles waar Vivaldis Interim voor staat en dat wij heel blij en heel fier zijn dat ook jullie deel uitmaken van ons Challengers Team!

Bedankt voor al dit moois, “Challenge meer dan volbracht” en . . . als jullie doorgaan richting Goud in Tokyo, dan gaan wij mee!

Anke Ulens
CEO Vivaldis Interim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *