Brief aan Thomas Van der Plaetsen

Beste Thomas,

Wat zijn we ook fier op jouw prestaties in Rio!

We haalden je bij ons Challengers Team omdat we er rotsvast van overtuigd waren dat je een groot kampioen in wording was en dat je in staat moest zijn om in Rio te schitteren. Thomas, je schitterde er in Rio! En hoe! Zonder de verschrikkelijke ziekte die je eind 2014 overviel, had je meer dan waarschijnlijk ook die medaille gepakt!

We gaven het al eerder aan, voor ons zijn je prestaties van deze zomer goud en zilver tegelijk waard!
We hoopten dat je je via het EK in Amsterdam zou kunnen plaatsen voor Rio en dat deed je met brio. Veel atleten zouden daar onder de druk van “het moeten” bezweken zijn, maar niet Thomas Van der Plaetsen! Integendeel, je nam zelfs in één moeite de Europese titel mee naar huis! Een prestatie die naar ons gevoel veel te weinig aandacht kreeg in de pers.

Als je dan zo kort na dat EK nog een nieuw persoonlijk record kan neerzetten in Rio en een top 8-plaats kan pakken, terwijl je fysiek nog niet helemaal de oude bent, dan mag je heel fier zijn en mag je zeggen: “Thomas Van der Plaetsen staat er altijd op de grote kampioenschappen!”.

Naast jouw sportieve talent, hebben we jou ook leren kennen als een bijzonder fijne, vriendelijke en nuchtere kerel, met veel interesses en passies en met een ijzersterke persoonlijkheid. Een kerel die geen Challenge uit de weg gaat. Een bron van inspiratie voor veel atleten, maar ook voor veel mensen die moeten terugkomen na een grote tegenslag.

Beste Thomas, ook voor jou geldt: “Challenge meer dan volbracht”! Je was de voorbije jaren op alle gebied een geweldige ambassadeur van Vivaldis Interim en al wat we voor staan!
Bedankt hiervoor en de Challenge richting Tokio gaan we heel graag samen met jou aan!

Anke Ulens
CEO Vivaldis Interim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *